Şimdi Ara

2019-2020 Sezonu Fenerbahçe Futbol Formaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuana kadar herhangi bir duyum ve sızıntı olmaması şaşırtıcı. Normalde son bir ay kala formalar sızıyordu hatta 4-5 ay kala formanın nasıl olacağına dair duyumlar alınabiliyordu. Bu sene nasıl saklıyorlarsa hiçbir şekilde formaların nasıl olacağını tahmin edemiyoruz. Bir arkadaşım Wp'den şöyle bi fotoğraf gönderdi, adidasta çalışan arkadaşım çekti diye ama pek inanasım gelmedi.
    2019-2020 Sezonu Fenerbahçe Futbol Formaları

    ------18.07.2019------
    ------Formalar Sızdı------


    2019-2020 Sezonu Fenerbahçe Futbol Formaları

    via: twitter: formakultur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonanımAnonim -- 18 Temmuz 2019; 18:16:15 >







  • https://www.instagram.com/p/BzQeL2EHbOo/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

    Dünya üzerinde en nefret ettiğim forma tasarımlarına sahip Adidas'ın yeni şaheseri. Zaten saçma üç şerit takıntıları yüzünden asla efsane çubukluya ulaşamadılar . Formaları ve kol kısımlarını çok geniş yapıyorlar. oyuncular kolları bantlıyor bu yüzden. (bknz. mehmet topal)

    Zaten sözleşmeleride bitmişti . Ali koç ortalık karışık olduğu ve çok geç kalındığından 1 sene daha uzattı ama seneye kesinlikle nike, new balance vb. bir şirketle anlaşmalıyız. Nike bu çubuklu işi ve forma kalıbı işini iyi biliyor. Gs'yede güzel formalar yaptı eyvallah arada sıçtı ama en kötü forması bizim ha bu sene iyi formalar dediğimiz formalarla eş oldu. Ayrıca yan ürünleride iyiydi.

    Gerçi bu tarz ilizyonlu formalar bizde iş yapıyor en son fosorlu ersun yanal dönemi forma bizi şampiyon yaptı . Darısı bu seneye.




  • Birde koskoca Fenerbahçe'nin katalog formalar giymeside rezalet değilmi? İlla adidasla anlaşmak zorunda değildik, talep vardı ama en iyi ücreti 1 sezonluğuna adidas vermişti. Madem iyi bir teklif yapıyorsun ama neden Türkiye'nin büyük takımı Fenerbahçe'ye katalog formayı reva görüyorsun? Hadi diğer deplasman ve alternatif katalog olsun ama çubuklunun katalog olması kabul edilemez. Çubuklu özeldir, takımın kimliğidir.
  • Bu kulübün 19 temmuz forma tanıtma saçmalığından da artık çok sıkıldım bu saçmalığın bu sene sona ermesini diliyorum .
  • - Malum çubuklu.
    - Omzu lacivert üç çizgili ve lacivert AVIS yazılı güzel bir sarı forma.
    - İdman formasını andıran beyaz sponsor yazılı bir lacivert forma. Koltuk altından aşağıya sarı üç çizgili. Sızıntı olduğu iddia edilen lacivert forma doğru değil. Gerçeğinin rengi çok daha koyu.


    Atın fava bekleyin. Kesin ve net bilgi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 13 Temmuz 2019; 3:59:58 >
  • Herkesin aksine bir şey söyleyeyim madem Adidas son kez formamızı yapacak kesin almak lazım bizimkiler kesin bundan sonra Nike gibi elit bir tasarımcı yerine gider Warrior, New Ballance, Puma tarzı leş markalara geçer. Çoğunuzun aksine Adidas ve Nike hariç forma üreticilerini hiç beğenmiyorum hem görüntü hem malzeme kalitesi çok belli ediyor. Hadi görüntü kişisel zevktirde malzeme kalitesini görürsünüz diğer markalarda..
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    new balance formaları aşırı kaliteli bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hedef ben miyim tayfun

    new balance formaları aşırı kaliteli bence
    Bence kalite sırası;

    Nike>Puma>New Balance>Adidas

    Yalnız Puma antreman ürünleri çok sağlam yapıyor.Nike o kadar iyi yapamıyor (Paris X Jordan hariç, onları gerçekten çok sağlam yapıyorlar)
  • Dünkü Boluspor maçında giydiğimiz yeşil forma yeni sezon forması mı? Eğer öyleyse yeşil formayı hiç sevmiyorum. Değiştirsinler. Mavi, açık mavi, lacivert renklere geri dönülsün. Veya mavi beyaz geri gelsin.
  • Kendimiz uretemiyor muyuz formayi? Herkese hem ucuz hem de daha şık forma alir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Dünkü Boluspor maçında giydiğimiz yeşil forma yeni sezon forması mı? Eğer öyleyse yeşil formayı hiç sevmiyorum. Değiştirsinler. Mavi, açık mavi, lacivert renklere geri dönülsün. Veya mavi beyaz geri gelsin.
    2019-2020 Sezonu Fenerbahçe Futbol Formaları


    geçen sene sene forması 18-19




  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    hocam adidas kalite olarak hepsinden önde onu kesinlikle söyleyebilirim ama tasarımları sallama yapıyo dikkate almıyo
  • Puma en şık tasarıma, en iyi oturan formayı yapıyor ama en kaliteli kumaş Nike'ta tabi..Özellikle 2012-2013 sezonu için pet şişeleri geri dönüştürerek ürettikleri dri-fit kumaş efsaneler ötesiydi..Ben de gidip almıştım..Aynı sene Gs'nin formaları da efsaneydi..2019-2020 Sezonu Fenerbahçe Futbol Formaları
  • Rising_Sun kullanıcısına yanıt
    formalar eskisi kadar kaliteli çıkmıyo hocam eskiden alınan forma 10 sene giyilirdi kokana kadar giyilirdi şimdi 3-4 sene sonra baskısı çıktı orası koptu kabartma düştüsü falan
  • 2019-2020 Sezonu Fenerbahçe Futbol Formaları

    şöyle bir forma üretmek zor olmamalı
  • formalar sızdı. konuya eklenmiştir.
    kaynak: twitter: formakultur

    maalesef bu sene katalog formalar giyeceğiz.
  • Eğer gerçekse sarı hariç rezalet, pazar forması gibi. Sarı da fazla sıradan ama yine iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celal de Souza

    - Malum çubuklu.
    - Omzu lacivert üç çizgili ve lacivert AVIS yazılı güzel bir sarı forma.
    - İdman formasını andıran beyaz sponsor yazılı bir lacivert forma. Koltuk altından aşağıya sarı üç çizgili. Sızıntı olduğu iddia edilen lacivert forma doğru değil. Gerçeğinin rengi çok daha koyu.


    Atın fava bekleyin. Kesin ve net bilgi.
    Birebir dediğim formalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.