Şimdi Ara

2022 Ford Fiesta Türkiye fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fiyatı vs. geçtim aracı arkadan kesmişler gibi değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford TR, Binek işini hepten saldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 düz modeli var bende.Hİç üzmedi bu zamana kadar.Bakımlarını vs zamanında yaptırıyorum ancak yeni modelin bu fiyatlarıda fahiş oranda ve ederinden çok çok fazla.Geçen yıl benim modeli satayım düşüncem vardı,120 bin bandında bir piyasası vardı.şimdi 200 bini geçmiş,ben 2014 yılında 34 bine sıfır almıştım.

  • 10 sene önce Focus ve Fiesta ile piyasayı kasıp kavuran Ford şimdi nal toplamakla meşgul. Böyle giderse bu iki modelin yeni nesli olamayacak.

  • Fiesta'nın son kasalarının hepsi birbirinden çirkin ve birbirine benziyor

  • Bence st müq olmuş active olmamış be. Led gündüz farları çok iyi neyse işte alamayacağız ztn.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Olay sadece yalıtımla bitmiyor ki. Corolla üst paketlerini alırsanız hem donanım hem de konfor olarak C segment modeller içinde bile öne çıkıyor. Evet yalıtım sıkıntılı ama diğer konularda F/P olarak başarılı bir araç. Geçen senelerde Pass.X-Pack donanımlı bir Corollam vardı ve şu an dizel Titnm. paket bir Kuga kullanıyorum sürüş yumuşaklığı konusunda Coralla, Kuga'dan bile daha konforluydu. Kuga'da adaptif hız sabitleme kör nokta gibi donanımlar yok ama Corolla'da vardı mesela.

  • bu iş "alırsın ford, olursun lord"dan, "alırsın ford, olursun zort"a dönmüş. yine satış rekorları kıracak.  

  • XX58 X kullanıcısına yanıt

    Kuga ile corollayi karşılaştırmanız komik olmuş. Corolla'nin malzeme kalitesi rakiplerine göre kötü , yol tutuşu iyi değil kendine ait bir ruhu yok . Ama japon araçlarının sorunsuz olması , uzun yıllar binilebilmesi corollayi tercih sebebi yapabilir. Yani aslında iş parada bitiyor. Kuga da donanım yok diyorsunuz adamlar isterlerse ağzına kadar donanımlar doldururlar ama o zaman fiyatı uçar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 580k sadece ortalama donanımlı araca vermek saçma, bir çok markanın dahil ettiği donanımların hepsini opsiyon olarak koyuyor tüm modellerde, ford şu haliyle fanları hariç satış yapmaz yapamıyorda zaten. 560k ya 208 gt satılıyor gırtlak dolusu tabiriyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 25 Mayıs 2022; 16:7:51 >
  • Tabi ki ikisini doğrudan kıyas etmiyorum ama Kuga gibi bir araca kıyasla bile artısı olduğunu söylemek istedim. 5-6 ay önce Pass.X-Pack Corollamı satıp o zaman üstüne 300K gibi bir fiyat farkı verdim. Aradaki fark 1.5 kattan fazla dolayısı ile Corolla'da olup Kuga'da olmayan bir özellikler gözüme batıyor. (Evet Kuga'da Vignale gibi premium araçlar ile yarışacak bir versiyon daha var ve bir çok opsiyonda mevcut ama TR'de bayiye gidip bunları alamadığımız için onu klasman dışı bırakıyorum.)


    Corolla'ya gelirsek TR'de satılan modellerin çoğunluğu atmosferik motorlu Vision, Dream gibi şirketlere ve filolara yönelik bomboş araçlar olduğu için doğru değerlendirilmediği kanaatindeyim . Flame ve Passion paketlere geçince aracın deneyimi tamamen değişiyor.

  • zaten alınmaz bu fiyata ama yine de araba çirkin olmuş demeden geçemiyeceğim :D

  • XX58 X kullanıcısına yanıt

    Geçen sene test sürüş kampanyası ile Kuga'yı ayağıma getirdiler. Tanıtım danışmanı arkadaş da hem bilgili hem de güzel iletişimliydi, benim incelememle o da araca dair bayağı ayrıntıyı fark eder hale gelmişti. Araçta head up display, adaptif hız sabitleme, kör nokta tespit sistemi vs tüm donanımlar mevcuttu. 10 yıldır VAG grubu araçlar, Mercedes ve BMW dışı araç kullanmayan eski bir Ford ve Opel fanı olan ben Kuga'yı bayağı beğenmiştim. Test aracı tüketimim 7-8 lt arası idi ki tanıtımcı arkadaş da düşüklüğe şaşırmıştı. Porsche Cayenne tasarım izleti mevcuttu araçta. Ford iyi işler yapıyor, Mondeo, Fiesta ve Kuga gayet güzel araçlar, Focus ise sanki daha geride kaldı. Sorun, Koç'un Türkiye'de rekabetçi araç satışına gerek duymaması, ticariler ve Focus ile yetinmesi, zaten elinde Fiat-Tofaş da mevcut. Bu politikayla Mondeo'yu bitirdi önce, ister sevin ister nefret edin, Passat'tan yüksek fiyatlarla satmaya çalıştı ya da satmamaya. Satışlar dibe vurunca da piyasadan çekti zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Araca bakınca garip hissettim kendimi  

  • 426 milyar nedir ya 20 sene çalışsam alamam bu maaşla...

  • fordda iç konsol vs. tasarımları kötü.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.