Şimdi Ara

2020 Hyundai Sonata Hybrid tanıtıldı: Güneş panelli tavan ve yeni teknolojiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • türkiyede elektrikli otomobil ilkel diyen bir cumhurbaşkanı adayı vardı ne oldu acaba?
    donanımhaberi takip ediyormudur kendisi?

    allahtan seçilmedi

  • Adamlara helal olsun ya. Araç satsın ve ya satmasın her türlü inovasyon yapıyorlar.

  • İşte bu! Sonunda gün içinde onlarca saat güneş altında kalan kavrulan araçlar için yapılması geç kalınmış bir şey.. Güneşten yaralanmak konusunda neden bu kadar çekingen davranıyoruz?

    Tasarım açısından da gayet güzel olmuş. Şimdi tek yapmak gereken güneş panellerinin verimliğini arttırmak ve kazancı yükseltmek..

  • Beğenmediğimden değil. Araba güzel detaylara sahip. Ama aracı görünce aklıma ilk Aston Martin geldi ne yalan söyleyeyim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2.0 motor olduğu için yine canım ülkemde fiyat zıp diye zıplar ve bizde emisyon değerlerinin yükselmesine katkımıza devam ederiz.

  • Hyundai geriye gitmeye başladı. Kia ne kadar başarılı ise Hyundai o kadar başarısız Hyundai son yıllarda hep cepten yemeye devam ediyor. i30 tutumadı bu hiç tutulmaz

  • Halayi tofaş şahin ve toros olmuş birisinin burada abuk subuk yorum yazmasını ve eleştirmesini anlamak çok zor.Türk mantığı işte

  • uykuadam U kullanıcısına yanıt
    Adam elektrikli otomobil ilkel ve zaten yapılmış ve yapılıyor diyor, daha iyisini yapmalıyız ki fark yaratalım diyor. Sen tek kelime üzerinden yorum yaparsan bunun adı partizancılık olur.

  • güney koreliler argeye müthiş yatırımlar yapıyor bunlarda meyvelerini vermeye başladı. eskiden japonlar derdik şimdi koreliler diyoruz. bizde hala diyanetin bütçesini arttralım.

  • Dartanyan kullanıcısına yanıt
    Elektrikli otomobil ilkel :) ve zaten yapılmış daha iyisini mi yapmalıyız? Daha iyi ne var? Hava ile çalışan araba mı yapıcan? Bu işler birden olmaz adım adım olur.

  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    bence fiyasko üç km nedir arkadaş varsın oda cepten gitsin bişe yapıyorsan cazip olmalı bari deki 30 km tam elektrikli araçların var olduğu şu zamanda absürt bişe anlamsız şuna emek harcanmış yazık şu adamalardan teknoloji almak da ayrı bir garabet... dizel olmalı artı hibrit olmalı 100 km de 2 litre yakmalı ki almaya değsin zaten yüz km de 3.5 lt yakan dizeller var şunun hiç cazibesi yok bence

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fathTR

    Elektrikli otomobil ilkel :) ve zaten yapılmış daha iyisini mi yapmalıyız? Daha iyi ne var? Hava ile çalışan araba mı yapıcan? Bu işler birden olmaz adım adım olur.
    Birden olmaz dediğin, arge olmazsa yenilikçi düşünce olmazsa hep böyle arkadan takip edersin, mevcut olanı kopyalayıp montajla kazanç elde edilmiyor. Hidrojenle olabilir, azotla olabilir(Hava ile çalışan), ülkedeki üniversitelere ona göre bütçe, denetim ve laboratuvar ayırırsın. Sen normal otomobili yapana kadar elektrikliler piyasayı domine edecek, sen elektrikli yapana kadar millet yeni teknolojileri keşfedecek ve senin yaptığın ölü yatırım olacak.
    Elektriklide teslayı örnek alabiliriz kaç yılda üretime girdi ve yollarda görmeye başladık. Biz ülke desteği olarak kaç yıldan beri yerli otomobil diyoruz? Neyse anlatması zor, adam endüstri dedi inovasyon dedi patent ve arge dedi. Bunları söylememiş ve cahil bir insanın sözüymüş gibi hatta konuyla bağımsız bir yorum görünce dayanamadım.




  • 6 Saat Solar Şarjı Araca 1.6Km ek Menzil Sağlıyor. Güneş Paneli Olayının İyice Gelişip Aracın Dış Yüzeyini Komple Kapatacak ve Dışardan Bakıldığında da Belli Olmayacak Seviyeye Gelmesi Gerekiyor ki Gerçek Anlamda Güneş Enerjili Araçlar Görebilelim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.