Şimdi Ara

2016 'da Aion! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yok hocam sagol arkadasla deyla da baslayacagiz hem populasyon daha iyi gibi bir de global olmasi daha iyi.Tesekkurler
  • Antriksha'da global sadece , merge ile oluşturulmuş serverlar zamanın 3 server birleşti işte, Deyla italyalıların serverı normalde.
    Thor , Urtem ve Barus dışındaki serverların hepsi birleştirilmiş serverlar.
  • pek global bi hal goremedim ben yada bana denk gelmedi ant sw dan kimi gorsem turk ismi yabanci oyuncu pek yok gibi ayrica sw da gold pack diger sw lara gore daha pahali sehir bombos pek hosuma gitmedi yinede tesekkurler bilgi icin deyla pop baya iyi hatta en iyisi belki de suan.
  • Arkadaşlar selam herkese. Ben de oyuna yeni başladım3 5 gün oldu 53lvl oldum hellion serverında. Ama daha hiç bir türke denk gelmedim. Yanlış sw de açmışım heralde. Hellionda oynayan arkadaşlar varsa burdan ekleyelim birbirimizi. ya da türklerin yoğun olduğu server hangisi ise ona geçmek istiyordum.
    Birşey daha söylicem. bbaşka bir sw ye karakteri aktarma var mı? ya da başka swye goldları itemleri falan aktarma şansımız olabilirmi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hyndra

    pek global bi hal goremedim ben yada bana denk gelmedi ant sw dan kimi gorsem turk ismi yabanci oyuncu pek yok gibi ayrica sw da gold pack diger sw lara gore daha pahali sehir bombos pek hosuma gitmedi yinede tesekkurler bilgi icin deyla pop baya iyi hatta en iyisi belki de suan.

    Antrishka serverinin %50 si Türk oyuncudan oluşuyor. Antrishka serverinda şehir bomboş değil. Herkes şuan level kastığı için Nosha mapinde takılıo. Nosra da okadar çok adam varki pc kasmasından bazen yürüyemiyorsun. Sen muhtemelen pande veya sanctumda gezindin. Artık oralara kimse uğramıyor. oyuncular pazarı nosra mapinde kuruyor. kısaca,

    Antrihka akşamları online sayısı 2100-2500 arası değişiyor
    Deyla akşamları online sayısı 2500-2900 arası değişiyor.

    Yani demem o ki Deyla serverinda anlık online sayısı en fazla 400 kadardır.




  • Hocam cevabın için teşekkür ederim. Ben şimdi arti swsinde başlamaya karar verdim. Helliondan artiye malzeme aktarımı yapılabiliyormu, ya da broker tüm swler için ortakmı. baştan da kasmak işkene gelio birazcık. ne yapcağıma karar veremedim doğrusu :)
    sence hellionda devam mı edeyim yoksa başka swde mi başlıyayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dasisundeba33

    Hocam cevabın için teşekkür ederim. Ben şimdi arti swsinde başlamaya karar verdim. Helliondan artiye malzeme aktarımı yapılabiliyormu, ya da broker tüm swler için ortakmı. baştan da kasmak işkene gelio birazcık. ne yapcağıma karar veremedim doğrusu :)
    sence hellionda devam mı edeyim yoksa başka swde mi başlıyayım

    Eğer ingilizcen diğer oyuncularla rahat bir şekilde iletişim kuracak kadar iyi ise server farketmez. Broker tüm serverlar için ortak değil. Başka serverdan bir diğer servera item transferi yalnızca nakit ve gold pack şeklinde mümkün. Tüm itemlerini önce kinaha çevirirsin. Sonra kinahlarla Helliondan gp satın alırsın. Sonra o gpleri yeni serverda satarsın. Ancak o şekilde mümkün olur. Açıkcası benim ingilizcem iyidir ancak ben Türkler'in olmadığı bir serverda oynamam.




  • Boşa yazıoz herkes sorularını yazsın 1 ay sonra toplu cvp veririm.

    Buralar değerlenecek hatta kalın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.