Şimdi Ara

2016 gücellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar oyuna güncelleme gelecek ama net bir tarih yok ama bu yıl içinde gelecek.Büyük ihtimal 12.seviye duvar gelecek ve birlik yükseltmeleri de geliyor pekka golem vs. konsept değişikliği de olacak. Yani havan ve diger binaların renk değişikliğine gitmesi bekleniyor. Sizinde söylemek istedikleriniz varsa yorum yapmayı unutmayınız.



  • asal1907 A kullanıcısına yanıt
    duvara seviye geleceğini düşünmüyorum
    renk değişimi için uğraşmazlar gibi geliyor olursa hoş olur
    seviye yükseltmesi gelirde yükselecek olan askeri tahmin edemiyorum
  • 12 seviye duvar, asker yükseltmeleri büyük ihtimal gelecek bir çok yabancı forumda bahsediliyor.
  • ordinarius10 kullanıcısına yanıt
    12 seviye duvar geleceğini zannetmiyorum ama bence büyük ihtimalle herolar 50 olacak
  • smsm377 S kullanıcısına yanıt
    11 seviye duvar bayagıdır var, duvar hastaları için getireceklerini düşünüyorum, full köy çok var onlar için bir uğraş olacaktır. herolara isr ben de katılıyorum.
  • Oo yeni guncelleme
  • Yeni duvar mı zaten 4m bir duvara vermekle ugrasiyodum şimdi en az 5m yaparlar hayırlı olsun :(
  • çesna kullanıcısına yanıt
    Aynen, büyük ihtimal 5m olur depoların yarısı oluyor.
  • Herolara yukseltme bence cok sacma ayni sekilde dubarlarada

    1 heronun toplam yukseltme gun sayisi 300 gun civari yani neredeyse 1 sene hero nun 1 i yok birde klan savaslarindada kullanılamıyor bu herolar yukseltmedeyken oda ayri bir saçmalık
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Benim herolar vs bitti full oldu ama bende bittim, canım sıkıldı oyunu bıraktım :) 3 günde bir maden toplamaya giriyorum :=
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 7 seviyeden beri ks yapıyorum bu oyunun zevki ks olmadan çıkmıyor zaten yoksa normal yükseltme boş.

    6 adet ortak köyümüz var bir arkadaşım ile beraber o köylerle ks atıyoruz onunda ana hesabı ile birlikte toplamda 8 köy yapıyor çok zevkli geçiyor klan savaslari.


    Ben köyü fullemekle ugrasmak istemiyorum köyü buçuklu yapıyorum ks icinde cok büyük avantaj oluyor. 10a geçtim ama savunma almadım hero basip labratuvar yukseltmeleri yapıyorum arada duvar basıyorum tabiki ordu kampı buyu fabrikasi vs yükselttik. Kralice 33 oldu bir an once 40 olsun sadece labratuvar basicam ve krali yukseltmeye basliyacamgim su an 27 ve klan savasi tabikide olmazsa olmaz.


    Benim anlamadığım herolarin klan savaslarinda kullanilmamasi gibi sacma bir şey olamaz. Bir hero 1 den 40a kadar 300+ gün yatıyor evet yatıyor köye ganimete klan savaşında savunma konumunda olmaktan baska hic bir getirisi yok bu cok sacma bir durum. Bari klan savasi saldırısında kullanabilsek bunu getirmiyorlar birde üzerinde herolara yeni seviye mi getirecekler cok ama cok sacma bir is yapmış olurlar gerçekten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 25 Eylül 2016; 17:29:10 >




  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Çok fazla kısır döngü içeriyor oyun KS de bir yere kadar, tatmin etmiyor sonuçta..
    Benim oyunu bırakma sebebim bitmek bilmeyen yükseltmelerin gelmesi özellikle lab ve savunma silahlarının sürekli geliştirilmesi. Oyun stabil olmuyor başka yönlerini geliştirip savaş stratejisini vs. zorlaşsa anlaşılır ancak sırf para kazanmak için yükseltme yapılması çok saçma.

    Oyunu bıraktım rahatladım. Telefonda öyle duruyor. Şimdi geriye bakıyorum yazık oyuna harcadığım süreye.
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oyle ks olayi benim icinde onemli heyecan katiyor oyuna ama cok fazla guncelleme olunca insan soguyor genede guzel oyun tabi heyecani dinmeyene:) bu firmanin boombeachi var bide o da guzel onuda fulledim o kotu olmasina ragmen daha guzel geliyor

    Coc eskisi gibi kesin degil eskiden oyunu bilmeyen adam kupa kasamazdi kesinlikle tecrube strateji beceri vardi simdi bas ful ejder valkir ta da atici koyu 2 garanti cogundada 3 oluyor e ne anladim parayla fullesin emekciler olsun o zaman adama bakiyorum legend olmus oynamayi bilmiyor strateji sifir eskiden bi balon yapardik artik balon isi tam balon oldu hava saldirisi sacma ejder disinda nerdeyse bitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 25 Eylül 2016; 20:13:11 >
  • Th11 gelmeden önce kupa kasmak daha masraflıydı arkadaşlar. Hatırlayalım isterseniz:
    1. Herolarin 3 saate yakın iyileşme süresi vardı taşla hızlandırma 2 saat 20 taştı. Savunmada hero yoksa savunma almak imkansız olduğu için herolara taş şarttı.

    2. O zaman gowipe gowiWi yada balon tazı yapılırdı, asker basma süreleri 1.5 saat büyüler 2.5 saat surerdi. 50 kupa toplamak için 2 tur 2'şer saat taş çevirme maliyeti 6 kışla büyü fabriiasi 2 hero 180 den 360 taş ediyordu.

    3. Kalkan ve koruma varken saldırmak mümkün değildi.

    Beceri kısmına katılıyorum şimdi sallana sallana 5k geçilir.

    Aynı durum royale içinde geçerli. 26 tl ye süper sandık 1200 taş ve 100k altın teklifi ilk zaman 300 500 para verenlerle dalga geçmekten başka birşey değil...
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Olay kupa kasabilmek değil ki, olay ne kadar kişinin kupa kastığı insanlar kasamayacak ki kasanlar kendini başarılı hissetsin. Oyunda 10000 tane legend var ne anladım bu işten. Eskinin şampiyonu daha kıymetliydi.

    Ve inan okçuyla vs ganimet kasmak oyundaki zevkli şeylerin başında geliyordu. Artık gani kasmak diye bir şey yok. Olay gani kasmakta değil. Okçuyla ölü köy bulmak onu silip süpürmekte. Bunları bitirdiler. s
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Hah işte o doğrudur. Eskinin sampiyonuyum zaten ben de. Max 4100 görmüştüm daha Titan diye bir lig yoktu.

    6 saat köy arayan azimli oyuncular 4500 kupadaydi, ben en son 1.5 saat girecek köy aramasi yaptıktan sonra bir daha denemedim tabi. Eski daha güzeldi ama daha pahalıydı.

    Tabi 4700 geçmeden 1 haftalik kalkan alıp sürekli saldırı yapmak gibi abes işler yoktu mesela.

    Her platformda, her tür oyun her zaman en sonunda noobların istediği şekilde güncellenir, kaçınılmaz son...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setek01

    Hah işte o doğrudur. Eskinin sampiyonuyum zaten ben de. Max 4100 görmüştüm daha Titan diye bir lig yoktu.

    6 saat köy arayan azimli oyuncular 4500 kupadaydi, ben en son 1.5 saat girecek köy aramasi yaptıktan sonra bir daha denemedim tabi. Eski daha güzeldi ama daha pahalıydı.

    Tabi 4700 geçmeden 1 haftalik kalkan alıp sürekli saldırı yapmak gibi abes işler yoktu mesela.

    Her platformda, her tür oyun her zaman en sonunda noobların istediği şekilde güncellenir, kaçınılmaz son...
    Arkadaşlar şu anda 40-40-20 heroyla atıcı veya madenci kullanarak full köyler rahatlıkla 3 lenebiliyor. bundan dolayı önce savunmayı güçlendirmeden veya yeni savunma birimleri getirmeden heroları 50 svy yapacaklarını düşünmüyorum.

    Eğer yaparlarsa hücum gücü ciddi biçimde artmış olur savunmaya göre.

    Bana göre goleme, pekkaya yakında seviye gelecektir.




  • setek01 kullanıcısına yanıt
    İş tamamen commercial oldu artık zaten kemik bir kitle var çark dönüyor. İsteyen bıraksın, isteyen devam mantığı var.

    Kesinlikle eski kupaların tadı bambaşkaydı. :) En azından hatanın bedelini oyuncular çift katlı ödüyordu hem savunma hem saldırı tarafından artık legendde eksi yese ne olur ki saldırırken aktif ise zaten kalkan bitene kadar 3 saldırısı garanti verdiğini alıyor. Bilimum alışveriş sitelerinin 0 risk sistemi gibi sistem yapmışlar. Aktif olana kupa bizden gibi. Full madenci full ejder, full atıcı direk kupa garanti.

    Daha iyi bilirsin hocam, eskiden gireceğin yeri saldırıyı 10 kere düşünürdün. Köye yanlış yerden girdin mi? Golemler dağılır, ordu saçmalardı şimdide var ama kesinlikle eskiye nazaran hata toleransı strateji çok zayıfladı. Bu oyunu oyun yapan şeyler bunlardı. Ben bu kadar vasıfsız saldıır bilmeyenlerin legend olmasını istemem 3 yıllık bir oyuncu olarak. Sonrasında oyunu bırakıyorsunuz pek tabii.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 27 Eylül 2016; 0:29:45 >




  • Tabi hata kaldırmazdı eski sistem. Kara büyüler zehir deprem yoktu. Kalede cadi varsa bir Yıldırım hakkını isabetli kullanamayan en doğru yerden de girse ya teke kalır ya da patlardı.
  • Güncelleme ile ilgili yeni bilgisi olan var mı? Birde herolara yeni seviye gelirse kara depoyada seviye gelecek vsvs herolae yine yatacak baya sıkıntı umarım gelmez.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.