Şimdi Ara

2021 Yeni Skoda Octavia Çalışmama Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Bende 2021 ocak ayında lansman ile gelen Octavia Premuim 1.0 aldım. Özelliklede severek aldım. Şuan km 14.700 geldi. 3 hafta önce araç park ettikden sonra çalışmadı. Servise gitti, bayram haftası dahil 17 gün serviste kaldı. Bu çarşamba benzer durum yine oldu.


    Araçı kullanıyorsunuz, park ediyorsunuz, sonra ne kapılar açılıyor, nede çalışıyor. Manuel kilit ile araçın içine girince, dörtlüleri çalıştırmak istediğizde bile çalışmıyor. Benim başıma ikinci defa geldi. Adana'da benzer şikayetten üç araç bayide duruyor.


    Benden önce netten baktığımda benzer problemi olan arkadaşlarıda buldum, aşağıda görebilirsiniz. Konu sadece lansman araçlarında sonradan alan arkadaşlarda var mı diye sormam isterim. Benzer problem varsa DM üstünden benim irtibata geçerlerse bir konuşmakta yarar var. eğer irtibata geçmese bile bayi araçı çektiridğinde doğuş otoda mutlaka şikayeti kayıt aldına aldırması iyi olur.


    Şuan bize söylenen yeni program yüklenceği ama yüklediklerinden sonra problem devam ediyor. Emin olmamakla beraber 48V akü bitince, arabanın aküsü kullanıyor ve sonra araçta hiç birsey çalışmıyor, hata bile yazmıyor. Sorunu çözülen arkadaşlar varsa bilgilendirme yapabilirse sevinirim.



    www.sikayetvar.com
    2020 Skoda Octavia Çalışmama Sorunu
    https://www.sikayetvar.com/skoda/2020-skoda-octavia-calismama-sorunu







  • Kolay gelsin, aynı aracı premium 1.0 olarak ocak ayında bizde aldık. Aldık ve hafta sonuna aynı durum başımıza geldi. Araç karanlığa gömüldü. Babam aracı öğrenmek için biraz fazla kurcalamış. Şovrumda tanıtalan araçtı. Aküsünün bittiğini düşünüp yol yardımı aradık hemen geldiler ve kendi araçlarını bizim araca bağlayarak akü takviyesi yaptılar. O günden sonra böyle bir durumla hiç karşılaşmadık. Servise bile gitmedi. Eğer bir taraflarını kurcalayacak olsam motoru çalıştırıyorum. Motor kapalıyken radyo vs açmıyorum. Araç 6 bin km de.
  • Hasan,


    valla sen iyi yuırtmışsın. iş git gide büyüyor. eğer birgün araç hiç çalışmazsa bilki senden benzer problem var demektir. Aşağıda arıza bakılınca, mayısdan beri bu problem karşılaşan var.



    www.sikayetvar.com
    Skoda 1,0 Motor Premium Octavia Yazılımsal Hata
    https://www.sikayetvar.com/skoda/skoda-10-motor-premium-octavia-yazilimsal-hata
    www.sikayetvar.com
    Skoda Hayal Kırıklıgı Servisi Yol Yaptık
    https://www.sikayetvar.com/skoda/skoda-hayal-kirikligi-servisi-yol-yaptik
    www.sikayetvar.com
    Skoda Octavia 1.0 E Tec Motor
    https://www.sikayetvar.com/skoda/skoda-octavia-10-e-tec-motor
    www.sikayetvar.com
    2021 Skoda Octavia Arızası
    https://www.sikayetvar.com/skoda/2021-skoda-octavia-arizasi
    www.sikayetvar.com
    Skoda Octavia 2021 Çalışmama Sorunu
    https://www.sikayetvar.com/skoda/skoda-octavia-2021-calismama-sorunu
    www.sikayetvar.com
    2020 Skoda Octavia Çalışmama Sorunu
    https://www.sikayetvar.com/skoda/2020-skoda-octavia-calismama-sorunu




  • Yanlızlik007 merhaba,


    Özelden msj yazmışsın ama VPN yüzünden msj gönderemiyorum.


    Problem mayıs ayından beri bulunamadı. Sorun araç mı evet, ne yazıkki tek TR'de değil diğer ülkelerde benzer problem var deniliyor. Bana en son söylenen araç bir yer kaçak akım çekiyor, yeni yazılım güncellenmesi gerekiyormuş. 3 aydır yapamadılar, inşallah kısa zamanda yapılır.


    İade vs için şikayetlerinizi kayıt altına alın. iş büyürse gerekli olacak. valla benimde canımda sıkıldı, olmadık bir yerde bozulacak, veya daha büyük bir probleme neden olacak diye bir korkuda yok değil.

  • hasan19866 H kullanıcısına yanıt

    Tanıtım araçlarının aküleri durduğu yerde uzun süre açık kaldığı için ve çok kurcalandığı için eskitilmiş olabilir. Sürekli şarj ederler onları bayide. Yalnız motor kapalıyken onu açma bunu açma gibi şeylerle kendinizi kısıtlamayın. Akü sorunluysa, bayi bunu ya size söyleyecek ya da yenisi ile değiştirecek. Garantisi olan ürün için kendinizi niye sıkıyorsunuz? 4 yaşında ve son 2 servis bakımında ömrünü tamamlamaya yakın olduğu söylenen varta akü ile ben halen dediklerinizi yapmıyorum.

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Araç şovrumda 1 ay kaldı. Süre uzun olmadığı için problem görmedik. Babam aracı öğrenmek için motoru çalıştırmadan saatlerce aracı kullandığı içinde akünün bitmesi bize normal geldi. Aslında çocukluğumuzdan beri bize öğretilen motor kapalıyken radyonun çalıştırılmaması gerektiği. İşin özü bütün olanların bir açıklaması var. Ve sadece bir kere yaptı. Bir saat sonra araba tekrar çalışıyordu. İlk bakımda da durumu tekrar gündeme taşıyacağım. Üzülerek madur olanlarında süreçlerini takip ediyorum. Büyük bir hevesle aldığın sıfır araçta kişiye yaşatılanların izahı dahi yok. Geçen gün farklı bir aracı skoda servisine götürdüm. Zannediyorum elite bir oktavyanın başında iki kişi kaputu açmış uğraşıyordu. Benim anladığım servislerinde bu araçları yeni yeni öğrendiği. Bağlıyorlar bir bilgisayar. Hata yok. Devam.
  • madatruk01 kullanıcısına yanıt
    Daha yırtmış sayılmam. Neyin ne olacağı belli olmaz. Belki bizdeki aracın ülkeye ilk gelenlerden 2020 model olması, hatalı araçlara denk gelmemiş olma ihtimalimiz olabilir ama eğer sorun yazılımsa bence hepsinde olma ihtimali yüksek. Benim gibi belli kurallar benimseyenlerin şuan durumdan haberi olmayabilir.
  • hasan19866 H kullanıcısına yanıt

    Yani şöyle bir örnek vereyim. 2013 model Renault Latitude içinde telefon şarja takılı halde, 3 saatten fazla radyo açık ve motor kapalı şekilde beklemişliğim var. Ekranda uyarı çıktı, akü zayıf, lütfen motoru çalıştırın diye. Motoru çalıştırdım ve uyarı gidene kadar da kontağı kapatmadım. O yüzden şaşırıyorum bu arızalara.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 14 Ağustos 2021; 9:35:57 >
  • hasan19866 H kullanıcısına yanıt

    Bazı arkadaşlar 5000km, bende ise 14.000 km iken oldu. Geçen hafta arabayı tekrar aldım. Bakalım yine olacak mı, olursa artık mahkeme işine gireceğiz gibi gözüküyor.

  • Ben de Temmuz ayında aldım 1.0 e-tec elite Octavia. Hiç çalışmama sıkıntısı olmadı ancak, benim de fark ettiğim multimedya ünitesini araç kapalı iken (kontak kapalı iken) kullanırsanız, daha sonraki ilk çalıştırmada bir süre ünite açılmıyor. 5-10 dakika sürüş yaptıktan sonra düzeliyor. Ben de ilk bakımda soracağım bakalım.

  • Merhaba arkadaşlar. Bende de 2021 trafiğe çıkışlı Octavia var. Bende de multimedya dan tık tık sesleri geliyor. Servisi aradım ama orada tekratlamadigi için birşey yapmadılar. 3 gün önce sos uyarisi verdi . Servis çözümü bulmuş aracı bir süre kapatıp tekrar çalıştırın diyorlar. Evet uyarı gitti ancak bizdeki bu şüpheleri nas giderecekler. Mahkeme ve bu süreci yaşayan arkadaşlar lütfen paylaşım yapsın ki hakkımızı arayalım. Yoksa ne kul hakkı kalmış ne de vicdan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.