Şimdi Ara

2021'de Türkiye'ye gelecek Renault ve Dacia modelleri: Makyajlı Duster ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2021'de Türkiye'ye gelecek Renault ve Dacia modelleri: Makyajlı Duster ve daha fazlası



    Binek otomobil satışlarında 2020 yılını lider kapatan Renault aynı başarıyı bu yıl da sürdürmek istiyor. Fransız marka bu hedef doğrultusunda ürün gamını yeni modellerle tazeleyecek.



    Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, 2021'de Türkiye'de satışa sunacakları yeni modellerle ilgili açıklamada bulundu. Buna göre geçtiğimiz aylarda örtüsü kaldırılan makyajlı Megane Sedan bu yıl Türkiye'de satışa sunulacak. Makyajlı modelin yılın ilk çeyreği içinde satışa sunulması planlanıyor. Ticari tarafta ise Express ve Trafic gibi tamamen yenilenen modeller göreceğiz.



    Çağdaş, açıklamasında ayrıca "Yeni B sedanımızın pazara ayrı bir dinamizm getireceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu. Hatırlanacak olursa 2021 itibariyle Symbol'ün satıştan kalkacağı, yeni Logan'ın Renault markası altında farklı bir isimle satılacağı açıklanmıştı. Henüz ismi belli olmayan bu modelin de yılın ilk yarısında Türkiye'de olması bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Tesla Model Y'nin en ucuz versiyonu 'Standard Range' satışa sunuldu



    Bunun yanında Renault Grubu bünyesindeki Dacia'nın da yeni model atağına şahit olacağız. Geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılan yeni Sandero-Sandero Stepway'in ilk çeyrekte Türkiye'de satışa sunulması planlanıyor. Ayrıca 2020'de en çok satılan SUV model olan Duster'ın makyajlı versiyonu da 2021'de gelecek.



    Elektrikli tarafta ise Dacia'nın bir sürpriz yapıp ilk tamamen elektrikli modeli Dacia Spring'i Türkiye'ye getirmesi bekleniyor. Hatırlanacak olursa Dacia Spring geçtiğimiz ekim ayında "Avrupa'nın en ucuz elektrikli aracı" iddiasıyla tanıtılmıştı.Spring'in gelişi yıl sonunu bulabilir.









  • Tenekeciler. Lanet olsun sizin gibi firmaya. Urununun arkasinda durmayan pislik insanlarsiniz. Mahkemede gorusecegiz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalionur

    Tenekeciler. Lanet olsun sizin gibi firmaya. Urununun arkasinda durmayan pislik insanlarsiniz. Mahkemede gorusecegiz...

    Hopp yavaş . Lanet ettiğin firma ülkemizde üretim yaparak milyonlarca insana ekmek sağlıyor. Şuan markaya hakaret ettiğiniz için , adınıza hakaret ve markayı karalama davası açılabilir ve başınız çok agrır. O yüzden yorumunuzu derhal silmenizi tavsiye ederim .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 11 Ocak 2021; 22:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriş seviyesinde Egea bunca şeyi sunmuşken ben kolay kolay renonun şansı olacağını düşünmüyorum. Zaten fransız markası. Reno yerine tercih edilebilecek bir ton marka model var.

  • makyajli Duster..
  • Milyonlarca mı? Ziyaaaaaaaa..... Adam zaten mahkeme de görüşecez yazmış. Neyin artisliğindesin? Birde dava açacaklarmış mış. Bi tarafımla gülerim bak ben buna. Parasını verip aldığı arabayı eleştirebilme hakkı vardır kişilerin.

  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

    motora bişe demedim ben?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalionur

    Tenekeciler. Lanet olsun sizin gibi firmaya. Urununun arkasinda durmayan pislik insanlarsiniz. Mahkemede gorusecegiz...

    Hangi aracı aldınız? Araçta ne sorun yaşadınız??? Bunları yazmadan "Lanet olsun sizin gibi firmaya" yazmanın manası ne? Bir sürü süper zeka da (+) vermiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: haberelectro

    Bu mesaj silindi.

    Siz acaba, "ÇÖP" olmayan hangi marka araç kullanıyorsunuz??? Yeminle çok merak ettim2021'de Türkiye'ye gelecek Renault ve Dacia modelleri: Makyajlı Duster ve daha fazlası 

  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Dacia almadigim kesin ;))
  • Makyaja gerek yok, Duster'a otomatik vites gelse yeterli, sıra olur millet bayilerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam cvt filan olur valla bi otomatik gelse çok güzel olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheTeknikeR

    Aynen hocam cvt filan olur valla bi otomatik gelse çok güzel olacak

    1.3 TCE motorda 7-EDC olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalionur

    Dacia almadigim kesin ;))

    Yok ben de Dacia almadığınıza eminim, aracınızın markasını söylemediğinize göre, dur ben tahmin edeyim Masserati DB7 değil mi??? Bu kadar havalı olduğunuza göre, ancak böyle bir araca sahipsiniz dir eminim2021'de Türkiye'ye gelecek Renault ve Dacia modelleri: Makyajlı Duster ve daha fazlası 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: haberelectro

    Bu mesaj silindi.

    Evet aynen öyle, zaten Dacia alanlar gerizekalı, oysa ki maden SUV araç alacaksın, ne güzel Volvo XC90, Land Rover Discovery 4, Toyota Land Cruiser gibi kendini ispatlamış araçlar, varken gidip Dacia alıyorlar, kusura bakma senin gibi ileri zekalı olmadıkları için bu zavallı insanları bağışla haşmetmeap ları2021'de Türkiye'ye gelecek Renault ve Dacia modelleri: Makyajlı Duster ve daha fazlası 2021'de Türkiye'ye gelecek Renault ve Dacia modelleri: Makyajlı Duster ve daha fazlası 2021'de Türkiye'ye gelecek Renault ve Dacia modelleri: Makyajlı Duster ve daha fazlası Ayrıca Zat-ı şahanelerinize bir şey söyleyeyim Avrupa da satılan SUV lerin yarısını Dacia satıyor, Avrupa lı tüketicilerde sizin o yüksek bilinç düzeyinize bir türlü ulaşamamış hazır eliniz değmişken onları da affediverin, büyüklük siz de kalsın2021'de Türkiye'ye gelecek Renault ve Dacia modelleri: Makyajlı Duster ve daha fazlası 





  • tefennili kullanıcısına yanıt

    Alanlar da arabanın çöp olduğunu biliyor niye zoruna gittiki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.