Şimdi Ara

2020 A3 1.5 Tfsi Yaptığım Ufak Eklentiler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
5.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Evet 9 haziranda sipariş etmiştim 21'inde gelmişti sanırım.


    Montaj çok kolaydı. Ürünle gelen basit bir tornavida var. Onunla mevcut tutma kolunu yavaş yavaş nazikçe gevşetip çıkartım. Oturma yerindeki metali ile birlikte komple geldi. İstenildiğinde ittirerek yerine monte edilebilir yani. Sonra yeni gelen ürünü alıp deliğe girecek yerlerine yine ürün paketinde gelen klipsleri takıyorsun. Sağ ve sol. İki tarafı elle ittirerek yerine monte ediyorsun. Bir sıkıntı olursa haber verirsin.

  • Arda1043 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Senden aldığım feyz ile ben de direksiyonu değiştirdim. Ana konuda daha detaylı yazdım ama buraya da bir görsel paylaşayım.

    2020 A3 1.5 Tfsi Yaptığım Ufak Eklentiler
  • AA3437 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam çok güzel olmuş güle güle kullanın 2020 A3 1.5 Tfsi Yaptığım Ufak Eklentiler 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 9 Temmuz 2021; 10:1:33 >
  • @Arda1043 bir konuda de fikrini merak ediyorum. Ben hiçbir zaman aracımda bir S3 veya RS3 body kit dönüşümü düşünmedim, düşünmem de. Arka difüzör ve çift çıkışlı egzoz uçları 1.5 tfsi için yeterince sportif. Ancak ön tampon bence aracı olması gerektiği kadar kaslı ve sportif göstermiyor. Sadece, bayan için üretilmiş gibi aşırı zarif. Halbuki ABD ve Avrupadaki S Line versiyonlarındaki ön tampon harika. Panjuru işe katmıyorum, çok önemli değil. Aşağıya iki foto ekliyorum. Sence de bizim araçlardaki ön tamponlara göre çok çok daha iyi değil mi?


    2020 A3 1.5 Tfsi Yaptığım Ufak Eklentiler
    2020 A3 1.5 Tfsi Yaptığım Ufak Eklentiler




  • AA3437 kullanıcısına yanıt

    Bende sizinle aynı fikirdeyim rs3 veya s3 dönüşüm düşünmem gerek yok bence de soldaki gibi yapabilirsiniz aslında panjuru değiştirmeden gayet güzel olur kalıp olarak kötü ama sanırım taiwan yan sanayi tamponlar orjinal tamponun fiyatını servisten öğrenmek lazım


    Örnek ;

    https://www.fktuningshop.com/audi-a3-8v-fl-s3-on-tampon-seti-hatcback-2017-2020

  • Teşekkürler, bu linki görmüştüm. Gerçi çoğu ilanda orjinal S line tampon fotoğrafı koyuyorlar :) Aynen dediğin gibi serivse panjursuz sadece ön tampon fiyatını soracağım. Sana da bilgi veririm.

  • Arda1043 kullanıcısına yanıt

    S line ile S3 tampon aynı zaten. Sadece S3'ün sis farı yerindeki plastikte yatay krom parça detayı var. S3 tampon parça kodunu verip yetkili servisten fiyat istedim. Panjursuz ve tampona ait diğer ufak tefek detaylar hariç 8 bin TL dediler. Aşağıda da sistemlerindeki görsel var.


    2020 A3 1.5 Tfsi Yaptığım Ufak Eklentiler
  • AA3437 kullanıcısına yanıt
    8 güzel fiyat fakat o izgara kısımlar ne kadar acaba onu öğrenebilirmiyiz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt

    Onlar önemli birşey tutmaz. Şimdi onun kodunu bulup Audi'den fiyat istemek zor iş :) Ben S Line tampon için 5 - 6 tane yetkili servise mail attım. Bazılarına mail ulaşmadı, hata mesajı geldi. Bazıları parça kodu istedi. Ben de Audi Almanya Uluslar arası merkezine sıkıntımla ilgili mail attım, ben müşteriyim parça kodu nasıl bileyim diye. Onlar hemen döndü ama yerel yetkili satıcı ve servislere ilettik konuyu diye yazmışlar. Aklıma ilandaki bir Audi S3 plakası vermek geldi, tamponlar aynı çünkü. İstanbul Avek, 8V Facelift S3 tamponu daha önce TR'ye sipariş edilmemiş, fiyatı ise 8 bin diye mail attı.


    Başka da dönen olmadı(İzmir hariç). Sahibinden.com da orijinale en yakın Tayvan malı satan yerlerden panjursuz fiyat istedim. Panjurla ithal ettikleri için panjursuz satmıyoruz dedi birkaç yer. Paşaoğlu 5 bin dedi. Orijinal tampon kalıbına çok yakın görünse de Tayvan malın 5 verileceğine orijinaline 8 vermek daha mantıklı. Bu arada bir Audi İzmir Eröz yedek parça departmanı telefonla aradı ve İzmir2e geliyorsanız. Buyurun kahvemizi için, istediğiniz tampon aracınıza uygun mu hangi ilaveler (davlumbaz) gerekiyor serviste beraber bakalım dediler. Çok ilgilendiler, sevindim ama yakın zamanda İzmir'e gider miyim bilmiyorum. Kararsız kaldım, bilmiyorum. Bakalım belki yaptırırım.





  • AA3437 kullanıcısına yanıt
    Taiwan malına okadar para vermektense orjinal alınır. Arada uçurum fiyat farkı yok davlumbaz değişeceğini sanmıyorum bilgilendirme için teşekkurler. Bursa doğuş ile görüşürüm ben de hafta içi bakalım onlar ne diyecekler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt

    Çarşıda işim vardı. Kocaeli VW ve Audi yetkili servisine de bir uğrayayım dedim. Yedek parça birimi S3 plastik tampon için güncel kurla 7.750 TL dedi. (Avek IST. 8 bin civarı demişti, demek ki yuvarlamışlar). Hasar birimi de boyama ve montaja 1.500 TL dedi. Ama S3 tamponu A3'e olur veya olmaz diyemiyorlar. Sistemleri her aracı kendi parça koduna göre listeliyor. Bir aracın bir parçasının diğer araca uygunluk kontrolünü yapamıyorlar. Enteresan :)

  • AA3437 kullanıcısına yanıt

    Yetkili servislerin o tür konularda bilgileri yok onlara kalırsa adaptif cruze control , otomatik park gibi retrofitler de uyumsuz 2020 A3 1.5 Tfsi Yaptığım Ufak Eklentiler boya montaj ile 9250 bir de ızgaralarda minumum 1000tl olsa 10250tl yapar tampon için büyük para.


    edit ; tek tek öğrendim tüm fiyatları


    7750tl tampon

    ızgaralar

    610tl

    610tl

    965tl

    520tl

    564 tl

    564 tl


    11500tl ediyor %8 iskonto uygulayabilirmiş 10 bin tl üstünde yani boya montaj hariç 10500 civarına gelir. Ek olarak Spoiler fiyatınıda öğrendim 3550tl




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 12 Temmuz 2021; 13:9:48 >
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt

    Araştırma için çok teşekkürler. Evet haklısın servisler fransız. Türk Liramızın değeri burada da bizi vuruyor maalesef :) Rakam buralara çıkınca insan bi duruyor.

  • AA3437 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim Hocam jantları değiştirme niyetiniz var mı ? o kadar para verdikten sonra jant daha mantıklı olur sanki

  • Arda1043 kullanıcısına yanıt

    kaliteli, şık ve hafif 18" iyi gider ama 17" den yukarı çıkmayı düşünmüyorum. Böyle bineceğim bakalım. Tamponu da ileride biryere sürtersek bu bilgileri kullanırız :) Kapı eşiklerindeki krom çıtaları orjinal "S" olanı ile değiştireceğim. Direksiyonu aldığım kişi yedek parçacı esasında, cumartesi çay kahve içmeye uğramıştım yanına. Yurt dışından parça getirirken hallederim dedi. Adam yedek parçacı olduğundan "sözde" tuning'çiler gibi ayaküstünde öpmeyen çalışan biri değil sevdim o nedenle.

  • yaklaşık 1.5 sene sonra 18 inc oz omnia jant alarak devam ediyorum yarın fotoğrafları ekleyeceğim bu jant modelini takmayı düşünenler içinde fikir olur.

  • Jantlarımızi taktık beklediğimden iyi oldu 🧿

    2020 A3 1.5 Tfsi Yaptığım Ufak Eklentiler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.