Şimdi Ara

2016 Yılında Uygulanacak Etkili Bir SEO Tekniği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son Günlerde deniyor ki: "Tanıtım Yazıları Eskisi Gibi Etki Etmiyor" Biz size bu yöntemle etki edeceğiniz söylesek ne dersiniz?

    İşte 2016 Yılında Etkili Olacak SEO tekniği


    Tanıtım yazısı geçmiş yıllarda Google arama sonuçlarında web sitenin yükselmesine büyük etki ediyordu. Şuan ne yapsam tanıtım yazıları web sitemizin Google’da yükselmesine etki etmiyor. Bu şikayetleri son günlerde aşırı şekilde almaya başladık. Ekibimizin geliştirdiği 2016 yılında Tanıtım Yazısı Yayınlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler” konusudur.

    Son günlerde arama sonuçları sektörlere göre değişkenlik göstermeye başladı. Aranan kelimede kullanıcı davranışlarına uygun olarak SERP sonuçlarında sayfa sayısı 7. sayfada, 10. sayfa – 25. sayfada son buluyor. Rekabetçi kelimelerde yapacağınız tanıtımlarda hedefiniz en kötü şartlarda son sayfaya girmek veya ilk sayfalarda görünmek olacaktır. Web sitesini hızlı yükseltmek isteyenler için kaçırılmaz bir yöntemdir. Konumuzu dağıtmadan tanıtım yazınız eğer son sayfa 7 de bitiyorsa mutlaka buna giriş yapmalıdır. Peki nasıl? Can alıcı sorunun cevabı ise tanıtım yazısı yayınında mutlaka arama hacmi olan Long Tail kullanmanız olacaktır. Bu yöntemi uyguladığınızda genelde long tail kelimelerde aranma hacmi olur ve yükselme şansınızda yüksektir. Tanıtım yazınızdan aldığınız her hit (“içerik kalitesi ve site kalitesine bağlı olarak”) site ve sayfa otoritenizi yükselteceği gibi tanıtım yazısınında PA değerine hatrı sayılır bir değer artışı verecektir. 2016 yılının beklenen SEO Taktiği budur.

    Kaynak: http://www.seo-turkey.com/2016-yilinda-yeni-seo-teknigi/







  • Elinize sağlık süper bir içerik olmuş. 2017 yılında yurtdışında ve Türkiye'de kullanılan etkili seo teknikleri hakkında aşağıdaki linktende bilgi edinebilirsiniz.

    etkili seo teknikleri ve taktikleri 2017
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.