Şimdi Ara

2017 World Championship [ŞAMPİYON BELLİ OLDU] [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.057
Cevap
2
Favori
41.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lBesiktASK

    Bu arada gelecek SSG skinlerde belli oldu ;

    Kennen-Seju-Malzahar-Xayah ve Janna...

    Janna'nın Fnatic kostümü var. Lulu'ya çıkar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda faker çöpünden de skt balonundan da kurtulduk. Hakaretlere varacak kadar skt savunuculuğu yapanların, animecilerin gözyaşlarını görmek müthiş keyifliydi. Çok mutluyum
  • SSG kostümleri ne zaman çıkar arkadaşlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevinenler Samsung iyi oynayıp kazandı vs diye değil, SKT sonunda kaybetti diye seviniyor. Başarıyı kabul etmek veya desteklemek yerine başarılı olan bir şeyi kıskanmak veya onu çekememek ya da başarısızlık ile dalga geçmek aslında sadece bu oyunda değil hayatta hiç bir konuda neden gelişme kaydedemediğimizi gösteriyor. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece toplum olarak bir arpa boyu yol alamayacağız. Faker'ın gözyaşlarından daha çok üzüldüğüm tek konu da bu. Yazık gerçekten.
  • O kadar ödül kazanmış, turnuva kazanmış adam hala 3-0 yenilince ağlıyor. Nasıl hırs varmış adamlarda maşallah.
  • Bu sene çok kötü bir skt izledik. Ona rağmen finale kadar bir şekilde geldiler. Bu kadar uzun süre zarfında yeni metaya bir türlü alışamadılar.Nerdeyse her oyun Early game ya felaket yada orta seviye geçti. Skt dendiğinde istikrarlı oyuncular bekliyorsun örnek veriyorum duke oyunda artı birşeyler katmasa bile en kötü isteneni veriyordu. Ben bu sene hiç bir oyuncuda o istikrarı göremedim.



    Açıkcası kimin hangi maç nasıl olacağı belli değil. Oyuncular güven vermiyor. Faker dışında tüm takımın değişme zamanı geldi. Evet kolay değil bu kıvama getirmek ama ben izlediğım oyundan şu kadro ile süper oynasalar bile keyif almıyorum. O eski skt havası yok. Ahh bengi ahh. Senin gibi adamlar lazım bu kadroya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Sezon 5ten sonra başlayan bir izleyici için bu yorum çok normal. Wolf ne zamandan beri SKT'de oynuyor bakarsan anlarsın. Ya da kaç sezon Worlds'te oynamış abisi hadi git bak sonra bana cevap yaz.
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    3-0 kim alırsa alsın inanacaktım çünkü senaryo dönme ihtimalinin en az olduğu skor.
  • Faker e çok sinir oldum, hani ilk kez finali gören ya da sürekli finalde kaybeden birisi olsan o andan sonra ağlayıp kendini dağıtmanı kabul ederim. Ulan takımca ambargo koydunuz, bir kere kaybedince salya sümük ağlıyorsun. Bencillik mi sürekli gelen zaferden artan ego mu bilemedim ama böyle üzülmesinden ötürü iyi ki kaybetmişsiniz diyorum, zira hazmetmen gereken yenilgi olgusunu halen sindirememiş olduğunu görmek yetiyor.

    Ayrıca şimdi SSG Lulu skini mi gelecek beyler, instabuy da ondan soruyorum.
  • Samsungun Longzhu karşısındaki oyunu kusursuza yakındı. Aslında o zaman belli olmuştu şampiyon olacakları. Keşke Kore takımı yerine başka bir takım kazansaydı ama SKT'nin kazanmasından iyidir.
  • finalde skt yerine rng'yi görseydik daha çekişmeli olurdu. rng de skt'ye galio vermese alırdı. rng ssg'yi grupta 2 kere hezimete uğratmıştı.
  • Siz daha burada insanların "Skt grupta elenir, çeyrek finalde elenir, yarı finalde elenir, finalde elenir" demesini kaldıramıyorsunuz, direk saldırganlaşıp ufacık aklınızla dalga geçemeye çalışıyorsunuz.

    Sanki skt'ye hakaret ettik, ya da bacısına sövdük :)

    Şimdi de böyle sus pus olursunuz :)

    Neymiş efendim mantıktan yoksunmuş :)


    Bu saldırgan muhtemelen de seneye

    "Beyler skt veya ssg'den başkasını favori gösteren aptaldır"

    yazacak.
  • Oyunu uzun bir zaman önce bırakmış olsam da , meta- yeni build ve şampiyonları bilmesem de final diye izledim .


    Huni'yi SKT de görünce çok şaşırdım , bu kadar mental problemli ve yetenek eksiği olan biri nasıl #1 takımda olabilir . Kesin kkoma
    koçluğu bırakmış diyordum ki birde ne göreyim kkoma da duruyor . Daha da ilginç olan şey huniye 'güvenerek' yasuo seçimi yaptılar .
    Marini baya baya arıyorlar anlaşılan .


    Bengi yerine gelen çocuk aşırı pasifti . Bu çocuğu geçen sene ki worlds de ROX dan hatırlıyordum , geçen sene Lee Sin alıp haritayı inanılmaz domine ediyordu . Birde klasik Lee oyuncuları gibi dakika 30 hülooğğ satıcam havasında da oynamıyordu . Bozmuş kendini


    SKT'nin s3 den sonra bot lane'i olmadı galiba . s4 de piglet ve ManDu'nun yük olmaya başlaması yıllar yılı başka isimler gelse de değişmedi.

    Veeeeee Faker . Faker intihar etse şaşırmam . Bu çocuk için Riot'un çektiği bir video vardı , annesi Faker'ın ne kadar asosyal ve başarı endeksli biri olduğundan bahsediyordu . Faker da Sezon-4 sonrası yaşadığı bunalımlardan bahsediyordu . Asya insanı psikolojik olarak farklı yapıda oluyor , ben başarısızım diyip assa kendini şaşırmam




  • eulogy kullanıcısına yanıt
    Komik olan senin bilirkişi modunda takılman
  • Şampiyona karşı iyi oynamış fenerbahçe bakıyorum da .Gurur duymalılar.
  • Kataffaz kullanıcısına yanıt
    Her sene finalde olan bir oyuncu 1 şampiyonluğa kendini asmaz3 0 olması onlar için utanç vericiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlardan lol tr kitlesinin ne kadar kanser ve aptal dolu olduğu belli oluyor, okurken utandım. futbol takımları da girince topluluk leşe dönmüş
  • Faker'ın ağlamasına bile laf edenler olmuş işte biz bu yüzden başarısız oluyoruz. Yenilsek de rezil olsak da bir şey olmaz havasında takıldığımız için üzerimizden geçiyorlar zaten. Hep rahat olma modundayız, işimize gereken saygıyı göstermiyoruz. Ben Faker'ın yerinde olsam ağlamazdım ama başka şekilde tepkimi gösterirdim, sürekli kazanmayı isteyen bir oyuncunun duygusunu anlamak da sizden beklenmez zaten.

    Bu arada yarı finalde RNG destekleyip hala burda konuşanlar var bence sizin o maçtan sonra buraya bir daha asla yazmamanız lazımdı. Bir iddiaya giriyorsunuz onda bile sonuna kadar götüremeyip işi 1 haftada sınırlı tutuyorsunuz. Hakikaten ne oldu sizin bu Çin takımlarına? Kaç senedir şampiyon olamıyorlar, olmayı bırak finale gelemiyorlar yine boş boş yorum yapıyorsunuz.
  • Favorim longzhu’ydu ama elendiler.Başta peanut yerine yapılacak olan bir Blank tercihi skt için daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Fena hezimete uğradılar, faker dışında takımda iyi görünen adam yok oda sıkıntı kadro değişimi şart.

    SSG’yi tebrik etmek lazım kaliteli oynayarak kazandılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 4 Kasım 2017; 17:42:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCleanse

    Her sene finalde olan bir oyuncu 1 şampiyonluğa kendini asmaz3 0 olması onlar için utanç vericiydi

    Dünya da en fazla intihar oranına sahip ülkelerden biri Kore . Günde ortalama 40 kişi intihar ediyor . Hele aralık ayında Kore de Üniversite sınav sonuçları açıklanır , sen o zaman gör nasıl sapır sapır intihar haberleri geliyor .

    Devlet başkanları , bakanları , KAIST dekiler böyle bir anda intihar ediyor . Bu kişilerin yanında faker ya da ünü başarısı ne .


    Sayko bir millet valla , tanıdıkça bunları şaşırıyom .
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.