Şimdi Ara

2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.829
Cevap
144
Favori
420.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt

    hocam biraz geç girebildim kusura bakmayın. Bende herhangi bir yere göstermedim ama fark ettiğim şey aracı henüz yeni çalıştırdığımda tam ısınmamışken bu sesi yapıyor kullandıkça bu ses gelmiyor açıkçası bu yüzden normal karşıladım. Ayriyetten arka frenler araçta kampana olduğu için kampana frenlerde bu sesin olabildiğini söylüyorlar

  • Silecekler çalıştığında çıkan ses gerçekten bir şey dinlemiyorsanız rahatsız ediyor.Birde araba çalışıyorken genel olarak bir uğultu sesi var onu fark eden oldu mu? Büyük ihtimalle bu da hepsinde vardır.Önceki aracımda böyle şeyler yoktu ama onda da trim sesleri geliyordu farklı farklı yerlerinden  

  • a|i kullanıcısına yanıt
    Duyduğunuz uğultu sesi benzin pompasının sesi. Hafif ara gaz verir gibi yapınca ses dalgalanıyor. Ben servise gösterdim bana normal dediler, kulaklarınız hassas muamelesi yaptılar. Ama kesinlikle rahatsız eden bir ses katılıyorum.

    Röle sesini de duymamak için sensörü kapatmıştım ve işin enteresan tarafı arka sileceği çalıştırdığınızda röle sesi yok ama ön silecekte var. Tutarsız bir durum
  • morqos kullanıcısına yanıt

    Hastayım bu tepkilere.Başka arabalarda benzin pompası yok mu, benzin ilahi bir şekilde mi gidiyor yanma odasına.Onlarınki ses yapmıyor da bununki ses yapınca bunu söyleyince hassas muamelesi gösteriyorlar. VW grubu severim önceki aracımda İbizaydı ama bazı yönlerden 8 yaşındaki aracımı özlüyorum garip yani.Neyse müzik dinleyince onu da duymuyorum ama yazın nasıl olacak cam açmayacağız hiç heralde

  • a|i kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ben taigo kullanıcısıyım. Bir çok yer de bu sorunu yaşayan var mı diye araştırırken bu sayfa da aynı sorunu yaşayanların olduğunu gördüm. İlk defa araçla uzun yol yaptım. Aynı sorunu ben de yaşadım. Araç 130 km hızda 7. Viteste 3000 devir de titreme gibi hareket ediyor. İlk önce aldığım benzindendir dedim farklı yerlerden aldığım benzinde de yapınca aynı hareketi servisten randevu alıp göstermeye karar verdim. Acaba sizlerin bir çözümü oldu mu merak ettim.
  • Cüneyt YAĞMUR C kullanıcısına yanıt

    Selamlar,daha servise götürme şansım olmadı ama sizden anlağım kadarıyla o zaman bu 2023lerde aynı motor şanzımanı kullanan her araçta var gibi.Belki de bir geri çağırma vs olur bu olay için bakalım.

  • a|i kullanıcısına yanıt
    Araçtan soğutuyorlar insan şey diyor daha 2-3 bin km’lerde böyleyse 20-30bin de neler olur? İnşallah dediğiniz gibi olur. Merak ettiğim konu da acaba t-roc ve tiguan grubunda da bu sorunu yaşayan var mıdır?
  • arkadaşlar merhaba,


    konuda aradım ama bulamadım. travel assist Opsiyonunun fiyatı nedir? ekleten oldu mu?


    Life paket polo almak istiyorum ilk aracım olacak fakat 2024 i20 ile arasında kaldım. Neden i20 ile arasında kaldım dersekte i20 de çarpışma önleyici gibi güvenlik önlemleri geliyor.. İlk aracım olacağı için böyle güvenlik önlemleri hayat kurtarıcı olur benim için.

    Neden i20 almıyorsun dersenizde polo'nun tasarımı daha çok hoşuma gidiyor ek olarak i20 için çok yakıyor diyorlar maalesef.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resurrectionn

    arkadaşlar merhaba,


    konuda aradım ama bulamadım. travel assist Opsiyonunun fiyatı nedir? ekleten oldu mu?


    Life paket polo almak istiyorum ilk aracım olacak fakat 2024 i20 ile arasında kaldım. Neden i20 ile arasında kaldım dersekte i20 de çarpışma önleyici gibi güvenlik önlemleri geliyor.. İlk aracım olacağı için böyle güvenlik önlemleri hayat kurtarıcı olur benim için.

    Neden i20 almıyorsun dersenizde polo'nun tasarımı daha çok hoşuma gidiyor ek olarak i20 için çok yakıyor diyorlar maalesef.

    Bayiden sıfır alırken siparişe ekleme olarak diyorsanız uzun zamandır herkes gemiden ne inerse onu alıyor bir çok markada da olduğu gibi ben travel assist'li alan duymadım. Retrofit olarak ise ön logonun altı radar yeri oraya radar takılınca adaptif hız sabitleme ve front assist (çarpışma önleyici) özellikleri geliyor en çok yapılan ekleme bu benim gördüğüm. En son 15 bin tl gibi bir fiyat okumuştum yılbaşı öncesi. Lane assist (şerit takip) için ön camın değişmesi gerekiyor life paketlerde.



    Ben de ilk aracım olarak aldım ağustos ayında o yüzden bir iki şey daha eklemek istedim. Bu tip yardımcı donanımlar önemli gerçekten mesela ben ilk başta fabia premium bakıyordum (bu arada sıfır faiz kampanyası varmış tv de reklamı çıktı az önce) onda mesela front asist var ama ön park sensörü ve geri görüş kamerası yok. Yani fabia arayıp bulamazken polo çıkınca aldım ben ama ön park sensörü ve kamerası olmayan bir araçta daha da zorlanırmışım şimdi daha iyi anlıyorum. Gel gelelim polo da da front assist yok kaldı ki bu da çok önemli bir özellik trafik anlık bir olay neticesinde. Vag grubunda en azından Türkiye'de satılan araçlarda bu konuda eksiklik var net. Sadece seat lar sürüş güvenlik ve destek donanımları açısından zengin belki bu nedenle Ibıza ya veya Arona ya da bir bakabilirsiniz.


    Görsellik konusunda da ben özellikle iç tasarımının kendi sınıfında lider olduğunu düşünüyorum polo nun. Mesela donanımdan konuştuk psa grubu araçlarin en büyük artısı full donanım araçlar satıyorlar fakat arabayı beğenmedikten sonra da sırf donanımı için almak ne derece doğru tartışılır. Corsa ya bindim showroom da o kadar çirkin geldi ki bu ne lan dedim yani hatırlıyorum. Dışarıdan bakınca gayet sportif donanım olarak dolu insanın kafasını karıştırıyor ama yok yani o hissi alamadıktan sonra ne bileyim. 208 iyi görünüyordu ama bulamadım izmirde o zaman için.


    Memnun kalmadığım konuların başında geliyor bu sürüş destek donanımı konusu. Hadi şerit takibi geçtim hiç olmazsa front assist kesin olmalı polo da. Onun dışında da manuel el freni neyse ama arka frenlerin kampana olması da çok gıcık edici gereksiz bir pintilik örneği. Koskoca volkswagen sin sen sene olmuş iki bin bilmem kaç bunu yapma yani




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz istifa -- 29 Ocak 2024; 0:51:37 >




  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Çok kıymetli bilgiler benim için teşekkür ederim.
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    eğer kural değişmezse temmuz sonrası dolu araçlar gelecek diye haber vardı. hatta hyundai zamanı gelmeden i10larını hınca hınç doldurmuştu.
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba, araç boya kodu nerede yazıyor ? aracın bakmadığım yeri kalmadı fakat bir türlü bulamadım. aracın rengi beyaz ruhsatta beyaz olarak geçiyor


    bu rengin aynısı, saf beyaz olarak geçiyor, zaten opak renkte 2 seçenek mevcut https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-polo-10-tsi-95-ps-life-dsg-c7ce0

  • Selamlar arkadaşlar, yurtdışında yaşıyorum. Aracım Volkswagen suran. Polo nün station vagon hali gibi 1.6 motor otomatik. 3 aydır şehir içinde kullanıyorum. Bu araç şehir içinde 13/ 13.5 litre yakıyor. Bu değerler normal midir? Yoksa bu yüksek değerler neden kaynaklanıyor olabilir. Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.
  • Bizim on sileceklerin olculeri 60cm 40cm mi ?
  • Merhaba arkadaşlar ,2023 polo bu araclarda kendinde navigasyon yikmu yada servistemi actiriyoruz? Yada disardanmi actiriyoruz? Bilgi paylaşımı yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim,

    2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishboy07 -- 2 Şubat 2024; 18:2:17 >
  • turkishboy07 kullanıcısına yanıt

    Servis daha sonradan bu işlemi yapmiyor. Legal olarak bu işlemi yaptiramazsiniz. Yurtdışindan siparis ile oluyor. İstanbuldaysaniz yardımcı olabilirim... Lisansların teslim süresi bir ayı buluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategos -- 2 Şubat 2024; 19:12:28 >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, direksiyonu tam sağ veya sol yaptiğınizda gelen ugultu (sürtme sesi) sesini ne yaptiniz? Servis normal mi diyor yoksa parça değişimimi yapıldı?

  • erhun1988 E kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda çok az geliyordu hiçbir şey yapmamıştım aracı da değiştirdim şu an farklı bir aracım var hocam
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt

    Uğultu sesiyle ilgili herhangi birşey yaptîlar mı? Benim araçta 2.000 km'de, kimi paylaşımlarda belli bir süre sonra geçtiği yazıyor. Sizdeki son durum nedir?

  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.