Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
158
Favori
1.475.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sistemin bu şekilde yürüyeceğini düşünmüyorum kaldıracaklar gibime geliyor mağdur olan bir sürü insan var 2020 ye kadar hep bir şeyleri takip etmek zorunda mı kalacaz.onu geçtim çalışan insanlar yüksek lisans yapan insanlarda var.
  • Temple of the King T kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım. Başvuru yaptım fakat parayı yatırmadım, tecilim muhtemelen bitti. Ne yapmak gerekiyor, normal para yatırma işlemi yapmayacak mıyız?

    Birkaç hafta önce askeriyeden aramışlardı, bedelli başvurusu yaptım demiştim ona göre not alıyorum demişlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan öztürk kullanıcısına yanıt
    Trinasız tekte +9 basmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar siz iyi bu levele ulaşabilmişsiniz. pazartesi günü sabah 7 den bu yana başvuru işlemleri ile uğraşıyorum daha bir arpa boyu yol alamadım.

    geçen sene askerlik tecil ettirmeye gittim. 40 mg paxera kullanıyorum diye resmen hastaneye gönderilip deli raporu verdiler. ben diyorum askere gelmeyeceğim tecil et, bunlar beni hastaneye sevk edip erteleme verdi o verdikleri erteleme bir senedir tabiri caizse hayatımı sevdi(!). daha sonra mayıs'ta severler(!) alın beni askere dedim. yok gelemezsin raporun var onun dolmasını bekle dediler. bedelli çıktı ondan yararlanalım dedik hepten kabus oldu.

    pazartesi işlemlere başladım, yoklama sistemi açılmadı, çarşamba öğlen 3 te sistem açıldı. bir koşu sağlık ocağına gittim doktor saha görevindeymiş. bugün sabah 8 den beri sağlık ocağındayım sanırım bu celp için bakmaya uğraşan arkadaşlar yüzünden e devlet çökmüş hiç bir işlem yapılamıyor. kaldım öğleden sonraya sevk alıp yarın hastaneye gitmem, raporu temize çıkarmam lazım.

    açıkladılar dediler ki ilk 3 celp alacağız işlemlerini tamamlayan 65 bin kişi var, şu an itibari ile 65 bin kişi almış olacaklar ancak işlemlerini tamamlayıp bekleyenlere celp çıkmıyor. neye göre alım yapıyorlar kimse bilmiyor. öğretmenlere çıkmayacak dediler çıkan arkadaşlar var.

    mağduriyet giderilsin dedik bin beter mağdur olduk. bu nasıl bir yasadır yalvarırım biri çıksın açıklasın. parayı yatırıp bir de keriz gibi beklemesi var sonra. bu gidişle cidden hastaneden tam teşekküllü 46 raporu alacağım.




  • Temple of the King T kullanıcısına yanıt
    dekontları şubeye verdiysen düzeliyor 2 gün sonra bende de öyle yazıyordu kendiliğinden düzeldi.
  • keşke 6 ay gitseydim dedim suan.... 11 eylülde gidiyodum ne güzel bedelli çıktı askerlik yapmıyacan dediler tamam dedik... çaktılar bize destekli oda değil 4-5-6 çıkmazsa diyede kafamdan geçiriyom 500 bin adam var..ve sadece 68 bin kişiye verdiler.... yani bu sanırım 1 seneyi bulur... 2400 metre koşturcaklar mış bide atış talimi sınav çekme mekik çekme hergün var normal askersin yani... 21 gün bize 3 ay gibi eğitim var .. adam 35 yaşına gelmiş biri bunları yapamaz yani saçmalık yaş kararı çıkmalı 35 üstü askere alınmadan görevlerini tamamlamalı yüzde 20 en az eksilir 400 bin kişi gider 7 ay da herkes yapar bunu bile düşünmüyolar...
  • Dokuzlardan kullanıcısına yanıt
    para yatırıp işlemleri tamamlamış olan 220 000 kişi var yalnız :D
  • Sözde öğretmenler yaz tatili alıncaktı herşey gibi bu da fıss çıktı.

    2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    beni alsınlar yerine yav sisteme bak
  • Gitmek isteyenler gidemedi. İstemeyenleri alıyorlar. Tam Türk işi. Yüzüne gözüne bulaştırdı devlet bu işi.
  • Arkadaşlar 2-3 Ekim gibi başvurup parayı yatıracağım. Sizce en erken ne zaman giderim askere? Sistem her konuda olduğu gibi saçma sapan bile işlemiyor. Komple işlemiyor sistem..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cincin93 C kullanıcısına yanıt
    Hocam diyorum ya iyi bu levele kadar gelmişsiniz diye zaten. Daha başvuru aşamasında kabus yaşamaya başladım ben. Bir haftadır uğraşıyorum tek bir iş halledemedik.
  • Sileligursoy S kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında başvurdum ama parayı 27 ağustosta aldım, yoklamayı sonraki gün yaptırdım. Şimdi çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cincin93 C kullanıcısına yanıt
    Otomatik uzuyor hocam. Benim kac defa uzadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seffa S kullanıcısına yanıt
    sen ne zaman başvurmuştun hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erding08

    arkadaşlar bende Sistemde kayıtlı sınıflandırma sonuç bilginiz bulunmamaktadır yazısı çıktı
    tüm işlemlerim yeşil yanmıştı ama acaba bedelli olarak onaylanmadı mı ?
    aynı sorun bende de var kafam karışık valla ne oluyor ne bitiyor belli değil!
  • Bende zannediyorum bugun aciklanacak bi ay sonra gidecegim. Yandik askerlik durumu var diye bir yildir ise giremiyorum ve hala uzuyor s.... boyle isi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokuzlardan kullanıcısına yanıt
    Sistem kople saçmalık kimse ne yapacağını bilmiyor aile hekimi tanıdık değilse en ufak şeyde hastaneye sevk ediyor mesela sonra millet uğraşıp duruyor.Ben işlemleri halletim 2 defa şubeye gittim 3 defa şubeyi aradım kadın en sonunda bilgisayarı gösterdi gel bak bedelli er yazıyor dedi .Benden size tavsiye peşini bırakmayın uğraşın.
  • Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz.

    yazıyo bende arkadaşlar. üniversiteden sonra tecil ettirmiştim 2 sene orda sağlık falan yaptılar diye hatırlıyorum ekstra bişey yapmam gerekiyor muydu?

    10 ağustosta parayı yatırıp belgeleri imzaladım yine çıkmadı.
  • 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.