Şimdi Ara

2022 Kia Niro'nun tasarımına ilişkin ipucu görselleri paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2022 Kia Niro'nun tasarımına ilişkin ipucu görselleri paylaşıldı



    Uzun süredir kamuflajlı bir şekilde test edilen yeni 2022 Kia Niro'nun iç ve dış tasarımına ilişkin ipuçları paylaşıldı. Ayrıca yeni nesil SUV'un 25 Kasım'da tanıtılacağı da onaylandı.



    Koreli üreticinin zıtlıklardan esinlenen 'Opposites United' tasarım felsefesiyle tasarlanan 2022 Kia Niro'nun gövdesinde 2019 yılında gösterilen HabaNiro konseptinden izler görmekteyiz. Bu izler şimdilik yoğun olarak aydınlatmalarda karşımıza çıkıyor. Ön kaputun şekli, LED gündüz farları, arkadaki dikey stoplar ve C-sütunundaki renk farkı, ilk göze çarpan benzerlikler arasında.



    2022 Kia Niro'nun iç mekanında da şirketin diğer yeni modellerine benzer bir anlayış söz konusu. Gösterge ve multimedya ekranları, sürücünün önündeki tek bir panelde toplanmış. Ayrıca araçta Kia EV6'daki direksiyonun aynısı kullanılmış gibi görünüyor. Öte yandan orta konsoldaki klima kontrolleri ve konsol üzerindeki çizgilerden oluşan ambiyans aydınlatması da dikkat çekiyor.



    Ayrıca Bkz.Otomotivde fırsatçılar kara listeye alınacak: 6 ayda 3 otomobil alan var



    Yeni nesil Niro'nun hibrit, şarj edilebilir hibrit (PHEV) ve tamamen elektrikli versiyonlarla satılmaya devam etmesi bekleniyor. Bu da demek oluyor ki, altyapıda şirketin E-GMP mimarisi bulunmayacak. Model büyük ihtimalle selefinin kullandığı platformun güncellenmiş bir versiyonu üzerine inşa edilecek. Öte yandan PHEV ve elektrikli versiyonların menzilinde artış yaşanması da beklentiler arasında.



    Yeni model, 25 Kasım'da Seul Mobilite Fuarı'nda görücüye çıkacak. 2022 Kia Niro ile ilgili detaylı bilgiyi o zaman öğreneceğiz.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    2022 Kia Niro'nun tasarımına ilişkin ipucu görselleri paylaşıldı
    2022 Kia Niro'nun tasarımına ilişkin ipucu görselleri paylaşıldı
    2022 Kia Niro'nun tasarımına ilişkin ipucu görselleri paylaşıldı









  • bizim togg dan fikir çalmışlar gibime geldi.

  • fiyatı uygun olursa çok tercih edilir, segmentinde iyi bir alternatif bence.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.