Şimdi Ara

2019 model leon, golf, 308 sizce hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erceylan

    2016 active paketli 97.000 km.de 308 kullanıcısı olarak ben aracımdan çok memnunum.henüz 5.5. ay oldu alalı.yaklaşık 15 k yol yaptım.araç sessiz yakıtı çok ama çok iyi.süspansiyon biraz sert sadece.araç yolda hızlanırken hemen üst vitese atıyor.buda sessizlik ve yakıt sarfiyatını olumlu etkileniyor.hızlanması çok iyi. 9.5 san. 0-100 ü bana yeterli geliyor. rampa yukarı hızlanması sanki rampa aşağı gibi.gaz tepkisi mükemmel.bagajı yeterli gelirse tavsiye ederim.
    o zaman hedefim belli oldu. zaten kalbimde hep pejo varda fiyat olarak ne diyecekler bakalım. teşekkürler yorum yapanlara.
  • Golf segmentinin kralıdır. Bu segmentte Golf ve diğerleri denebilir. Fakat 308’ in motor şanzıman kombinasyonu gerçekten çok çok iyi. Fiyatıda uygun. Leon’ a o para verilmez. Paranız yetiyorsa Golf, yetmiyorsa 308 derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhan63 E kullanıcısına yanıt
    Eat6 olanlar 1.6 bluehdi motordur. 120 bg güç üretir. Evet Eat6 6 vites, Eat8 8 vites demektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıfır yerine 2017 2018 araç alsanız çok daha uyguna alabilirsin şuan sıfır almak çok uçuk fiyatlara çıkıyor tabi karar sizin.

    Ben bu sınıf araç alacak olsam benim için iç donanım önemlidir leon fr alırdım hayalet ekran multimedia vede kablosuz sarj fln derken benim için önemli zaten bu devirde kötü motor göremezsin sıfır araç hepsi.
  • C segmentinde Golf ve diğerleri derim her zaman. Golf'e binin sonra da 308 e binin, hangisi daha çok hoşunuza giderse alın geçin. Sizin için önemi var mı bilmiyorum ama sıfır alınan 308 in değer kaybı daha fazla olacaktır.
    Leon da es geçilecek araç değil.

    Not: Golf ve Leon çok kısa süre içinde kasa değiştirecekler diye biliyorum.
  • Hepsi pahalı yaf.

    Konu dışı: 2017 model 308 allure+comfort alıp geçilir 125-130 gibi. Vergisi de yılbaşında alt dilime düşer.
  • Golf zaten segmentinin kralı(premiumlar hariç) ama bu karşılaşmada 308’i çok daha mantıklı buluyorum. Leon’da güzel arabadır ama Golf ve 308 varken Leon az ötede oynasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pejo fanı değilim ama kendini çok geliştirdi. Abimde Pejo 308 var , şanzımanı zaten tam otomatik olması diğerlerini eliyor benim gözümde. Motoru,konforu da gayet yerinde dizel araç iyi kaçıyor. Ben olsam 308 alırdım. O da AStra K ile arasında kalmıştı ama K bagaj hacmi vs daha kücük olduğu için bir de Pejoya göre daha fazla yakması dolayısıyla tercihini 308 den yana kulllandı cok da memnun kaldık. Leon, Golf güzel fakat yarı otomatik olması benim tercihim olmazdı.
  • 308'in şu an satılan Style Paketi önceki yıl satılan Allure'ye göre sanırım daha düşük özellikler gösteriyor.
  • 308 satışı zor maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.