Şimdi Ara

2018 clio sw dci satıp 2018 crdi Accent blue almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2018 clio 4 sw otomatik aracım 146 bine geldi. Km si iyice yükselmeden satıp daha düşük km bir dizel araç almak istiyorum. Karşıma Accent blue lar çıkıyor. Sizce clio dan çıkıp bu araç alınır mı? Alabileceğim accent blue araçlar 80-110 bin km arasında oluyor, ilerleyen km lerde uzun vadeli kullanıma sizce uygun mudur?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Değil gibi. Alacağınız araç 80-110 bin km miş. Kendi aracınızı tanıyorsunuz alacağınız araç kapalı kutu. Yıl olarakta aynı yıl olacak. Yıl biraz daha yüksek, km biraz daha aşağıda olan araçlar daha mantıklı gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı bir hareket olur,özellikle güç olarak sınıfının en iyi dizel motoruna sahip arabasına geçmiş olursunuz.Motor+şanzıman olarak Clio'dan çok daha iyidir.İç mekan kalitesi olarakta daha iyi ancak Prime paket almanızı tavsiye ederim,çok daha mantıklı bir tercih olur.Uzun vadeli kullanımda yüzünüzü güldürür,alt takımı çok sağlamdır.Acaba diyebileceğiniz tek şey DCT şanzımanı olur,onun da ustası bol ve parçaları nispeten diğer çift kavramalılara göre daha uygun oluyor.Motor yıllardır üretilen ve hala üretimi devam eden 1.6 CRDi,kapak açmadan 400-500 bin kmleri görebilen,uzun ömürde dCi motorun peşinden gelen bir motordur.Kısacası benim fikrim,bu geçiş mantıklı olur.

    Cliodan kötü yanları tabii ki var örneğin yol tutuş gibi,yol tutuşu fena değildir ancak direksiyonu çok hissiz olduğu için güven vermez,tamamen aracı tanımanıza bağlı b segment standartlarında bir yol tutuşu vardır.Yol sesi yalıtımı hiçbir yalıtım olmadığı için kötü,ancak konforlu bir lastik ile epey bertaraf ediliyor,motor ve rüzgar yalıtımı ise neredeyse c segmente yaklaşır kadar vardır bana göre.İç hacim konusunda Cliodan çok daha iyi,çok geniş bir araç olmasa da arkadakiler için Cliodan çok daha fazla yer var.

    Prime pakette Mode Plus'a ek olarak otomatik yanan mercekli ledli farlar,deri vites ve direksiyon,otomatik klima,krom detaylar,6 airbag ve 6 hoparlör geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 3 Ağustos 2023; 20:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Accent blue ile 2016-2020 egea station wagon lar arasında kaldım şu ara. Station aracımı satarken zorlandım açıkçası, nedense Türkiye’de ikinci eli yavaş gidiyor sırf o yüzden accent blue almak mantıklı geliyor. Ama egea Station wagon 1.6 benzin hakkında da yorumları dinlemek isterim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu için üye oldum B kullanıcısına yanıt

    Egea Accent'ten de daha iyi bir seçim olur hocam her açıdan,bir tek motor açısından olamaz o da günümüz motorin şartları göz önünde bulundurulduğunda eğer LPG ile Egea'ya binecekseniz o zaman motor konusunda da Egea daha iyi olur.SW Türkiye'de sevilmez yıllardır bu böyle,ondan dolayı normallerine göre biraz satmanız uzun sürmüş olabilir ancak uzun süre binerim derseniz bence tekrardan SW'den devam edebilirsiniz.

  • Egea sw > Clio sw dci > accent crdi. Clio 4 oturaklı bir araba, accent üzer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu için üye oldum B kullanıcısına yanıt
    Egea Otomatik 1.6 benzinli yada dizel alın adaptif hız sabitleyici ve çarpışma önleyici mevcut sedandan iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 13 Ağustos 2023; 23:38:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Station wagon arama maceramızı Skoda fabia kombi ile tamamladık, yorumda bulunan herkese teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.