Şimdi Ara

2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
24.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni kasa Accord bugun kuzey Amerika Detroit otomobil fuarında tanıtımı yapıldı. araba çok güzel olmuş...







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 14 Ocak 2014; 21:30:38 >



  •  2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI


     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI



    bu da güncel Accord

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 15 Ocak 2014; 11:52:02 >




  • acura-p aws A kullanıcısına yanıt



    abi çok iyi yaaaaaaaaaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcum68 -- 14 Ocak 2014; 22:57:32 >
  • Ön tarafı, ızgaralar falan Opellere benzemiş, birde araç eski Mazda 626 HB modelini hatırlattı bana..Yeni Accord bu olacaksa eskisi daha iyiydi..
  • ŞİMDİLİK AÇIKLANAN TEKNİK VERİLER BUNLAR TABİ BİZE 2.4 VE 3.5 GELMEZ ÖNCEKİ ACURA TSX (ACCORD ) OLDUGU GİBİ AVRUPA PAZARI İÇİN 2.0 MOTOR YA DA BENİM BEKLEDİĞİM OLURSA TADINDAN YENMEZ 1.5 TURBO VTEC 201 BEYGİR OLAN MOTORU EKLEMELERİ BAKALIM ZAMANLA GÖRECEĞİZ...



    Bir Acura bekleneceği gibi "Acura TLX Prototip biz Acura sedan müşterilerimiz için mağaza var bazı şaşırtıcı şeyler bir öncü olduğunu , " Mike Accavitti , kıdemli başkan yardımcısı , American Honda Motor Co , Inc " bu , dedi tamamen yeni bir model daha , sezgisel bağlı ve kişisel sürüş deneyimi sunmak içinsürücü vemakine arasındakiengelleri yıkmak yenilikçi teknolojileri sunacak . "

    Acura Athletic Red Pearl yıkandığıTLX Prototip , kıvrak bir dış formu , gergin vücut yüzeyleri ve spor sedan oranlarını sunuyor . Onun sportif karakteri daha da düşük ve geniş duruşu , kısaltılmış ön ve arka çıkıntılar , dinamik heykel çamurluk kemerleri , ve maksatlı bir karakter çizgileri ile vurgulanır . Üstün aşağı- yol aydınlatmasını üretirken Acura imza Jewel Göz ™ LED farlar gelişmiş ve parlak gözlü görünümü ileTLX Prototip aşılamak . Prototipin özel tasarlanmış 20 - inç alaşım jantlar beş kollu ve 265/35ZR20 düşük profilli lastikler , onun atletik duruşunu vurgularkengelişmiş yeni Acura Powertrain'inperformans yetenekleri onun belirginleştirildiğinden ikili Ridgelines ipuçları ileheykel başlık . Başka bir prototip münhasır özelliği,ısmarlama yan aynalar olduğunu. FarlarJewel Göz kapalı LED girme , her ayna kendi tabanı içine erimiş LED ışıklar bir satır vardır . Dönüş indictor tıklayın veLED'ler bir yüksek teknoloji , 3D görünüm içinaynanınalt etrafında hareket eden bir ışıltı yaymak , hayata .

    Boyutsal ,TLX Prototipüretimi 2015 TLX sedan alamet vegüncel TL'nin toplam uzunluk ( 190.2 inç ) 3,8 inç daha kısadır, ancakTL olarakaynı 109,3 inçlik dingil mesafesi üzerine sürmek . Prototipin sağ ölçekli boyutlarıküçük ILX ve daha büyük RLX salonlar arasında düzgünceyeni TLX yerleştirin. Daha kompakt dış kaplayan rağmen ,TLX tasarımorta lüks sedan sınıfınınen geniş iç mekan hedefliyor - kabacacari TL ile eşit - açık ve havadar bir sera ile , beş yetişkin için görüş çizgileri komuta , geniş kargo kapasitesi ve rahat oturma .

    Herhangi gerçekten dünya çapında sporcu gibi ,TLX usta çeviklik ile gücünü ve verimliliğini çifti olacak . Düşük ve geniş duruşu , sert ancak hafif gövdesi ve çevik ve duyarlı şasi ile ,TLX , kendine güvenen , hassas ve rafine bir sürüş sunmak için tasarlanmış ve hemen hemen her sürüş durumunda işleme performansı. Rahat uzun mesafe geziniyor , aşağı veya ülke yollar büküm adrenalin uyaran çalışır düşük stres kentsel HafiflettiDİYARBAKIR itibaren ,TLXde performans " Acura dinamik kavramını özetler sezgisel ve güven uyandıran sürüş ortağı , bir araç olarak tasarlanmıştır sürücüsünün olacaktır . "

    Iki yüksek performans , yüksek yakıt tasarruflu yeni motorlar , iki yeni gelişmiş iki tekerlek ve all-wheel sürücü yapılandırmaları dahil -2015 TLX Prototip da Acura TLX müşterilere sunulacak ileri teknolojiler ve performans seçenekleriçeşitli bir yelpazede iletişim yayınlar vebir sonraki nesil Acura All Wheel Drive ™ ( SH - AWD ™ ) ve Hassas All - Wheel Steer ™ (P - AWS ) dinamik performans ve taşıma teknolojileri Süper taşıma .

    "Kırmızı Halı Atlet " tasarım ve geliştirme konseptine uygun olarak,2015 TLX gelişmiş yeni Powertraıns son derece duyarlı, zarif ve verimli güç dağıtımı teslim edecek . Bir all - new 2.4 - litre 16 valf sıralı 4 silindirli motor direkt enjeksiyon ve Acura VTEC ™ valvetrain istihdam ve benzeri yapılandırma ve deplasman önceki Acura motorları oldukça hafif . Yeni motor tork konvertör ile bir all - yeni 8 vitesli çift kavramalı şanzıman ( DCT ) evlendirilir . Bu yeni 8 vitesli DCT , inanılmaz derecede hızlı ve sarsıntısız vites değişimleri sağlayan ustalıkla aşağı vardiya motor devir eşleşen ve bir duyarlı ve sezgisel bir şekildegücünü aşağı koyarak ,2.4 - litrelik motorun geniş bir güç bandı tam olarak yararlanır .

    Hatta daha fazla güç ve performans için , bir 3.5 - litre SOHC V - 6 aynı zamanda yakıt tasarrufu Değişken Silindir Yönetimi ™ ( VCM ™ ) silindir deaktivasyon teknolojisi ile direkt enjeksiyon ve VTEC değişken valf kontrolü ve kam zamanlaması boyunca istihdam vardır . 3.5 - litre V - 6 yakından aralıklı vites oranları ve daha fazla motor performansı ve yakıt verimliliği genişletmek için geniş bir genel oranı aralığı ile yeni 9 - vitesli otomatik şanzıman evlendirilen . 2.4 - litre ve 3.5 -litre TLX modelleri hemorta ölçekli lüks sedan sınıfınınüstünde EPA yakıt ekonomisi derecelendirme hedef alacaktır .

    2.4 veya 3.5- litre motor , ya iki - wheel-drive modelleri bağımsız sol ve sağ arka tekerlek ayak kontrolü ile Acura Hassas All - Wheel Steer ™ ( P - AWS ™ ) teknolojisiyeni nesil kullanacak . Dört-tekerlek direksiyon yüksek performanslı otomobiller üzerinde giderek daha popüler teknoloji hale geldikçe , Acura , daha duyarlı yol tutuş sunmak için ilk olarak 2013 yılındaRLX sedan başlattı onun üstün P - AWS sistemi , yeteneklerini gelişmeye ve geliştirmeye devam ediyor hassas direksiyon kontrolü ve yüksek hız stabilitesi .

    3.5 - litre V6 motor ve 9 vitesli şanzıman ile sadece mevcutTLX SH - AWD ™ , yüzde 25 daha hafif ve yeni tork-vektör kontrol mantığı içerir All Wheel Drive ™ teknolojisi Super - Taşıma Acura imzasının yeni nesil istihdam .

    Bu özelleştirme anlama lüks önemli bir bileşeni olan ,TLX fazla kişiselleştirme ve daha sportif bir sürüş deneyimi sağlamak için Entegre Dynamics Sistemi ( IDS ) yer alacak . Dört sürüş modları - ECON ( Ekonomi ) , Normal, Sport ve Sport + modu yeni -TLX yüksek performans özellikleri tam olarak yararlanmak . Hangi modusürücü seçer bağlıEntegre Dinamikleri Sistemtercihleri ​​doğrultusunda Electric Power Steering ( EPS ) , gaz tepkisi , SH - AWD ve P - AWS kontrol mantığı , şanzıman vites haritalama , Aktif Gürültü Kontrol ayarları ve HVAC kontrol ayarlayacaktır sürücünün .

    Ayrıca lüks sedan statüsü doğrultusunda ,TLX gövde sertliği, vücut sızdırmazlık ve ses yalıtımı geliştirmeleri sayesinde gürültü azaltma önemli iyileştirmeler ile , tüm sürüş koşullarında tonoz gibi sessizlik sunmak için tasarlanmıştır edildi ve elektronik Aktif Gürültü Kontroluygulama .

    TLX Acura nesil Gelişmiş Uyumluluk Teknolojisi ™ ( ACE ™ ) gövde yapısı kullanır vemevcut en yüksek güvenlik derecelendirmeleri elde etmesi bekleniyor -Ulusal Otoyol Trafik Güvenliği İdaresi ( NHTSA ) bir beş - star Genel Araç Puan ve Top Safety Pick + Otoyol Güvenliği içinSigorta Enstitüsü ( IIHS) değerlendirme . TLX Acura en gelişmiş güvenlik ve Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi ™ ( CMBS ™ ) , Forward Collision ( MAG) Uyarı Lane Departure ( LDW ) Uyarı , Lane Assist tutulması Sistemi ( LKAS ) , Adaptive Cruise gibi sürücü destek teknolojileri ile kullanılabilir olacak kontrolü Düşük Hızda izleyin ve Kör Nokta Göstergesi ( BSI ) ile ( ACC ) .

    TLXşirketin Los Angeles tasarım stüdyosu ve Raymond , Ohio yeni araç geliştirme merkezinde çalışan Acura mühendisleri tarafından tasarlanan veAmerika Birleşik Devletleri'nde geliştirilmiştir. Yeni TLX anda2014 Acura TL performanslı lüks sedan üretenşirketin ödüllü Marysville , Ohio otomobil fabrikasında , yurt içi ve küresel kaynaklı parçalar kullanılarak imal edilecektir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 15 Ocak 2014; 9:14:31 >




  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    aracı henüz canlı bir şekilde görmedik canlı görünce daha çok beğenileceğini düşünüyorum ben açıkçası çok beğendim aracı , ben diğer kardeşlerine benzettim resimde ve video da eklediğim .en azından eski kasa yeni kasa cıvıc gibi olmadı yeni Accord bu mu olacak demedim eski Accord dan daha çok dikkat çekip ve beğenileceğini düşünüyorum











     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI

    [simage][/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 15 Ocak 2014; 9:15:33 >




  • İyide acura bu accord değil
  • acura bizde accord olarak geçiyor accord=acura yani
  • ön ızgaradaki krom detay insignia ya çok benzemiş bide bu kadar büyük bi araca o çekik göz farlar çok ince olmamışmı?
  • caucass kullanıcısına yanıt
    abi yıllardır honda forumundasın böyle bir cümle kuruyorsun acura honda nın markası bize gelen şuanda mevcut olan Accord acura tsx isimle america da satılıyor yukarıda da resmi var bakmadığınız belli oluyor bu da son kasası ismi değişti acura tlx oldu Avrupa pazarına öncede olduğu gibi honda amblemli Accord olarak gelecek
  • sahmelik S kullanıcısına yanıt
    tsx = Accord du şimdi tlx= Accord oldu acura RL = honda Legend acura yazıp bakabilirsiniz arama motorunda diğer modellere
  • eritroblastosis kullanıcısına yanıt
    ilerde amacım şu an mevcut kasayı almaktı bunu görünce artık basit geliyor şimdiki mevcut kasa evi barkı sattıracak bu yav :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acura-p aws

    abi yıllardır honda forumundasın böyle bir cümle kuruyorsun acura honda nın markası bize gelen şuanda mevcut olan Accord acura tsx isimle america da satılıyor yukarıda da resmi var bakmadığınız belli oluyor bu da son kasası ismi değişti acura tlx oldu Avrupa pazarına öncede olduğu gibi honda amblemli Accord olarak gelecek

    Acura nın bir honda modeli olduğunu biliyorum
    amerikA için üretildiğini de biliyorum
    ama benziyor diye acuraya accord demek ne kadar doğru
    acura acuradır, accord accord dur
    kaldı ki USA da satılan civicler bile aynı isimde olmalarına rağmen bizdekilerden ne kadar farklı görmüyormusun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 30 Kasım 2014; 18:21:52 >
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Acura bir honda modeli değil MARKASIDIR

    Acura ya benziyor diyemezsiniz ta kendisidir ve bir modelidir buraya Accord olarak gönderilecek


    acura acuradır, accord accord dur ( bu cümleye diyecek hiçbirsey bulamadım biri marka biri model )


    hondanın acura markasın dan Avrupa pazarı olan türkiye ye sadece acura tsx =Accord acura RL= honda legend gelmiştir


    aşağıda iki resim var ikisi de aynı araba biri acura tsx diğeri amblem değişikliği ile burada satılan Accord


     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI



     2015 YENİ KASA HONDA ACCORD TANITILDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 29 Ocak 2014; 22:31:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: caucass
    Acura nın bir honda modeli olduğunu biliyorum
    amerike için üretildiğini de biliyorum
    ama benziyor diye acuraya accord demek ne kadar doğru
    acura acuradır, accord accord dur
    kaldı ki USA da satılan civicler bile aynı isimde olmalarına rağmen bizdekilerden ne kadar farklı görmüyormusun

  • Acura kendi başına marka diyorsun yani.....!
  • caucass kullanıcısına yanıt
    http://www.honda.com/
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.