Şimdi Ara

2016 Yılında E-Ticarette SEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknoloji geliştikçe SEO’da uygulanan tekniklerde gelişiyor ve değişime uğruyor.Eski yöntemlerle e-ticaret sitenizi geliştiremezsiniz. Yeni SEO teknikleri ile e-ticaret sitesinden maksimum verim elde etmenizi sağlayacak yöntemlerden bahsedeceğiz. E-ticaret siteleri diğer web sitelerden farklıdır. Satış odaklı düşünce ile hareket edilmesi gerekir. İnsanlar bir mal veya hizmeti satın almadan önce düşünür. İnternette gezinirken sizin web sitenize giren bir ziyaretçi ürünlerinize baktı ve beğendi. Sizce sizin ürünleri alma imkanı ne kadar? Düşük bir olasılıktır. Hatta kullanıcı sizin web sitenizden baktığı ürünü başka bilindik siteden almak isteyecektir. Sizce bu neden? İnsanlar genelde güvene dayalı ticaret yaparlar. Sizin e-ticaret sitenizin adını ilk defa duyan veya gören bir ziyaretçi kolay, kolay sizden ürün almaz. Zamanla o ziyaretçi sizi tanıdıkça ve güven duydukça sizinle alışveriş yapacaktır. Peki ne yapmalıyız? “2016 Seo Teknikleri Açısından Markalaşma Yılı” Mevcut e-ticaret sitelerini ilerleyen konularda anlatacağız. Yeni alışveriş siteleri kurmayı düşünenler için markalaşma hakkında bilgiler: E-ticaret sitenizi açmadan önce kurumsal bir web sitesi faaliyete geçirmeniz gerekecektir. Kurumsal SEO çalışması web sitenize mutlaka yaptırınız. (Seo-Türkiye; yılların tecrübesi Hüseyin ERGÖR’ün kurmuş olduğu SEO markasıdır.) Kurumsal basın bültenleri, video ve sosyal medya çalışmaları, logo tasarımı gibi faktörler kurumsal kimlik için önem taşır. Kurumsal web siteniz Türkiye genelinde belli bir konumda yer aldıktan sonra e-ticaret sitenizin zeminini hazırlamış olacaksınız. İnsanların size olan güveni artacaktır. E-Ticarette Markalaşma ve SEO E-ticaret sitenize ve markalaşmaya uygun domain seçimi yapmalısınız. Domain seçiminde çok dikkatli olmalısınız. Belirleyeceğiniz domain kısa ve akılda kalıcı olmalıdır. Seçimi yaptıktan sonra sosyal medya uzmanlarıyla görüşmeler yapmanız gerekir. Kaliteli e-ticaret sistemi ile pazara açılmalısınız. (Hatay Center Web tasarım; kaliteli e-ticaret yazılımlarıyla sizlere hizmet sunuyor.) Teknik işlemler tamamlandıktan sonra seo bölümüne giriş yapalım. Markalaşma şuanda sosyal medya, basılı ve görsel yayın organları ve SEM ve SEO ile yapılmaktadır. Maksimum derecede güven odaklı ilk başlarda anlattığımız gibi bir yol belirlemelisiniz.

    Web Sitenizden Ziyaretçi Güveni Kazanma Teknikleri:

    Web sitenizde güven için: Kurumsal, Hizmetlerimiz, Ürünlerimiz, İletişim bölümleri olmalıdır. İletişim bölümünüzde mutlaka sabit numara (444 Numara), faks ve adres gibi güven unsuru bölümler olmalıdır. Kullanıcı yorumları: Seo açısından önemli olan müşteri dönüşleridir. Olumlu müşteri görüşleri her zaman karşıya güven verecektir. Teknik destek, servis ve kargo ücretlerine mutlaka dikkat ediniz. E-ticaret sitelerinde müşteri danışmanları önemlidir. Müşteri anında cevap ister. Sorunlarını hemen yanıtlamalısınız. Web siteniz içerisinde bugün kaç müşteriye destek verdiğinizi gösteren online göstergeler sunabilirsiniz. www.seo-turkey.com SEO sitesinde bu tip bilgileri detaylıca bulabilirsiniz.

    Kaynak:http://www.haberport.com/teknoloji/e-ticaret-siteleri-icin-2016-yilinda-uygulanacak-en-iyi-seo-teknikleri-h65677.html

    Haberport.com Güncel Haber Merkezi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.