Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
133
Favori
252.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Behken B kullanıcısına yanıt
    Ben havuz ve deniz manzaralı odada kaldım manzarası güzeldi.6. katta, bileklik vardı kimse kart sormadı. Yemek konusunda hem migdem hassas hemde damak zevkime guvenirim ve benim için fast food haricinde ana yemekleri çok iyi. Hangi dönemde gittiniz bilmiyorum ama sezonda yani şuan herhangi toplantı ve seminer yoktu aksine rus doluydu yerli turistler haricinde herkes görgülü ve kibardi. Herkesin beklentisi elbette farklı olur ama otel gayet kaliteli. Siz sanırım ölü sezonda gittiniz. Aynı şekilde ETS , booking vs gibi sitelerde aldığı puanlar ve yorumlar ortada. Aynı şekilde forumdan buradan benden 10 gün önce giden kişi de oteli çok beğendi. Shuttle konusunda servisler çok sık geldiği için bizim için problem olmadı. Muhtemelen seneye fiyatlara göre tabi, yine bu otele gideceğiz. Bu arada ben şahsen evde bile balık ve yoğurt yemiyorum sizin ki farklı bir fantazi sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rixos sungate,den 2 gün önce çıkış yaptık, bir sonraki oteli Alva donna düşünüyorum ne dersiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi geceler grand yazıcı club marmaris palaceda kalmak istiyoruz daha önceden giden var mı nasıl bir yerdir kızım için daha ziyade tercih ettik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu otellere gidip görüşünü yazanlara pek saldırmayın.. Adam o güne dek en fazla 3 yıldız otele gitmiştir , şimdi son gittiği 5 yıldız otel 7 yıldız gibi gelmiştir..

    Herkes burada maxx royal, sueno , güral vb otellere gitmiyor her sene..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eziklemeler başladı yine mi millet f/p oteli arıyor bunlar hala fiyatı maksimum seviyedeki otellerle kıyaslıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palm wings didimde hd 29haz 4tem arası 5gece 2kişi bir çocuk bungalow oda 2625+30 tl ye iptal sigortalı aldım.
    157tl avantajix 75tl maxipuan iadesi alacağım
    tatil 2423 tl ye geldi.
    inşallah güzel gecer.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen kendini ne sanıyorsun ? Nasıl bir egon var ? Butun mesajların ortada ve bir laf vardır " ektiğim nohut ,bictigim nohut, şehire geldin leblebi mı oldun?" Bunu yazan çocuktan başkası olamayacağı için çok ciddiye almamak lazım aslında... 3800 e aldığın tatili duymayan kalmadı görgüsüz kardeşim benim..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Sen ağzında altın kaşıkla doğmuşsun sanırım. Uslubun çok yanlış herkes burda deneyimini paylaşacak tabi itibar edip etmemek okuyana kalmış. Ben burda yazılanlarla kendi araştırmalarımı birleştirip karar veririm. Ha maxx royal tarzı herkesin bütçesine uymayacak üst seviye otelleri araştırmaz zaten çoğu alan asistanları ayarlar o tatile gider ki ben sizinde bu tip biri olduğunuzu sanmam. Reklam yapmamak koşuluyla burda herkes istediği paylaşımı yapar ve o insanlara kimse hor bakamaz haddi olamaz. Reklam yapanda zaten kendini belli eder. Ben burda fikrini samimiyetle paylaşan herkese teşeklür ediyor saygı duyuyorum. İyi bayramlar bu arada herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yaşında 2 arkadaş arabayla tatile gideceğiz

    3-4 gece her şey dahil biraz lüks bi otel,
    4-5 gün de düşük-orta kalite bi otelde kalmayı düşünüyoruz (kemer olsun istiyoruz)
    Eğer para kalırsa da öyle günlük ev kiralayıp da kalmaya devam edebiliriz para suyunu çekene kadar tatile gitmek istiyoruz

    İlk 2 istediğimiz için otel tavsiyeniz var mı?

    Bütçe kişi başı 1.500-1.750tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 25 Haziran 2017; 12:8:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu tamam 3800e otel aldın anladık en birinci sensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu tamamen amacından sapmış durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda aska lara river suite 8. Günüm yarın çıkıcam otelden geçen sene aska lara da kalmıştım çok memnun kaldım bu sene fiyattan dolayı river suite kaldım hersey ortak kullanılabiliyor river suite standart odalar bile Cift oda çift tv klima yani çok daha konforlu river suite bütün içecekler kutuda şişede veriliyor.kendine ait Snack ve Kahvaltı yapabileceğin yeri de var ve ustalar isteğine göre yardimci oluyorlar bu senede çok memnun olarak tatilin sonuna geldim seneye yine aska fiyatlara inşallah çok zam yapmazlar 2800 aldigim 8 gece gelmeden 2 gün önce 4800 felan di fiyat performans olarak süper .sorusu olanlara cevap verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssfea

    Şu anda aska lara river suite 8. Günüm yarın çıkıcam otelden geçen sene aska lara da kalmıştım çok memnun kaldım bu sene fiyattan dolayı river suite kaldım hersey ortak kullanılabiliyor river suite standart odalar bile Cift oda çift tv klima yani çok daha konforlu river suite bütün içecekler kutuda şişede veriliyor.kendine ait Snack ve Kahvaltı yapabileceğin yeri de var ve ustalar isteğine göre yardimci oluyorlar bu senede çok memnun olarak tatilin sonuna geldim seneye yine aska fiyatlara inşallah çok zam yapmazlar 2800 aldigim 8 gece gelmeden 2 gün önce 4800 felan di fiyat performans olarak süper .sorusu olanlara cevap verebilirim.

    Selamlar, bizde ağustos sonunda river da kalacağız.Önereceğiniz bir oda, yada dikkat etmemiz gereken birşey var mı ? tatilde o tecrübeleri edinmeyle geçirmeyelim :)




  • Arkadaşlar 2.000 liraya Antalya'da 5 gece ultra herşey dahil eşimle birlikte gidebileceğimiz bir yer bulabilir miyiz .Tavsiyeleriniz bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • River suite bolumunde mi icecekler kapali ve sise hocam bir de aska lara ile arasi ve sahil bolumune ulasim nasil sahil bolumunden geri river suite donus nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • otel yeni açıldığı için resim vs bulmak zor.Yeni yüklemişler river suite resimlerini.Bu çizdiğim rota da mı büyük otele giriş hocam




  • Evet oteller birbirine yakın oteller arası ve Sahil arasında shutlee lar sürekli dolanıdır 3 4 dakika beklersin en fazla yuruyebilirsinizde .evet river suite kolay bira hep kutu şişe olarak veriyorlar.zaten river ve aska da kalanda aynı bileklik takıyor river içecek konusunda ve oda konusunda daha iyi çocuk içerde uyurken siz tv izleyebilirsiniz standart odalar dahil çift oda seklinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Evet aynen cizdiginiz şekilde. Eğer direkt sahile gidecek olursanız kapıda güvenliğe söylüyorsunuz servis uğruyor veya dönüştü süit e gideceğiz diye belirtin.



    Konsept için ek'te fotoğraf ekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • River Süit oda resimleri:



















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 25 Haziran 2017; 16:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Ana bina için minibar içeriği de aynı bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.