Şimdi Ara

2020 Polo Carplay nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Araç 2020 model sifir olarak geçen sene aldım. Comfortline olduğunada eminim bagaj içerisinde etiket var comfort yazıyor 1.6 tdi 95hp yazıyor 2020 model 2020 çıkışlı felan değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 senedir aktif olarak polo gruplarında yer alıyorum ilk defa tdi donanım ile tsi donanım arasında aynı model yılı içinde fark olduğunu öğrendik. 2020 yılının sonlarına doğru da dizel polo satışı durduruldu. Bu sebeple fabrika planlama olarak dizel ünite olan araçları yeni plana dahil etmemiş gibi duruyor. 2019 yılına kadar aracınızdaki ekran standart comfortline donanımındaydı. Zannedersem klimanızda manuel olarak yer almakta ve tek usb girişiniz var. Kolçak arkası ise herhangi bir giriş yok. Çeşitli vagcom işiyle ilgilenenler bu üniteye car play yükleyebiliyor. Diğer yöntem ise ünite ve ekranı yükseltmek. Bu da maliyet olarak biraz daha pahalıya gelmekte.

  • ysnaltprmk kullanıcısına yanıt
    Klima manuel evet. Usb 1 tane kalorifer ünitesinin altında. Kolçak arkasinda hiçbirşey yok boş içerisindede birşey yok boş sanirim dizele özel bir durum maliyeti mi azaltmak amaç nedir bilmiyorum can sıkıcı durum 1 hafta içerisinde çözüm bulamazsam aracı satacagım çok mantıksız buluyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ysnaltprmk kullanıcısına yanıt
    Vag com işiyle uğraşan birisinden fiyat aldım ünite, teyp 11.200tl dedi bunun yerine çinden 5.300e hayalet gösterge getirtirim ondada navigasyon var dedim kapadım. Adam koparma peşinde çoğunluk.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TahsinS68 kullanıcısına yanıt

    o elemana çok herhalde para lazım. şöyle bi şeyler işinizi görür sanırım hocam.


    2020 Polo Carplay nasıl yapılır?
    2020 Polo Carplay nasıl yapılır?www.carvocal.com
    Volkswagen Polo Android Multimedya Sistemi (2017-2019)
    https://www.carvocal.com/urun/volkswagen-polo-android-multimedya-sistemi-6


    https://navigasyonmarket.com/arac-modeli/polo/

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle görür firmaya ulaşıp getirteceğim burada da iyi bir ustaya montajlattırırım navigasyon olması yeter. Dizel motor seçeneklerinde de eksik donanım olduğunu ögrenmiş olduk. Buda şaşırtıcıydı baya ilk defa duydum. 2 3 ayaca satıp fr alayım en iyisi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TahsinS68 kullanıcısına yanıt

    valla hocam şimdi sahibinden de 2019 model dizel-polo-manuel dsg ikisine de baktım 6,5 değil hepsinde 8 inç multimedya var. 2019 dan sonra otomatik klima zaten var. senin araç niye öyle anlamadım. pandemi de gelen özel bi seri mi acaba? + senin aracım tamponu şu an satılan fabrika çıkışından farklı. sen değiştirdin sanırım?


    bi trendlin var o da bu bu senin bahsettiğin özelliklerde ekranı ve kliması. sende jantlar comfort ama içi trend. değişik bi şey

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-polo-dizel-938564644/detay





  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Bunda 360° sensör yok benimkinde sensör var star stop,yokuş kalkış,yorgunluk algılama var. Lastik basınç sensörleri var Jantlar çelik benimkinin ve arka ww logosu bendeki siyah daha farklı orta kısımda da polo yazısı var ve bunun teyp çerçevesi mat şekilde duruyor bendeki trimler hep pianoblack parlak. Koltuklarda farklı bendeki koltuklar daha hoş desenli baklavalı desem yeridir. Çok ilginç bir durum. Bendeki özellikler bu araçta yok.
    Tamponda bu şekil ben arabalardan çok anlamam fabrikadan bu şekil aldım geldim. Sadece ayna kapakları ve cam filmini yaptırdım ekstra bişey yaptırmadım bu işlemleride arkadaşım halletti ben anlamam sadece hoş geldiğini söyledim yaptırdı ücretini verdim.
    Kaloriferlerde işte bu şekilde ve pololarda ayak aydınlatması olmuyormuş sanırım oda var bende tek renk yanıyor gizli özellikle her renk açılabiliyormuş bildiklerim bu kadar.

    2020 Polo Carplay nasıl yapılır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahsinS68 -- 12 Eylül 2021; 18:51:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • hocam tampon rline ve gtida o şekilde, sonradan piyasadan alıp takan var. klima ve ekran 2019daki trendline, jant comfortline. diğer bahsettiğiniz özellikler poloda var tamam ama oto klima 2019 üstü 8 inç multimedya vs standart. sizdeki logo eski. o da 2020 9. aydan sonra geldi logo, jant ve usb-c ler.


    sizdeki olayı anlamadım. sahibinden de de ekranlar klimalar benim dediğim gibi. 2019daki araçta linkini attığım tek o şekilde. araç aldığınızdan beri bu şekilde ise hadi hepsi tamam olsa tamponu niye sonradan takma gibi. standart öyle ya gti ya rline da geliyor. yani yetkili servisten bu şekilde aldım diyosanız özel bi seri falan gelmiştir. yukarda linkini verdiğim facebook grubu aktif ve TRden bi çok üyesi var. bi sorun orda da isterseniz.




    2020 Polo Carplay nasıl yapılır?
    2020 Polo Carplay nasıl yapılır?x-treme tuning
    VW Polo AW R Line Ön Tampon Seti | X-treme Tuning
    https://x-tremetuning.com/vw-polo-aw-r-line-on-tampon-seti




  • TahsinS68 kullanıcısına yanıt

    Dizele özel bir durum değil. 2019 yılına kadar gelen Türkiye'ye getirilen tüm comfortline donanımlar bu şekildeydi. Özelden bir iki yerin linkini atıyorum.

  • Selamlar güzel bir hort oldu.

    Bende 2018 1.0 tsi comfortline sahibiyim. Bende car play araştırırken konuyu gördüm yazayım dedim.
    Sizin araçla birebir aynı donanıma sahibim. Önceden accent era kullandığım için donanım karmaşasına hakimim.

    Dizel comfortline mk6 llar yukarıda ki donanımla geliyordu. Özellikle 2018 2019 da opsiyonlu birçok araç var. Büyük ekran manuel klima, küçük ekran dijital klima veya ikisininde opsiyonlu olduğu araçlar mevcut.

    Tampona gelince, tampon orijinal cam filmi yaptirilirken tampona R line görünüm için kaplama yapılmış @TahsinS68@büdünün kaşı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 15 Nisan 2024; 12:21:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.