Şimdi Ara

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.811
Cevap
12
Favori
139.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Ronaldo bi kupa alsaydi da onu da değerlendirseydik. Derdiniz Ronaldonun Messi karsisinda ezilmesi artik karsilastirmanin resmen noktalanmasidir.


    Messi o maçta 36 yaşinda 2 ve 3.golleri resmen attirdi. Git izle bir daha gör neler yapmis.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)

    Puhahahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    euro2004'te Ronaldo'nun ilk 11'deki yerini sonradan kaptığı doğru ama Ronaldo formayı kaptıktan sonraki maçlarda bi fark yaratabildi mi (diğer oyunculara kıyasla) bu tartışılır.

    mesela İngiltere maçıydı sanırım, takım yenikti, Ronaldo ilk 11'di diye hatırlıyorum ve oyundan çıktı, Simao Sabroza ve satrafor Helder Posliga girdi oyuna. özellikle Simao resmen İngiltere sol kanadını darma dağın etmiş ve Ronaldo'dan kat kat iyi performans sergilemişti (o maç özelinde) Rui Costa da gene müthiş bi gol atmıştı.

    o Turnuvada Portekiz'in böyle oyuna sonradan giren oyuncularla sonuca gittiği çok oldu.

    yani herkes "Ronaldo formayı söke söke kaptı" diyo ama bu laf biraz yanıltıcı. söke söke kaptı da bişey mi değişti? dediğim gibi, o turnuvada deco-simao-ruicosta-figo-CR7 beşlisi genellikle oyuna sonradan girip etki ettiler. belki Figo diğer dört oyuncuya kıyasla biraz geri planda kalmış olabilir, ama genel olarak herhangi biri için "bu adam diğerlerinden daha iyiydi" diyemiyorum ben. istatislikleri de birbiriyle baya yakındı diye hatırlıyorum.

    o turnuvada Ronaldo'nun takımı sırtladığını iddia eden çok kişi var. yani Ronaldo olmasa o takım final göremezdi görüşü baya pompalandı. bu görüş bir aldatmacadan ibaret. Ronaldo'yu övmek için böyle gerçek dışı görüşler üretmeye gerek yok. euro2004 Portekiz takımı kesinlikle Ronaldo'nun kişisel sırtlaması ile ilerlemiş değil, farklı maçlarda farklı oyuncular takımı sırtladılar. Ronaldo da o oyunculardan sadece birisi idi. ben bunu bir Ronaldo'cu olarak söylüyorum yani bana göre Ronaldo tarihin en iyisidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 21 Aralık 2022; 10:42:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mbappe ile dalga geçilmesi sporculuğa yakışmıyor. Prof futbolcular tarafından bu hareketler sporculuğa aykırı.

    Messi Arjantin kaptanı olarak böyle şeylere izin vermemesi lazım. Saha içinde hırs vs anlarım ama saha dışında yanlış hareketler bunlar.

  • Messi'nin annesiyle sarılması diye video çıkmıştı. Meğerse takımın uzun süredir çalışan aşçısıymış. En çok da bu tarz insanların sevinçleri duygulandırıyor insanı.



    2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)CBS Sports Golazoyoutube
    Lionel Messi and his mom embrace after Argentina win the World Cup ❤️
    https://www.youtube.com/shorts/KIsBWffFM9I?feature=share
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    beni şok eden şey, zeka unsuru olmayan yöntemlerle saldırmaları. ödül töreninde kaleci kendisine verilen ödülü cinsel bölgesine tutup terbiyesizce bi hareket yapmıştı, şimdi de bu Mbappe saçmalığı. bu tarz yöntemler senin karşı tarafı küçük görmeni sağlamaz, tersine, millet sana ezik der geçer. eziklik çünkü bu. almışsın ödülü bak keyfine. saldıracaksan da zeka unsuru içeren bişeyler yap, nebileyim mesela konuşma arasında bıyık altında bi laf çak geç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

    Hocam sen saka mi yapiyorsun, adam edepsiz terbiyesiz bir velet. Bugune kadar sevilmemesinin en buyuk sebebi de buydu. Adamda iq olsa, böyle bir harekete hiç girişmezdi. Daha bu adam kutuplaşti. Messiyi seven kim varsa artik sevmeyecek. Ayni olayi Haaland, Ronaldoya yapsaydi. Benzer konuma duşerdi. Edepsizlik yaptigi başka bir şey degil.


    Messi ye kol hareketi çekerken iyiydi, hem de 2 golde birden çekti. Maç oncesi Guney Amerika futholuna laf atip satasirken iyiydi. Martinez terbiyesizlik yapti kabul ama en azindan Mbappe bir hareketi haketti. Öyle erken ötersen, bu tarihin gelmiş gecmis en sevilen 2 3 futbolcusundan birine kol hareketi çekerse boyle de oturur totosunun üstüne. Adam olacagina madara olur.


    Mbappe bu simarikligi ile bir de lerformansi ile ovgulere maruz kaldi elestirilmesi gerekirken. Kimse "Di Maria" yi konuşmadi ama. Di Maria o maçta 60 dk şov yapti. Su ana kadar hicbir yerde ciddi bir ovgu aldigini duymadik gormedik.


    Asil Mbappeyi ovgu yagmuruna tutarak, Messinin WC sini bastirmaya calisan kasitli bir medya kitlesi var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 21 Aralık 2022; 14:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Putlari Kiran Adam kullanıcısına yanıt

    Hocam bunun twitter ya da reels videosu tarzi bir şeyi var mi 😄😄


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu boşverin biz nasil 86 kupais için köyden hallice Arjantini sampiyon yapti diyoruz Maradona için. Messi de 30 yil sonra bile ayni pozisyonda olacak. Bu takimi De Paul, Acuna, MacAlister, Alvarez oynayan oyuncularin hiçbiri top klas degil bu ayri bir deger katiyor. sampiyon yapti ve artik Maradonanin yaninda yer alacak. Ayni seviyeye erişti. Karsisindaki takimin tum oyunculari ise dunya stari veya dunya stari olma pozisyonunda iken hem de. Messinin attigi golleri asistleri birakirsak bir kenera asil olay o takima bir ruh katmasi belki son 16 da elenecek bir takimi sampiyon yapacak ruhu ve inanci birligi vermesi oldu. Bunu daha once 1 kez yaptmisti nasip olmadi 2014 te bu kez oldu. Çok daha iyi takimlar yapamadi bunu. Olay bu.


    Futhol bazen tarihi yazar veya tekerrur ettirir. Messiye bu nasip oldu.


    Hicbir şey degerini artik azaltamaz. Geçti o kampanya. Mbappe 3 gun sonra unutulacak. Yaptigi el hareketlerinin ezikligi ile kendini ezdirdi o. Martinez de Messiden ve takimdan bagimsiz terbiyesizce de olsa haddini bildirdi. Konusulacak cok da bir sey yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 21 Aralık 2022; 15:3:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arjantin'in Dünya Kupası zaferi kutlamaları, Buenos Aires'te üzücü sahnelerin yaşanmasına da neden oldu. Yaklaşık 4 milyon insanın katıldığı törende bir kişi öldü, 5 yaşındaki bir çocuk ise komaya girdi...



  • Bence böyle şeylerin yapılması bu işin doğasında var.


    Dünyanın en önemli organizasyonu olarak görülen bir kupayı kazanınca böyle şeyler yapılabilir. Mbappe de şunun için oturup ağlayacaksa ağlasın. Onun iticiliğine karşı böyle şeyler yapılacak tabi.


    Her futbolcu her durumda en doğru görülecek davranışı yapsaydı bu tür organizasyonların tadı çıkmazdı. Irkçılık yok, küfür yok, ulusunu, değerlerini küçümsemek yok. Sorun ne?

  • Yok abi adamı kötülemiyim diyorum da şu velet bile dalga geçmeye devam ediyor poor ronaldoyla, bir de algı yapıyolardı çocu ağlıyor diye


    POOR RONALDO

  • bu gün final maçına tekrar göz attım.Messi nin ilk penali attığında soğukkanlı vuruşu. 2.golde zor pozisyonda kontraya çıkan pası atmasi, 3.golde kendi baslatdigi pozisyonu bitirmesi. Uzatmalarda Lautaroya attığı sayısız paslar. 120 ci dakikada Fransanin kaçırdığı büyük şansdan hemen sonra kontrayi başlatan pası atması ve yine penal kullandığındaki soğukkanlı vuruşu adete takıma özgüven sağlamış. Kesinlikle finalin en iyi oyuncusu. Tüm turnuva boyunca sergilediği performans, dünya kupası tarihinde böyle performans gösteren var mı bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka maçı izlemişsiniz, maç içinde böyle şeyler olmadı. 70 den sonra ortada yokmuş, bir şey yapmamış Messi!

    Böyle saçma ve komik yorumlar var konunun içinde. İşin kötüsü gerçek hayatta ciddiye alınmayacak kişilerin yorumlarını okumak zorunda kalıyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stackalloc

    bu gün final maçına tekrar göz attım.Messi nin ilk penali attığında soğukkanlı vuruşu. 2.golde zor pozisyonda kontraya çıkan pası atmasi, 3.golde kendi baslatdigi pozisyonu bitirmesi. Uzatmalarda Lautaroya attığı sayısız paslar. 120 ci dakikada Fransanin kaçırdığı büyük şansdan hemen sonra kontrayi başlatan pası atması ve yine penal kullandığındaki soğukkanlı vuruşu adete takıma özgüven sağlamış. Kesinlikle finalin en iyi oyuncusu. Tüm turnuva boyunca sergilediği performans, dünya kupası tarihinde böyle performans gösteren var mı bilmiyorum
    Finalin en iyisi mbappe idi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok arkadaş böyle bir finali izledikten sonra ziraat kupasına konsantre olamıyorum.
    Attan inip eşeğe nasıl binilir acaba varmı tavsiyesi olan ?.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de dünya kupası kutlamaları iptal edildi.Arjantin milli takımının Cumhuriyet meydanına giden yolda aşırı taşkınlıkların artması sebebiyle polis meydanı boşaltma kararı aldı.Arjantin'li oyuncular ise helikopterlerle alana gelmeden taşınarak askeri bir alana getirilerek güvenlikleri sağlandı.Daha sonra Arjantin'li oyuncular helikoper ile havadan kutlamaları yapan yerleri gezerek halkı havadan selamladı.Cumhuriyet meydanı ise savaş alanına döndü.Kutlamaları bitirmek istemeyen bir grup polisle çatıştı.Polisin plastik mermi kullandığı olaylarda çok sayıda kişinin yaralandığı bilgileri geliyor.


    2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)


    2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)


    2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)


    2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)




  • Dembele denen iqsuz 2019 yılında Messi'nin cl kupasına mal olmuştu.


    Yaptığı salaklıkla kazandırdığı penaltı sayesinde Messi'ye dünya kupasını kazandırdı.


    Teşekkürler.

  • yanlış anlamışsınız, arkadaş ilk satırda ironi yapmış


    @krstarica

  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.