Şimdi Ara

2016 Suzuki Baleno (ANA KONU) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
5
Favori
48.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • u145 U kullanıcısına yanıt
    45 bin yeni doldu.15bin km'de bir yağ ve filtreler dışında değişen bişey olmadı. Bakımı 700 800tl civarı yetkili serviste.Jazz gibi 20bin km de bir şanzıman yağı değişimi gibi haybeye masraf kalemleri yok.Hatta inatla sordum servise değişmicek şanzıman yağı dendi.i. Parça beklemekten korkuyorsanız ve kasko yaptırıyorsanız benim gibi ikame araç süresini uzatın poliçede az bi farkla. Kafanız rahat olsun. Mekanik parça sorunu yaşayacağınızı sanmam çünkü yeni swift de motor şanzıman aynı. Geçenlerde aynı şehirde i20 otomatik benzinli kullanan yakınımın ortalama tüketimine baktım 9.6 litre. Benimki 5.4 litre vergim düşük aracım daha dolu daha geniş. Bu araç artık Hindistan ve birtakım ülkelerde Toyota glanza olarak satılıyor. Toyotaya geçti bu model. Kafanıza takılan soru olursa buradan yanıtlarım. Tek şikayetçi olduğum konu satarsam daha az paraya daha çok iş yapçak bi model bulamayacağım için mecbur kullancam uzun bi süre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkeze selamlar,


    Geçen sene Ekim ayında aracımı bakıma götürdüğümde 550 lira ödemiştim. Bu sene fiyat almak için aradım bana 1.200 civarı dediler.

    Bunlarda uçuşa geçmiş. Nedir bu fiyat böyle. Aracımın zaten garantisi Mayıs 2021 de dolacaktı o yüzden dışarıda yaptırıcam büyük ihtimalle.

  • wiwiwi W kullanıcısına yanıt

    Hocam zaman zaman kampanya oluyor parça ve işçilikte. O döneme denk gelmiştir 550tllik bakımınız. Veya filtrelerden 1 2 si temizdir değiştirme gereği duymamışlardır(düşük ihtimal) Bana hiç denk gelmedi o fiyatlar. Bir de şu var 45 bin veya sonraki km lerde fren hidroliğini kontrol ederler. Değişim gerekiyorsa standart bakıma hidrolik sıvı değişimi eklenir onu hesaba katmış olabilirler. Umarım o kadar zam yapmamışlardır. İzmir'deki servisi ve fiyatlardan memnunum. 700 800 700 ödedim ilk 3 bakıma. Kaza onarımım için de oraya gittim. Şimdilik memnunum hizmet ve fiyatlardan. 2 3 aya 60bin bakımına gidicem bakalım göreceğiz durumu. Umarım hiç bozmadan böyle devam ederler. Hatta sırf bu yüzden ilave garanti yaptırasım bile var. İlave gatanti fiyatları pahalı ama bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın fabrikasyon lastiklerini aynı boy falken ile değiştirdim konfor acayip arttı. Yazık etmişim kendime ve araca o lastiklerle. Hala kullanan varsa dk düşünmeden yumuşak bir lastik alsın. Hatta 195 taban alıcaktım ama srandart ölçünün üzerine çıkmak istemedim abs esp vs hata verme ihtimaline karşı. Bu hali de çok fark etti. Başka bir aracı kullanıyor gibiyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_bjk -- 14 Mart 2021; 14:10:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası benim aracın günlüğü gibi oldu artık 60 bin bakımını yaptırdık. standart yağ filtre vs değişimi oldu. servisin ilgi ve alakasından hep memnundum ama üst msjdaki arkadaşın dediği gibi fiyatlar(kampanyalı dönemler hariç) epey artmış. önceden diğer birçok markanın yetkili servisine göre fiyat olarak ciddi avantajlıydı. şu an kampanya dönemi hariç sanıyorum o avantaj makası epey kapandı. kampanyalı dönemde powerbank hediyesi ile 1000tl tuttu bakım kampanyalı fiyatı gene iyi. normal dönem olsaydı 1250 gibi falan olacaktı. Bundan sonra bakımları kampanya zamanlarına denk getiricez artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, SUZUKI BALENO 2002 model station vagon 201000 km.de yeşil renk, orijinal bir araç, hiç lpg takılmamış. 18.03.2021 th. de gümrükten satın aldım. Klimalı, klima bakımını yaptırdım, gazını doldurdum buz gibi yapıyor. ABS, çift airbag, dört cam elektrikli, elektrikli aynalar, orijinal bir araç. Aracımı satıyorum, fiyatı 55000 TL. fiyatını çok uygun yazıyorum, ilgilenen arkadaşlar bana 05327307049 telefondan ulaşabilir. Saygılar, İsmail ÇAVDAR

  • İyi akşamlar. 2 nci araç olarak 2016 2017 suziki baleno düşünüyorum, Aracı oğlum kullanacak. Aracın artı ve eksi yönlerini yazarmısınız, aracı alırken ekspertiz yaptıracağım, ama özellikle bakmam gereken kısım var mı, switf mi baleno mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nazım55

    İyi akşamlar. 2 nci araç olarak 2016 2017 suziki baleno düşünüyorum, Aracı oğlum kullanacak. Aracın artı ve eksi yönlerini yazarmısınız, aracı alırken ekspertiz yaptıracağım, ama özellikle bakmam gereken kısım var mı, switf mi baleno mu?

    swift mi baleno mu derken hangi kasa kaç model hangi dolulukta swift ile kıyasladığınız önemli. bütçem var aradaki farkı veririm derseniz son kasa glx paket swift daha iyi tabi. bir önceki kasa swiftler tork konvertörlü otomatik olduğu için yakıt daha çok yakar ve çok daha boştur paket olarak. ancak genel anlamda fiyata göre sunduğu imkanlar olarak baleno daha önde. araca muhakkak güzel bir yerde ekspertiz yaptırın ve servis bakımlı olmasına özen gösterin henüz almadıysanız. kaza geçmişi varsa serviste onarılmış olmasına özen gösterin. multimedyanın geri görüş kamerasının sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol edin. bir de plastik trimlerini kontrol edin. motor mekanik olarak arıza yapma potansiyeli olan bi araç değildir. tepe tepe kullanmalık bir araba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba 2016 model bir Baleno aldık eşime.


    Fakat direksiyon bana çok sert geldi ağır yani dönüşü hidrolik değil gibi geldi.


    Bizde mi bir sorun var yoksa bu Balenolarda olan genel bir durum mu ?

  • Diğer araçlaradan görece daha sert hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Baleno üretimden falan kalkmadı. Suzuki Türkiye'nin yani Doğan Trend'in işgüzarlığı şu arabanın satıştan kaldırılması.


    Global sitesinden bakarsanız Baleno'nun makyajlanıp 1.5 atmosferik motor ile üretime devam ettiğini görürsünüz. Ayrıca 'gırtlak dolu' denen Swift'te olmayan kol dayama ve arka klima ile usb çıkışı gibi ekstralar eklenmiş. Zamanında en ucuz otomatik sıfır araba Baleno'ydu ve forumlarda, sözlüklerde ablasına, karısına bu arabadan almayı düşünüp fikir isteyen bir sürü insan vardı. Tam piyasa yapmaya başlamışken satıştan kaldırdılar :)


    Sx4 keza. Suzuki'den nefret etmiş ben bile acaba diyip araştırmaya başlamışken getirdikleri gibi satıştan kaldırdılar. Amaç neydi, neden geldi neden bitirildi en ufak bir fikirleri dahi yoktur eminim.


    Suzuki'nin global sitesine girin bakın Tr piyasası için biçilmiş kaftan tonla model var ve buraya getirmiyorlar. Ciaz diye b sedan var getir bir süre düşük kar marjıyla sat Honda City'nin direkt rakibisin. En başta filo kiralama şirketleri kapında kuyruk olur. 1.4 atmosferik cvt'li araç. City satıyorsa bu da satar doğru bir fiyatlandırmayla. Ama Suzuki Tr'nin amacı otomobil satmak değil belli ki. Marka zaten yıllardır en denyo distribütörü nasıl buluyor akıl alır gibi değil. Özel yetenek gerekiyor bunun için.





  • troy kullanıcısına yanıt

    bunun bir fabrika sorunu olduğunu hatırladığım için bir hidrolik güçlendirici kurulumunun yardımcı olacağını düşünüyorum.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.