Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.998
Cevap
134
Favori
753.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Şahsen katılıyorum eski aracımda 8 inch ekran vardı öyle süs gibi duruyordu, bana göre pekte bir esprisi yoktu ancak geri görüş kamerası gerçekten faydalı onu ayrı tutuyorum yeni aracımda ise 3-4 satırlık renksiz ekran var Bluetooth ile müzik çalıyor bana yeterli geliyor tabi bu durum kişiden kişiye değişir.

  • dwain D kullanıcısına yanıt

    bu işlerden anlıyorsanız yapın hocam. ben aşağıdaki youtube kanalından bakarak yapmıştım.


    youtube
    OTOMOBİL,RENAULT R-LİNK 2 GİZLİ ÖZELLİK AÇMA,KENDİN YAP (DIY) VE HOBİ İLE İLGİLİ BİRÇOK ŞEYİ BU KANALDA BULABİLİRSİNİZ.
    https://www.youtube.com/@HakanHeh/videos
  • Arkadaşlar bende 1.3 TCe var, ortalama yakıt tüketimi 6.0 ancak depoyu doldurdum gidebileceğim km olarak 740 gösteriyo şu an. Daha uzun göstermesi gerekmiyo mu 830 gibi. Bildiğim kadarıyla deposu 50 litre, acaba ortalama yakıt tüketimi bilgisini yanlış mı gösteriyo araç?
  • Zvezdel kullanıcısına yanıt
    Gideceğin menzilli ortalama yakıt ile alakalı değil belirli zaman periyodunda anlik yakit tuketimine gore hesaplıyor örnek olarak yokuş aşağı iki üç dakika anlık yakıt tüketimi sıfır olarak gidersen menzilde bir o kadar yükseliyor ya da tam tersine yokuş yukarı gidersen iki üç dakika menzil düşüyor
  • Zvezdel kullanıcısına yanıt

    Sizin değerler bence oldukça iyi gözüküyor, bende de 1.3 TCe EDC Megane var Ankara şehir içi kullanımda yakıt tüketimi 7.9 ve 8 lt civarlarında ve depoyu tam doldurduğumda 600 km civarı gösteriyor tabi bu değerler kullanıma göre değişmektedir.

  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.

    2023 1.3 EDC Icon paket aracım var.

    Sıfır olarak bayiden 1 ay önce aldım. Şuan 902 Km'de aracım.

    Önceden megane kullanmadığım için araçla ilgili pek bilgim yok malesef.

    Şimdi sorum şudur nacizane.

    Aracı ilk çalıştırdığımda (motor sıcak veya soğuk farketmeden) gaza hiç dokunmama rağmen araç kendi kendine 1,000 devirlere çıkıyor ve iniyor.

    Ekranda 'Fonksiyon testi devrede' yazısı çıkıp sönene kadar devir saati 1,000 de kalıyor. Ve sonra normal rolantide çalışmaya geçiyor.

    Bunun sebebi veya çözümü nedir bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

  • emReehan E kullanıcısına yanıt

    Hocam bunu yapmayan araba yoktur herhalde... Her araba çalıştığında ufak da olsa yüksek bir rölantide başlayıp sonra deviri düşürür. İlk çalışma anında motorun ısınması için gerçekleşen otomatik bir süreç

  • emReehan E kullanıcısına yanıt

    Ekranda ok yazınca marşa basın. O dediğiniz de bir problem değil

  • @dwain@dwain adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

    Alıntı

    metni:
    Hocam bunu yapmayan araba yoktur herhalde... Her araba çalıştığında ufak da olsa yüksek bir rölantide başlayıp sonra deviri düşürür. İlk çalışma anında motorun ısınması için gerçekleşen otomatik bir süreç


    @Ussuz

    Alıntı

    metni:
    Ekranda ok yazınca marşa basın. O dediğiniz de bir problem değil


    Anladım teşekkürler ederim ikinize de..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emReehan -- 11 Haziran 2023; 0:11:29 >
  • imphetus kullanıcısına yanıt

    Araç şu an 9 bin kilometrede, yarısından fazlasını şehirler arası kullanmışımdır. Uzun yol yakıt tüketimini düşürüyo ki genelde sakin kullanıyorum aracı. Almadan önce bayideki arkadaş yakıt tüketimi önemliyse dizel alın benzin 8-8.5 yakar demişti ama dizel ile arasında fiyat farkı baya var diye almamıştım. Şu an için dediğiniz gibi yakıt değerleri iyi baya.

  • Rüzgara bağlı olarak bazen kaput dalgalanması yaşıyorum. Servise gittim normal dedi, ben hiçbir arabada öyle bi şey görmedim. Yaşayan çözüm fikri olan var mıdır?
  • Merhaba 2021 Joy paket bir Megane 4 alacağım inşallah. Bir sorum olacak. İnternet üzerinden gösterge panelinin Hayalet Ekranla değiştirildiğini gösteriyor. Acaba sağlıklı mı bu? Bir de Gaziantep içinde bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı acaba?


    Teşekkürler.

  • Arkadaşlar merhaba,


    Hepimiz bildiklerimizi paylaşsak harika olur internette hep yapılmış videolar var ama tam anlamıyla nasıl yapıldığını gösteren video sayısı az.


    2023 Renault Megane Icon araçların (7 inç multimedya ekranlı) gizli özelliklerini açmanın nasıl yapıldığını, bilip anlatabilecek olan var mı? Örneğin kablosuz airplay özelliği, belki varsa motor sesi değiştirme özelliği vs...


    Yapmış olan ve bu şekilde kullanan arkadaşlara da şu soruyu sormak istedim. Airplay kullanırken kablolu veya kablosuz arasında ekran geçiş hızında bir fark var mı? Kablosuz çalışırken daha yavaş çalışıyor mu dersiniz yoksa süreler eşit mi?


    Bu tarz gizli özelliklerin yapılmış halini gösteren shorts lar var youtube da ama anlatan bir tane keşfettim. Sadece 2023 modellere ait bir video görmedim henüz. Teşekkürler şimdiden.

  • dwain D kullanıcısına yanıt

    yeni listede yok benim mayıs ayında teslim aldığım dönemde opsiyon listesinde teknoloji paketi diye bir ekipman vardı onun içinde 8.7 inch multimedya vardı

  • Merhabalar eylül ayına kadar araç almam gerek megane da bakıyorum ama hiç bir bayide bulamadım, bildiğiniz bir bayi var mı acaba en azından eylül ayına kadar teslim edebilecek.

  • Megane 4 Joy Paketlerde ön sis farı yok. Acaba sonradan takılabiliyor mu? Bir de aldığım araçta Novox Tesla Ekran var ama Android 6 sürümü var. Güncelleme yapamıyorum. Acaba yeni yazılım atma imkanım olabilir mi yoksa sistemi komple değiştirmem mi gerekiyor?

  • 2021 joy paket dizel megane var kliması çok zayıf geliyor bana sonda çalıştığı halde üşütmüyor sekiz kademesi var 7’ye düşünce sanki kapatmışım gibi oluyor herkeste aynı durum var mı
  • https://www.youtube.com/shorts/zNf6JEcUh_E?feature=share

    arkadaşlar bu videodaki gibi hayalet gösterge ve tesla ekran için hangi paketi seçmeliyim?
  • 2023 Icon TCe aldım birkaç gün önce. Arabanın 7 inchlik standart ekranı var. Aşırı derecede yavaş, radyo kanalları arasında gezerken bile kasıyor. Sizde de durum böyle mi yoksa benim cihazda sorun mu var? Android Auto kullanirken yağ gibi akıyor hiç sorun olmuyor.
  • D. Targaryen kullanıcısına yanıt

    Ben de tamamen aynı şeyi düşünüyorum. 2020 icon aracım. Hatta bir daha ki bakıma servise soracağım bir sorun var mı diye

  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.