Şimdi Ara

2017 yeni cikan Neta 8970 hd kutu geldi Yeni aboneyim hd kutu superrrrrr (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
27.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    Valla hocam haklısınız görüntü konusunda benim de pek beklentim yok aslında ama bendeki arkadan kart girişli 8800 sürekli kendini resetlediği için daha sonradan çıkan model diyerek onun yerine taktıkları yandan kart girişli 8800 cihazın kumanda algılaması berbat ve kumandası da zırt bırt bozuluyor 3. kumanda bozulmak üzere bazı tuşlar artık çalışmıyor diye 8970e geçecektim. Dün baya bir noktayla telefonlaştım, dağıtım yapacak yerlere kadar ulaştım ama 8900 var diyorlar, 8970den bahseden bile yok valla, sanırım siz şanslısınız bu konuda :)

    Kendi adıma 4k yı düşünmek için ben henüz erken olduğunu düşünüyorum, zaten önce tvyi değiştirmek gerek :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzumye

    Benim icin goruntu kalitesi en önde gelir yarışa cıkmıyoruz ya 1saniye sonra acılsın

    Görüntü kalitesine önem veriyorsanız bu kutuların görüntüsünün zaten çok kaliteli olmadığını da biliyorsunuzdur herhalde.. Yapılan yorumlara bakılırsa ki benim şu ana kadar değiştirdiğim 3 kutuda da izlenimim aynıydı, aşağı yukarı bütün netalar birbirine yakın görüntü verdiğine göre bu durumda tercih sebebi olarak en önemlisi kanal geçiş hızı denebilir. Kanalın açılması için +1 saniye daha beklemek az bir süre değil..
  •   2017 yeni cikan Neta 8970 hd kutu geldi Yeni aboneyim hd kutu superrrrrr
    Kablonetin tv kampanya sayfasındaki bu kutuyu tanıyan var mı?

    Bende pozitek 1600c var. Hdmi girişi arızalı. Scarttan görüntü alıyorum. Acaba yenilemeye değer mi merak ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma95 -- 15 Mart 2017; 22:17:41 >
  • 2.el temiz pozitek 1600 al 2.el uydu sahibinden.comda var dider cihazlar görüntü kalitesi olarak vasat 32inc 40inc tv kullaniyorsan 8800 8900 8970 neta cihazlar işini görür. 50 55 inc led tvlere tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar banada yeni üye olduğumdan dolayı bu cihazı verdiler ancak kanal geçişinde açılan yeni kanal da görüntü 2-3 saniye kasılıyor sonra rahatlıyor sizde de böyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj.caner



      2017 yeni cikan Neta 8970 hd kutu geldi Yeni aboneyim hd kutu superrrrrr
      2017 yeni cikan Neta 8970 hd kutu geldi Yeni aboneyim hd kutu superrrrrr

    Jelatini niye çıkarmadın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dj.caner kullanıcısına yanıt
    Hocam aboneliğiniz hayırlı olsun, yeni cihazınızıda güle güle kullanın. Sizden ricam cihazın ara yüzü ve kanal bilgi bandının fotoğraflarınıda yükleyebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi arayıp konuştum bu cihaz ile ilgili. Benim aradığım yetkilinin 8970 den haberi yoktu. İlkten anlamamazlığa vurdu. Sonra 8970 in 8900 dan önce çıkmış bir model olduğunu iddia etti . Garibim sabahtan akşama kadar telefonla konuşmaktan matematiksel algılarını kaybetmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dc106

    arkadaşlar banada yeni üye olduğumdan dolayı bu cihazı verdiler ancak kanal geçişinde açılan yeni kanal da görüntü 2-3 saniye kasılıyor sonra rahatlıyor sizde de böyle mi?

    Evet aynen bende de öyle ancak sadece HD olan kanalları açarken yapıyor normal SD kanallarda kasma yok.
  • usbye yapılan kayıtlar şifreli mi ts dosyaları
  • Valla ben aynı şeyi söyleyemeceğim Samsung Curved son sistem televizyon kullanıyorum bu neta 8970 i getirdiler berbat bir görüntü kalitesi var cihazın ayrıca çok basit tarzda bir cihaz yapmışlar menüsü favori kanal ayarları filan berbat eski kutum Pozitek 1600 onun verdiği görüntü kalitesi hiç bir cihaz vermedi bende yeni gelen kutuyu söküp eskisini monte ettim.Durumu hem Neta ya hemde Türksat a bildirdim.Sakın eski Pozitek alıcılarınızı atmayın bir yerden bulursanızda kaçırmayın derim..
  • Merhaba, kumandada mavi tv/STb tuşu ne işe yarıyor? Tv kontrolü için olduğunu düşündüm ama kullanma kılavuzunda tv kodları ve ayarla ilgili bir şey göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neta 6400 HD uydu alıcısı kullanıyordum. Kablonetin getirdiği cihazın markasının da Neta olduğunu görünce sevindim ancak 6400'e kıyasla görüntü kalitesi beş para etmez, kanal geçişleri ise kaplumbağa hızında. Attan inip eşeğe bindim resmen.
  • dc106 kullanıcısına yanıt
    bende hem 8900 hem 8970 var. eski model olanın 8900'ün geçişleri daha rahat bence.
    sizlere katılıyorum, 8970'de geçişten sonra kanal 1 saniyede kendine geliyor. rahatsız edici.
  • Yeni abone oldum ve neta 8970 cihaz geldi. Aynı zamanda uydu yayını da var. İkisini birden izleyebiliyorum. Uydu yayını daha canlı geldi bana, kablo tv yayınlarında renkler biraz soluk gibi.
  • Arkadaşlar bu adrestenhttps://www.kablonet.net/televizyon/teledunya-cihazlar cihazların özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

    Fakat cihazları incelediğimde eski cihazla yeni cihaz arasında özellik olarak pek fark yok. Bir kumanda farklı birde kutunun tipi. Ama menü görünümü gibi menü teması da farklı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasanmt20

    Arkadaşlar bu adrestenhttps://www.kablonet.net/televizyon/teledunya-cihazlar cihazların özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

    Fakat cihazları incelediğimde eski cihazla yeni cihaz arasında özellik olarak pek fark yok. Bir kumanda farklı birde kutunun tipi. Ama menü görünümü gibi menü teması da farklı olabilir.


    Benim gördüğüm en önemli özellik 1080p HDMI çıkışı var.




  • Bugun kablo tv baglatim oglen 12 gibi yapildi suan saat 23.00 ve hala 1.inci kanal haric hic bir kanal calismiyor. Erisim yok! (1) hatasi aliyorum. Gelen ekip aktivasyonun uzun surdugunu ertesi gune sarkabilecegini soyledi. Beklemedeyim. Cihaz olarak banada neta 8970 geldi cihaz kumandadan kapatinca komple kendini kapatiyor isinma sorunu yok. Ufak ve ergonomik yapiya sahip. Kumandasi ufak ve ele tam uyum saglayan bir yapida. Kumanda alici performansi mukemmel alici gozu elinizle kapatsaniz bile calisiyor. Hatta ters dondurun gene calisiyor. Next machine 3d nin kumandasina on basar. Cihazda biraz daha kaliteli islemci kullanilabilirdi. Simdilik bu kadar arkadaslar yayin gelsin resimde paylasirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    Evet, bu hafta içi benim cihazda kurulacak, merakla bekliyorum. Aktivasyonun tanımlamadaki özellik sebebi ile geç olduğu aktarıldı ama olsun. Sonradan başka sıkıntı çıkarmasın yeter
  • Merhabalar

    Öncelikle bilginiz olsun neta 8070 cihazında yazılımsal sorun olduğu için ekranda kartınızı takın uyarıları çıkmakda,konuyla ilgili arıza kayıtları açtırdım kart değişimi oldu ama sorun çözülmedi sonrasında netayı aramak aklıma geldi ve cevap olarak 10 gün içersinde güncelleme gelicek düzetmeye çalışıyoruz dediler,ve turksat kablo tv arayıp bilgi verdim teknik servisleri bu sorunla alakalı boşuna yönlendirmeyin diye ve 1 ay tüm kanalları açma hediyesi verdiler :)

    Akabinde eski kullanıcıyım ve yeni cihaz kiralama sistemiyle aldım hem modemi hemde dekoderi değiştirip kiraladım her ne kadar tahüt yaparken müşteri hizmetlerine , bu kiraladığım cihazları 24 ay süre içersinde yeni cihaz çıktığında değiştire bilirmiyim dediğimde evet yanıtı aldım ve tahütü kabul etdim fakat aradan 1 hafta sonra aynı soruyu yöneltdiğimde müşteri hizmetlerine bunun mümkün olmadığını ve size bu bilgiyi veren kişi hakkında işlem yapıldı denildi,yani 24 ay kiraladığım cihazları yeni bir cihaz çıktığında değişim yapamıyormuşum nasıl kiralama anlamadım,sonrasında bu kanal geçişlerinde donarak feçtikden 3 saniye kadar görüntüler ağır çekimle görünüyor yani dekoder kanalı anca kavrıyor yads hd dönüştürüyor bu 3 yıl kullandığım nextstarda yoktu,ve neta firmasına sorduğumds bu ağır.çekim olayı genel olarak tüm cihazlarda varmış yani.bir sorun olarak görmediler,modeme gelicek olursak eski modemim wifi 5 adım uzakdan çekmiyordu 4 yıl bu eziyeti çektim ve yeni modem çıkmış ınfity 401 modeli hemen bu cihazıda.kiraladım ve müşteri hizmetlerine wifi nasıl çekim gücü vs sordum cevap olarak sizin kulandığınız eski cihazınızdan daha iyi mesafe performansı alırsınız denildi,ama malesef tahüt yaparken verdikleri vaatlerin hiçbiri tutmadı ne modem ne dekoder 5 para etmez eski kullandığım Netmaster CBW-383Z4 modem işe nexstar dekoder aynı ve daha iyi en azından kanal geçişlerinde ağır çekimle geçiş yapmıyor, o kadar şikâyet kayıt açtırdım 4 yıldır dönmedikleri.gibi son yaşadığım sıkıntılardada geri dönüş yapılmadı koblonet abonesi olacaksanız 5 kez düşünün araştırın 10 tl 20 tl üstüne verip başka firmayla tahüt yapın derim saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.