Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
177
Favori
392.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SonyFun S kullanıcısına yanıt

    merhaba hocam ersin tekin'in youtube daki tanıtım videosunu izledim de otelin snack restoranı çok çeşitli evet o kısma katılıyorum. ama özellikle akşam yemeğinde ızgarayı çok yetersiz gördüm.


    izlediğim videoda ızgara namına sadece tavuk şiş ve köfte vardı. çok ama çok yetersiz bu. acaba o gün için bir istisna mıydı bu. akşam yemeklerinde adana kebap,kuzu pirzola, antrikot vs var mıydı siz oradayken ?

  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Hocam buradan bir arkadaş sormuştu teyit amaçlı o yüzden paylaştım hotel hakkında bir bilgim yok. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SonyFun S kullanıcısına yanıt

    hocam peki bu yazılanları nerden aldınız tam anlamadım. gerçeği yansıtmıyor mu yazılanlar.


    ki bana kalırsa şuan crystal otellerinden %60-%80 daha pahalı fiyatlarla hiç ama hiç f/p bir otel denilemez.


    crystal den tek artısı içecek kalitesi.

  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    https://www.lidl-reisen.de/product/search?destination=T%C3%BCrkei%0D&category=UNKNOWN&childrenAges=empty_array&departure=empty_array&tagFilter=empty_array&isSelfTravel=false

    Almanya da bir seyahat acentesi aslında süper market ama aynı zamanda tatil acenteliği de yapıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SonyFun S kullanıcısına yanıt

    hocam karıştırdınız sanıırm. ben kirman arycanda otelle ilgili görüşlerinizi yazdığınız mesajınıza cevaben bu soruyu sormuştum

  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben karıştırdım. Akşam yemeklerin de her gün dana pirzola, steak, köfte ve tavuk gördüm. Şunu da eklemeden geçmiyim sadece balık ürünlerinin olduğu akşam pirzola,köfte ve tavuk da vardı. Bir gün de Türk Gecesi yaptılar onu da söylememe gerek yok sanırım. Bizim için yeterliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyFun -- 16 Eylül 2022; 12:20:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SonyFun S kullanıcısına yanıt

    bilgi için teşekkürler. videonun çekildiği güne has bir durum demek ki.

  • Hem crystal sunset hem kirman otellerinde kalan biri olarak söyleyeyim bana göre yiyecek içecekler arasında kalite farkı var ama aradaki fiyat farkına değip değmeyeceği kişiye ve beklentilere göre değişir tabii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 26 - 30 eylül arası water side resort otelden rezervasyon yaptırdım ama denize olan mesafesi ve denizin birden derinleştiğine dair yorumlar da okuyunca otelden soğumaya başladım.

    12 bin bütçe ile hangi oteli tavsiye edersiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korayakbiyik

    Arkadaşlar 26 - 30 eylül arası water side resort otelden rezervasyon yaptırdım ama denize olan mesafesi ve denizin birden derinleştiğine dair yorumlar da okuyunca otelden soğumaya başladım.

    12 bin bütçe ile hangi oteli tavsiye edersiniz ?
    Eğer 12k o otele verdiysen hata yapmışsın bence. Paloma forestaya bak o fiyata yoksa crystal otelleri

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt

    Paloma Foresta 22 bin tl hocam. Bütçemi çok aşar.


    Crystal otelleri de 26 - 30 Eylül arası dolu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korayakbiyik

    Paloma Foresta 22 bin tl hocam. Bütçemi çok aşar.


    Crystal otelleri de 26 - 30 Eylül arası dolu.

    Ben 25-29 arası crystal florayı tuttum 8300tl ödedim. Dolumu bilmiyorum şu an 2 hafta önce ayarlamıştım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt

    Evet Crystal otelerinde water world, flora beach ve family resort müsait.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 17 Eylül 2022; 13:2:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba sıcağı sıcağına MİRAGE PARK RESORT OTEL’deki 11-16 Eylül arasındaki tatilimizi paylaşayım.
    Otelin iyi yanları sıralarsak ;
    - temizlik bakımından başarılı ( 1 kez oda temizliğini unutmuşlar onda da personel vardiya değişikliği olmuş sonrasında akşam gelip nevresimleri değiştirdiler o yüzden temizlik kısmı gayet başarılı )
    - tüm saat aralıklarında yemek bulabileceğiniz yerler mevcut ( şinitzel ( göğüs etinden yapıyorlar ama gayet leziz) ve lezzet sokağındaki hamburger hot dog gözleme waffle başarılı bulduk )
    - denizi çakıl ama temiz Aqua parka eğlenceli 2 tane büyük havuz var ve çevresinde şezlong bulmakta sıkıntı yok
    - animasyon ekibi başarılı ve ilgili
    - yeşil alanı var biz tüm tatil boyunca bebeği korumak adına ağaç altında şezlongta takıldık
    - çalışanlar Güler yüzlü ellerinden geleni yapıyorlar bar kısmında kendi güzel kokteylleri var
    Şimdi gelelim eksilerine
    - biz normalde 12-16 Eylül arasında kalacaktık 11 eylülü sonradan ekledik 11 Eylül günü saat 12 de kartımızı iptal etmişler tekrar ana binaya gittik aaa unutmuşuz dediler
    - son gün geç check out yapmak istedik otelde boşluk durumuna göre bakacağız dediler ( otel boşluk var bu arada ) saatine 15 € gibi bir ücret talep ettiler. Daha önce gloria golf susesi gibi otellerde kaldım hiç böyle bir uygulama ile karşılaşmadım. Sağolsunlar bebeği yıkamamız için spa daki duşu kullanabilirsiniz dediler.
    - resepsiyon görevlisi kesinlikle çözüm odaklı değil normal asık suratlı
    - çıkış günü transferimiz saat 16:05 teydi bellboy valizleri ve çantaları dışarıda bırakmamızı söyledi dedim valiz odanız yok mu var dedi ancak akşam gidecekler için orası dedi eee dedim bizim de 16 da peki madem dedi gittik kapıyı açtı ve ne göreyim bomboş 2 tane valiz ve 1 bebek arabası var odada dolu olsa anlarım da boş odanız var yani.
    - gelelim yemek kısmına çok fazla çeşit var ama çok lezzet kısmı çok başarılı değil ( ilk büfede güzel et çıkıyordu örnek olarak tandır ve kuzu kaburga geri kalan sıradan ) mesela tatlı kısmında şerbetli tatlı olarak sadece cevizli tatlı veya şekerparenin türevleri ( aynı şekerpareyi üzerine fındık koymuş bir tanesine haşhaş koymuş bir tanesine ceviz koymuş ) bir kere fıstıklı bir tatlı görmedim bol bol sütlaç yedim
    - bir akşam deniz ürünleri vardı yengeç , karides tuzda somon. Yengeçleri haşlayıp öyle koymuşlar dedim nasıl açacağız makas vs yok mu yok elinizle açacaksınız dediler sonra kendi eldiven giyerek açtı dedim en güzel yeri kıskaçları orayı ne yapacağız dedi oraya yapacak birşey yok karidesten 2 tane aldım birinin içi temizlenmiş diğeri kanı ile duruyordu ve baya soğuktu baya önce haşlanmış ve bırakılmış
    - meze yok denecek kadar az rakıya meze bulamadım
    Not düşelim Türk gecesi çok lezizdi kokoreç künefe vs falan vardı o akşam güzel yedim ve sadece o gece adam akıllı köpoğlu Girit ezmesi gibi mezeler vardı.
    - gelelim içecek kısmına ana restoranda kola vs bardak ile geliyor diğer bar kısımlarında şişe
    - her akşam rakı içtim sürekli Efe gold söyledim bilenler bilir Efe gold Tekirdağ altın serisi rakıları daha sarı renklidir içimleri daha keyiflidir ilk iki akşam başka rakı geldi 3. Ve 4. Akşam sarı renkli geldi
    - bar kısmına gündüzleri mojito söyledim normalde lime ile yapılması lazım ama bildiğin ucuz limon suyu var. Linchburg söyledim yine çok başarılı değildi. Gelelim içki markasına votka bilmediğim bir marka sonrasında barmene sordum sizin kullandığınız votkalar ne marka diye 3 tane var dedi ( biri bilmediğim marka diğeri nemiroff son olarak içeriden smirnoff çıkardı ) daha çok bilmediğim markayı kullanıyorlar
    - yorumlarda işte çerez full Antep fıstığı falan yazıyordu bildiğiniz kalitesiz bar çerezi full leblebi ve tuzlu fıstık aralarda 2-3 er adet fındık badem Antep
    Yine bir not düşelim biralar güzel ( Efes normal ve malt becks bud ve miller )
    Ve asıl olarak bizim tercih etme nedenimiz olan bebek dostu otel kavramına. Biz bu oteli tercih ederken can coşku bey bize bebek dostu olarak bu oteli özellikle tavsiye etti.
    İlk olarak park yatak istedik geldi filesi 3-4 yerden yırtık ve baya tozlu neyse dedim sildim ıslak mendille tatile kötü başlamayalım dedik. Bebek büfesi tam bir felaket bir tane aptamil mama var o kadar. Büfede makarna mı ararsınız makaron mu donut mu şerbetli tatlı mı bebeğin yiyemeyeceği ( şekersiz ve tuzsuz yemesi gerekiyor ) herşey var. Allahtan eşim ulan ya beklediğimiz gibi çıkmazsa otel diye yanında bebek tarhanası yulaf irmik falan getirmiş. Neyse biz otel ile görüştük eşim her öğünde malzemeleri verdi aşçı pişirdi. Normalde sebze püresi tek kullanımlık yoğurt vs olması lazım ama burada yoğurt hep aynı yerde duruyor tabiki alttan soğutma vs vardır ama sağlıklı değil. Sitesinde mama örtüsü vs yazıyor ama tabi ki yok. Bu arada arkadaşımız alibey sorgunda kalıyor ve herşey var dedi.
    Ayrı bir not olarak da mutfak temizliğine geleceğim sabah kahvaltısında aşçı yumurtaya dokunuyor sonra o eldivenle omlete dokunuyor işin sıkıntı kısmı tezgahı temizliyor sonra ocağı temizliyor sonra tekrar tezgahı temizliyor. Kalan görüşlerimi ekleyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eklemeye devam edelim
    - 5 gece ve üzeri konaklamada 1 akşam ala carte restoranda yemek ücretsiz. Menü baya kısıtlı başlangıç 1 adet arasıcak sabit , 2 çeşit salata ( Akdeniz ve kinoa salatası ) ana yemek 2 şer çeşit tavuk ve kırmızı et , tatlı 2 çeşit yine biz beyaz şarap sipariş verdik marka yine efsane ismi Akdeniz incisi :)) bu arada eşim oyunlarda kazanmıştı 2 adet baktık ki tadı çok kötü odada bıraktık. Bu arada yine garson arkadaşların Güler yüzlü olması mutlu ediyor.
    Bu arada bir teşekkür de can beye biz uçağı kaçırdık Sabiha gökçen de bilgi ekranı çalışmadı sonraki uçakla geldik ayarladığı transfer herhangi bir sıkıntı çıkarmadan yeni geliş saatimize göre aldı bizi.
    Sonuç olarak gidilebilir bir otel ama asla size ultra bir hizmet sunmuyor. Ve asla ama asla bebek oteli değil bu amaçla gidecekler sakın tercih etmesin başka otellere bakmalarını tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 25 eylül - 2 ekim crystal flora beach resort 'tayım forumdan birileri olacaksa mesaj göndersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coşku bey’in tavsiyesi ile Marmaris bay resorttayız şuan.

    Plaj, yemek, otelin konumu harika.
    Eşim Coşku bey ile tekrar konuş seneye tekrar gelelim dedi :))
    İki yıldır otellerden çok memnunuz.

    Personeller çok iyi.. otel stajyer öğrenci kaynıyor ve yardım etmek için sıraya giriyorlar :))

    Otelde türk aile çok çok az.
    Otel zaten +16

    Buraya gelmeden önce datçada 2 gece kaldık datça baya serindi ama marmaris datçaya göre daha sıcak.
    Deniz sıcaklığı gayet iyi. Ben rezervasyon yaptırırken acaba soğuk olur mu diye çok tedirgindim.

    Restaurant dan çektiğim resimi ekliyorum.

    2022 F/P Otel Fırsatları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Orange County Belek Kasım ara tatilde gidilir mi ? Kapalı ısıtmalı havuzu varmış giden varsa otel bilgisi paylaşabilir mi.

  • @Diverso aracılığı ile 12-17 Eylül tarihlerinde Zeynep Hotel’de konakladık. Otel hakkında deneyimlerimi paylaşayım ama seneye yıkılıp Regnum Carya’ya dahil edileceğini öğrendim. O yüzden pek faydalı olmayabilir. :)

    Otel biraz eski olmasına rağmen çok temizdi. Personel çok ilgiliydi. Yardımcı olmaya çalışmayanı görmedim. Özellikle garson arkadaşlar işlerini çok iyi yapıyordu. En çok yemeklerden korkuyordum. Korkum boşa çıktı, yemekler sorunsuz ve çok güzeldi. Bu yöreye gitmek isteyen varsa kesinlikle bu dönemleri tavsiye ederim.

    Son olarak, bu yıl tatili biraz geç aldım. İnşallah bu sefer erken avantajıyla yine güzel bir yer bulabilirim. Haber bekliyoruz Coşku Bey. :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar,


    Biraz geç oldu fakat hem değerlendirmelerimi yazmak hem de Coşku Bey ve ekibine teşekkür etmek için yazıyorum.


    Forumdan bir arkadaşın başka bir arkadaşa Gazelle Resort & Spa'yı deneyebilirsin mesajını görünce ben de orayı araştırmaya başlamıştım. İncelediğim yorumlar ve videolarda herkes otelden memnun olunca Coşku Bey ile iletişime geçtim ve onlardan aldığım fiyat otelden aldığım fiyatın altındaydı. Dolayısıyla rezervasyonu onlarla tamamlamış oldum. Tekrardan kendilerine teşekkür ederim.


    Gelelim Bolu ve Gazelle'ye:


    - Eylül'ün ilk haftası gittik. Girişte hiç beklemedik, odamız hazırdı ve temizdi

    - Odalar baya genişti 2 kişilik birleşik yatak, tek kişilik yatak ve bebek yatağı vardı. Yataklar rahattı.

    - Tam doğa harikası bir yer, zaman zaman deniz tatili bana yorucu geliyor fakat burası tam bir dinlenme alanı. Bir sürü spa ve sauna odası var. Tüm odaların kapısında spa odalarının neye iyi geldiğiyle alakalı bilgiler mevcut.

    - Açık havuzu kullanmadık fakat kapalı havuzları gayet yeterliydi ayrıca kapalı havuzdan dışarıya açılan bölmeyle dışarıda da sıcak su içinde kalabiliyorsunuz.

    - Sabah ve akşam yemekleri açık büfe. Yemekleri çok lezzetliydi, şahsen her gün farklı yemekler gördük fakat tatlılar için maalesef aynısını söyleyemeyeceğim sürekli aynı tatlılar vardı. Kahvaltıları çok güzeldi her şey çeşit çeşitti ve ürünlerin kalitesi çok iyidi. Kısaca tatlı dışında yeme konusunda her şey iyidi. İçecekler ücretli sabahları çay, kahveler ve su ücretsiz akşam sadece su ücretsiz.

    - 5 çayı var spa sauna havuz derken acıkıyorsunuz yemek öncesi iyi geliyor. 5 çayında simit kek pasta zeytin poğaça vb. şeyler vardı. Özellikle simitleri çok güzeldi sıcak taze geliyordu, basit gelebilir fakat simiti normalde de sevdiğim için ayrıca yazayım dedim :)

    - Yürüyüş parkurları çok güzeldi. Geyikler, ceylanlar, kazlar, sincapları görerek orman yaşamının içinde oksijen aldığınızı hissederek yürüyüş yapabiliyorsunuz.

    - Çocuklar için parkurlar var şahsen bizim çocuk çok keyif aldı

    - Yine kids club var fakat bire bir ilgilenme yok, dışarıda gözlemci olarak duran birisi var olağan dışı bir durum olursa müdahale ediyor

    - Otel yapılırken hiç ağaç kesilmemiş hatta otelin önündeki ağacı kesmemek için projeyi değiştirmişler bu da ayrı bir güzeldi.

    - Adana'dan gittiğimiz için hava baya serindi biz hazırlıklı gitmiştik öncesinde de Bolu'ya gittiğimiz için havasını biliyorduk o yüzden akşamları sabahları otelin dışında genelde kapşonlu ceketlerle durduk :)

    - Otel çalışanları güler yüzlüydü.

    - Destan park var yetişkinler için çeşitli parkurlar zipline vs. var çocuk olunca biz girmedik fakat han restorana gittik orası da çok güzeldi restoranda yemek yemeseniz de yürüyüş yapmak için gidilmesi gerekir. Destan park ücretli bu arada.

    - Otel Gölcük Gölü'ne çok yakın araçla 10 dakikada orada oluyorsunuz otel çıkışı uğranabilir bir yer Abant Gölü'ne 45 km civarı biz öncesinde oralara gittiğimizden gitmedik.


    Kısacası 9.5/10 bir tatil oldu. Oteli kışın da gitmek istediğimiz yerler arasına yazdık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 22 Eylül 2022; 9:48:1 >




  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.