Şimdi Ara

2020 MASAÜSTÜ KASA TOPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli dostlarım selamlar,


    Dolar'ın 8 TL olduğu şu dönemde masaüstü bilgisayar toplamak gibi bir intihar girişimine başlamayı düşünüyorum. Bu eylemimde değerli bilgilerinize ihtiyacım olacak. Her ne kadar batacak olsam da fiyat - performans ürünü seçip yaşanacak acıyı az da olsa hafifletmek istiyorum.


    Sizlerden ricam büyük beşli (kasa, anakart, işlemci, ekran kartı ve ram) konusunda yardımcı olmanız. Siz alacak olsanız fiyat performans olarak hangisine yönelirsiniz? Yorumlarınızla renk katarsanız çok memnun olurum.


    Teşekkürler, sevgiler...


    Bütçe: 8-10 bin TL 😊

    @extagon @lecnotr




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmann9 -- 22 Ekim 2020; 16:33:22 >



  • bütçe yazmamışsın,telekinize ile mi öğrenelim istiyorsun,astral seyehat mi yapalım efenime söylim,yıldız haritana bakıp mı tahminde bulunalım,ne yapalım istiyorsun?

  • Önce bütçe, sonra monitör ardından elinizdeki monitöre göre (örneğin 1080p 144hz, 2k 75hz vb. monitörün hertz değerini sabit şekilde fps olarak verebilecek parçaları en ucuz şekilde yakalamaya çalışın) ekran kartı>işlemci>ram>anakart, disk, psu, kasa, soğutucu şeklinde pahalıdan ucuza doğru gidin.

  • lecnotr kullanıcısına yanıt

    Monitor başta önemsemedim ama siz böyle yazınca o konuda da yardımcı olursanız sevinirim 😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama fiyatlara göre yorum yazacağım, 3bin lira civarına 2k 144hz 1ms bir monitör alırsın, ben olsam bütçeyi biraz aşıp rx 5700 li sistem toplarım. Ekran ve ekran kartı işini hallettikten sonra gerisini birazda araştırıp halledersin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.