Şimdi Ara

2022 sıfır toyota yaris 1.0 vision manuel buldum bayide (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vallakusura bakmayında 550 bin lira para vericem üzerine her sene devlete tonla vergi vericem 1.0 gitmeyen manuel arabaya birde...


    Bendeki kamyonet bile ondan iyidir.

  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

    İstanbul'da otursan böyle konuşmazdın. 1.6dizel bile titriyor yokuşlarda.

  • araçtan çok memnunum. gayet atak ve seri bi araç. 7,5 lt civarı şu anda ortalama yakıt tüketimi. 150 km de daha tabi. yokuşta dur kalk yaptım hiçbir sorun yok. Canavar gibi gidiyor.

  • 517.000 olan araç fiyatı 1 hafta sonra 543.000 oldu 26.000 tl kardayım yani.

  • Bence en mantıklı olanı yapmışsın.Yakıtı ve vergisi en düşük araçlardan .Lpg takarsan daha da ekonomik olur.Şu zamanda en önemli kriter sürati ya da çekiyor çekmiyor değil yakıt masrafı ve vergisidir.Kimse şehiriçinde sürati böyle çekişi gidişi böyle bakmaz.Zaten 1 yıl kullan seneye bayağı karla satarsın. Bende de 1.33 motorlu 99 hp auris var lpg'li.Yakıt fiyatlarını kafama takmadan her yere gidiyorum.Şehirler arası bile gayet yeterli hıza ulaşıyor merak etme.Herkes araç alıp yarış yapmıyor ki. 

  • Bir de şu var. Sıfır km aldığın için sana en az 10 sene uzun süre masraf çıkarmaz.Marka toyota.İkinci el alsan masraf çıkarması illaki olacaktı.

  • hayırlı olsun zaten çıkınca 180 bin civarına çıkmış bir model 1.0 manuel kasası güvenlik donanımı çok iyi ama tipi çok kayık zevk meselesi , sadece manuel olması yoğun şehir içi için zulüm geliyor bana artık yoksa hem motor hem vites açısından uzun ömürlü ve tasarruflu bir araç olacağı kesin en azından sanayi yüzü görmez.

  • Yaklaşık 8 ay kullandım ve satmak zorunda kaldığım için sattım. İkinci el ilanlarda 30-40 tane vardı. Kasım ayında 395000 e kadar düştüm soran bile olmadı. Sanırım herkes fazla olsun sıfır olsun derdinde. Haberim yoktu arkadaşım aynı aracı Kasım ayında 500000TL ye almış yoksa ona satardım belki. 14 ocak ta 463000TL ye ancak satabildim. Bayi listesi çok yüksek. Şuanda da Toyota da listeden düşmüş 1.0 ın satışı yok, sebebini bilen yazarsa sevinirim yeni model bir araba neden listeden çıkartılır.


    Araca gelince;

    Fazla birşey beklememek lazım. Sonuçta giriş seviyesi bir araç. Araç sorunsuz şehir içi yakıt 6lt civarındaydı. Konfor konusunda sıkıntı yok. Vites manuel ama çok yumuşak geçişleri var hiç rahatsız etmedi. Bu sürede hiç sorun yaşamadım. Performansı düşük ama ayağı yerden kestiği için dünyalara değer, tek araca düştüğüm için aramıyor değilim. Multimedia sistemi güzel. 2013 golf var aradan 10 yıl geçmiş Yaris de malzeme kalitesi giriş seviyesi de olsa birşey bekliyorsunuz ama çok kötü arka camlar manuel, üst pakette bile çelik jant yok, kaporta çok ama çok ince teneke gibi.





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.