Şimdi Ara

2019 HONDA CR-V -Yeni Kasa (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
13
Favori
54.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimean

    Tabii ki sizin için hesaplarım, yanlış hatırlamışım, bir süre önce hesaplamıştım. Avustralya daki yeni kasa ile İngiltere deki dizel bizdeki kasada 4 çeker, otomatik ve orta paketleri seçtim. İngilteredeki dizel (5,6/4,8/5,1 lt) şeklinde , Avustralyadaki yeni turbo benzinli (9,3/6,3/7,4) lt şeklinde. Tabii ki kasalar farklı. Fark var, bakalım dizel gelirse fiyat farkı olacak, önemli olan o. Konu hesaptan açılmışken ortalama yakıt tüketimi ile yılda 15000 km yaparlarsa dizel 3600 tl, benzinli 5900 tl yakıyor. Tabii ki bunlar fabrika verileri üzerinden hesaplar.

    İlla dizel isteyenler için Kia, Renault, Nisssan tercihleride var zaten, mis gibi araçlar.
    Güneydoğu Asyada yeni kasa dizel ilede gelecekmiş. Aynı sitede ABD deki Honda CRV satışlarınıda görebilirsiniz.

    Güneydoğu Asya diyince dizel CRV gelse bile İngiltere den gelmeyebilir, şu an yeni kasa dizeller Tayland da üretiliyor diye biliyorum.

    Gelen geçen sallıyor, bırak bende biraz sallayım

    Öncelikle teşekkürler.

    Fabrika tüketimine %35 ekleyin deniyor genelde. Oradaki 9,3 litre oldu mu sana 12.5 litre. "Oha" bir rakam. İçiyor yakıtı o zaman. Zaten elimizdeki dizel araçlar bile piyasadaki diğer dizel araçlara göre çok yakıyor. 1.5 Benzinli kötü bir motor anlaşılan. Hyundai veya Ford'un burun kıvırdığımız benzinli motorları ile aynı. E bu araç 1.5 benzinli olacaksa alınmaz bence.

    Bizde bir de 2012 Passat 1.4 TSI var, tek depoda 800 km götürüyor. Böyle olsa amenna. Kia, Renault, Nissan zaten almam. Keşke Subaru ile Mazda'nın düşük hacimlileri olsa. Kodiaq ve Tiguan falanın bagajları beni kesmez.

    Tayland üretimi olsa da olur gibi. Bir de biraz göz ardı edilen nokta: Avrupa'ya dizel yok derken bence Türkiye bunun içinde değil. Biz Avrupa ülkesi değiliz. Burası pazar olarak Batı Asya bir diğer deyişle Ortadoğu pazarı. İhtiyaçlar ve bakış açılarımız Avrupa insanı gibi değil, bunu biliyorlar. Ben umutluyum. Bakalım, bekleyeceğiz artık.




  • kayaer07 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil, önceden hesaplama denemelirim olmuştu paylaştım. 4 çeker, ağır, daha az aerodinamik olan, otomatik vites araç yakar maalesef. Parayı ya peşin vereceğiz (dizel) yada taksit taksit (benzin). 1,5 turbo şehir dışında hesaba göre bir depo ile (6,3 lt/100 km, 58 lt depo)900 km gidiyor hesaba göre (açıldım )

    Standartlar Avrupa standartları ve kriterleri ama bende Türkiye için dizel getireceklerini düşünüyorum. Civic te ülkemize özgü LPG'li model geliştirerek bize özel bir çözüm üretmişlerdi. Aynı başarıyı CRV de dizel getirerek devam edeceklerini düşünüyorum . (Değil mi Honda yetkilileri?)




  • Yeni Honda CR-V 1.6 dizeli, almak üzere bekleyen arkadaşlara kötü haber! Dört beş kez aramalarım sonucu, Honda merkezden bugün dönüş yaptılar bana; kesin bir dille, 'Türkiye'ye 1.6 dizel CR-V'nin gelmeyeceğini, Eylül 2017 tarihinde CR-V'nin 1.5 benzinli ve 2.0 atmosferik benzinli motorun bulunduğu hibrit versiyonlarının geleceğini söylediler.' 1.6 dizel CR-V'nin Tayland ve Endonezya'da satıldığını ve mevcut olan bu aracın, yoğun talebin olduğu Türkiye'ye gelme olasılığının olup olmadığını sorduğumda ise, yetkili kişi,' Türkiye Avrupa pazarına dahil olduğu için, yeni 1.6 dizel CR-V'nin kesinlikle Türkiye'ye gelmeyeceğini' ifade etti.
  • Her zaman seçenek olması iyidir. Konu üzerinden Avrupa pazarında olmamızı dezavantaj gibi düşünenler için bir video 1:15 e dikkat. Mesut abiden.
    https://www.youtube.com/watch?v=mRp_QV5y1x4
    Hibriti Türkiye'ye 1,8 olarak getirselermiş vergi avantajı olurdu
  • Jeep Compass da dizel çıkarmadı ilk etapta.
    O da 189k lansman fiyatı (tabi yersen!)
    Fiyatlar aldı başını gitti.
    CRV dizel gelmiyorsa hibrit 2.0 olacaksa cidden alacak araç yok :(
  • Crimean kullanıcısına yanıt
    Ben de size katılıyorum. Sonuçta gelecek, hibrit araçların olacak. Fakat 1.8 hibrit gelseydi, en azından alınması düşünülebilirdi. 2000 hibrit, bizim gibi vergi dezavantajı olan ülkelerde zor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM ASLINDA hONDA NUH DİYOR PEYGAMBER DEMİYORDU.
    :)
    Çok başarılı bir şekilde bilgi almışsınız..
    CRV nin yeni kasasında hibrit seçenek Türkiye de 2018 Eylül de mi satışta olacak?
    Sanırım 2017 ile 18 i mi karıştırdınız?
    2018 ilk çeyrek yazıyor çoğu yerde? O sitelerdeki bilgiler de yanlış o zaman?
    http://www.log.com.tr/dizel-motor-secenegine-veda-edecek-olan-2018-honda-cr-vden-hibrit-surprizi/
  • Aramızda hibrid araca para verecek olan varmı?

    Varsa bir kaç sorum olacak

    Bu araçların ek bakım masrafı varmı?

    Batarya ömürleri ne kadar? Kaç yıl sonra değişim gerekir? Maliyeti Nedir?

    2. Elde satış esnasında ne kadar kayıp yaşatır?
    Aracı performans lı kullanan biri iseniz, tüketimde ne kadar avantaj sağlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi2253 -- 26 Eylül 2017; 14:40:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hibrit olarak toyota chr'yi araştırdım. Toyotalarda 2 ayrı motor var. Elektrikli ve benzinli. Ayrıca arka koltukların altında batarya var. Batarya için ayrıca kira bedeli ödemiyorsunuz. Bataryayı prize takarak şarj etmiyorsunuz. Bataryanın ömrü aracın ömrü ile aynı. Yani batarya ömrü bayağı uzun ve garanti kapsamında. Araç benzinle çalıştıktan sonra batarya kendini şarj etmeye başlıyor. Trafik ışıklarında veya başka bir sebeple durduğunuzda batarya şarj oluyor. Sadece elektrikle yaklaşık 40 km gidebiliyorsunuz. Benzinle yol alırken elektrikli motor benzinli motora takviye yapıyor. Bana göre, bu araçlar şehiriçi için ideal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahmi2253 kullanıcısına yanıt
    Honda merkezden bana verilen tarih Eylül 2018. Tarihte sorun yok. Ben de, Şubat- Mart 2018 olarak bilgi edindiğim hususunu, ilgili Honda yetkilisiyle paylaştığımda, yetkili kişi tarihin Şubat ya da Mart 2018 değil, Eylül 2018 olduğunu ifade etti. Ayrıca, Honda Türkiye Başkanının da, CR-V'nin Eylül 2018'de satışa çıkacağına ilişkin açıklaması var!
  • rahmi2253 kullanıcısına yanıt
    Yazmayı unutmuşum, Eylül 2017 bitti, 2017 ile 2018 yıllarını karıştırmış olamam herhalde!
  • 2.0 hybrid olsa ne yazar.O yakıttan yapacağınız karı sağolsun hükümet bir seferde alacak:) 2400 küsürden 4000 küsüre çıkacak yeni mtv ile sağolasunlar yine ezilenlerin yanındalar.Diyor ki artık zenginden daha fazla vergi alacağız:)Aklı sıra dar gelirliye laf yetiştiriyor.Sanki 1000tl olan 1.6 vergisi 1400 olmuyor :) Bunların hangi kafa ile siyaset yaptğını,bunlara hangi kafa ile destek verildiğini anlamak zor zanaat....
  • Güncel 1.6 dizel ile gelmez ise kimse almaz bu aracı. Benzinlide daha güçlü rakipleri var. Bu aracı TR de sattıran yalnızca motor şanzımanıdır. Bundan vazgeçerse Yüzüne bakılmaz yeni kasanın. Hibrit filan kısa ve orta vade için TR de hikaye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkelere göre tercihler değişebilir, ülkemizde dizel otomatik satıyor, hibritte olduğu gibi parayı baştan vermeyi seviyoruz. Dünyanın en çok satan SUV'u sonuçta. Yeni kasa benzinli ve CVT gelince fiyatı dizel+ZF gibi olmayacaktır. Hele bir gelsin, o zaman Honda'nın Türkiye'de CRV satıp satmak istemediğini göreceğiz.
    Uygun fiyat verirlerse niye satmasın, ABD'de yeni kasa en çok satan SUV yine. Her aracın avantajı ve dezavantajı vardır sonuçta.




  • Yeni MTV zammı ile tüm motivasyonumu kaybettim.
    Aracımı değiştirmekten orta vadede vazgeçtim!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyat diye bir şey yok artık. Amerika ile ülkemizdeki standartların arasında dağlar var. Mevcut Dizel otomatik olmadığı takdirde alınabilir hiçbir yanı kalmıyor. Ben şimdiki kasanın görüntüsü ve kalitesiz iç mekanından dolayı, yeni kasanın mevcut dizel motor kombinasyonunu bekliyordum. Ancak benzinli cvt ile hiç gelmesin daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni Honda CR-V'yi bekleyenlerdendim! Ancak, maalesef, daha önce de ifade ettiğim gibi, Honda merkezden beni aradılar ve dizel, ZF şanzumana sahip CR-V'nin Türkiye'ye gelmeyeceği bilgisini paylaştılar. Honda kalitesine hayran olduğum ve ZF ŞANZUMANLI 1.6 hacimli 160hp ile rakibi olmayan bir araç olduğu için yeni CR-V'yi bekledim; ancak yeni CR-V, 1.5 benzinli ve bir de hibrit olarak geliyor maalesef! Ben de iç malzeme kalitesi berbat, kasa tasarımı çok kötü mevcut CR-V'yi almak istemediğimden HONDA CR-V almaktan vazgeçtim. D sınıfında, dünyanın en çok satan, SUV sınıfında, fiyat/fayda ekseninde mevcutların en iyisi olarak değerlendirdiğim Nissan X-TRAİL'i almayı düşünüyorum.
  • Dizel otomatik CRV getirirlerse yeni Accordu kime satacaklar? Bu yüzden olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABABA2307

    Dizel otomatik CRV getirirlerse yeni Accordu kime satacaklar? Bu yüzden olabilir mi?

    Cidden haklısınız
    sabah accord mu alsam diye internette araştırmaya başlamıştım.
    Bizi bizden daha iyi biliyor bu nöropazarlamacılar




  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    2018 Accord Türkiye'ye gelecek mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.