Şimdi Ara

2016 SEZONU FORMULA 1 TÜRKİYE YAYIN HAKLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sezonun yarısı bitti ama hala yayıncı kuruluş belli değil, sezonun ikinci yarısı için bir gelişme var mı yayın haklarıyla ilgili?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyrant1907

    sezonun yarısı bitti ama hala yayıncı kuruluş belli değil, sezonun ikinci yarısı için bir gelişme var mı yayın haklarıyla ilgili?

    Yarışlar sezon başından beri D-Smart'ta yayınlanıyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyrant1907

    sezonun yarısı bitti ama hala yayıncı kuruluş belli değil, sezonun ikinci yarısı için bir gelişme var mı yayın haklarıyla ilgili?

    Hocam yarışlar sezon başından beri D-Smart'ta. Bu sene yayınları D-Smart aldı. Seneye kim alır, 2017'nin ilk yarışından 2-3 gün öncesinden belli olmaz.
  • Formula 1'in artık şifresiz bir kanalda yayınlanma ihtimali %1.

    Çünkü Türkiye'de izlenme oranı düşük ve yayın hakları ücreti biraz tuzlu. Formula 1 önceki yıllarda sadece şifresiz kanallarda yayınlanma kuralı olduğu için şifresiz kanallar alıyordu. (NTV, CNN, TRT vs). Sonrasında FOM daha fazla para kazanmak için bu kuralı kaldırdı ve yarışlar paralı platformlara satılmaya başlandı.

    İngiltere'de Önceden ITV ve BBC yayınlıyordu. Sonrasında ücretli SKY platformuna geçti yarışlar. Bizde de en son 2011'de TRT yayınladı ücretsiz. Sonrasında D-Smart aldı. Geçen sezon ilk 4 yarış Tivibu'da, Kalan yarışlarda Digiturk'te yayınlandı. Bu sezonda D-Smart'ta yine yarışlar. Bundan sonra da Digiturk - D-Smart - Tivibu üçlüsü arasında gider gelir yayınlar.

    Digital platformlarda bunları müşteri çekmek için değil, en iyi alternatifi müşterilerine sunmak için alır. (Futbol hakları hariç) Spor paketi satarken bizde şu lig var, bu lig var, şu turnuva var, yayında da Formula 1'i aldık der ve D-Smart ya da Digiturk, Tivibu müşterileri spor paketini daha makul görürler. Bir pakette içerik ne kadar fazlaysa, insanlara para ödemek daha makul gelir.

    Ama Süper Lig'i direkt müşteri çekmek için alır platformlar.




  • Konuyla alakasız olabilir ama;
    Ortaokula giderken yanlış hatırlamıyorsam sabah 5'te kalkıp Japonya yarışı izlemiştim (kanalı hatırlayamıyorum,CINE5 olabilir belki), 98 yılıydı sanırım.
    O zamanlar geçiş ve ya kaza izlemekten ziyade V10'un sesi ve yaptıkları sürat, özellikle yer kameralarından ard arda geçmeleri beni bitiriyordu

    F1 dünya genelinde geriliyor diyorlar, neden gerilemesin?
    -2000lerin başlarındaki araçlar şuan ki araçlardan tur başına 3-4 sn hızlıydı sanırım,zaten daha hızlısını izlemişiz...
    -Benim arabanın sesi şuanki F1 araçlarından daha güzel(abartıyorum tabii)
    -Bu çok tartışıldı ama yakıt stratejisi yarıştaki heyecanı ve bilinmezliği artırıyordu, sadece pole pozisyon için minimum düzeyde yakıtla Q dönenler oluyordu.
    -Yine burada da olmak üzere çok üzerine tartıştığımız puanlama sistemi...
    -DRS, yok ebesi... ...
    -DRS i kaldırmıyorsun üzerine savunma yapan yarış çizgisini 1 kez değiştirebilir diyorsun, geçerken çay ikram etseymiş eleman

    Daha da vardır sebep...




  • 2017'de umarım Dsmart almaz. Singapur sıralama turları Q3'ü yarıda kesip şampiyonlar ligi maçı yayınladılar tam küfürlüktü

    Serhan Acar'ı da yarıda kestiler, adama da ayıp oldu
  • acuna tv8 için baskı yapmak mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 yavaş yavaş düzelir artık her şeyde Bernie'nin borusu ötmeyecek.
  • Hepsi etkendir ama en buyuk etken bence bir takımın dominasyonu son yıllarda Red Bull Renault ile Sebastian Vettel macın basında farkı acıp rahatca galip geliyordu.Son 3 yıldır da aynı durum Mercedes icin gecerli hicbir takım yarısamıyor.Duz yolda Mercedes geliyor ve geciyor.
    Bir de anlayamadıgım nokta misal Williams Mercedes kullandıgı halde nasıl Mercedes'ten bu kadar geride kalıyor.Ayrıca yakıt alma olayı geri gelmeli, Michelin-Bridgestone gibi 2-3 farklı lastik olmalı vs
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.