Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.904
Cevap
382
Favori
629.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet 2022 boş geçirenler olarak sabırsızlıkla beklediğimiz konu inşallah güzel bir f/p bulur da 2 senenin acısını çıkartırız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3-4 yıldır tatile gitmiyorduk bu sene hanımı, çocuğu bir tatile götüreyim diyorum. hanımda bu sene bekliyor artık. inş. güzel fırsatlar olur.

  • Yerimizi aldık :)

  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.kemALL kullanıcısına yanıt
    Geçen sene Kasım ortası gibi çıktı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yazı 2 gün önce tamamladık hayırlısıyla. Kısmet 2023 e artık. Merakla bekliyoruz.

    Granada 7 gece 8500tl bi daha imkansız elbette ama umarım mantıklı bişeyler yakalarız. Nasipse yaz başı ve yaz sonu 2 tane 5 gece istiyorum bu sene. Bakalım nasıl olacak.

    Granada okurcalar
    Club marco polo
    Bodrum park resort
    Sianji well being

    Bu 4 oteli merakla bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Merhaba, granada okurcalar deneyiminizi paylasir misiniz, yemek kalitesi, kalabalık, çalışanların iletişim şekilleri vb. merak ettiğim bir tesis
    Teşekkürler şimdiden..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnun kaldım. Otel full olmasına rağmen hiçbi bölümde rahatsız edici kalabalık yoktu. Denizi çok iyiydi. Yemekler gayet yeterliydi.

    Dediğim gibi ilk bakılacak oteller arasına yazdım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Birşeyleri değiştirmişler demekki. 3 yıl evvel bir arkadaşım balayı için tercih etmişti özellikle akşam yemeklerinde yemeği aldıktan sonra masa boşalmasını beklemişler sürekli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen yılki erken rezervasyon fırsatından faydalanarak 2 yetişkin 1 çocuk 7300 tl gibi bir rakama Granada Luxury Belek te 5 gece konakladık. Kısa bir değerlendirme yapmak isterim. Otel çok büyük imkanlar çok fazla, lobyy barda içecekleri şişe ile veriyorlardı. Ana binada kaldık. Havuzların çoğunun ve büyük çocuk havuzunun olduğu alana 10-15 dk yürüyerek ancak ulaşılabiliyordu. otel çok büyük olmasına rağmen yemek vakitleri özellikle sabah ve akşam yemeklerinde ciddi yoğunluk ve sıra oluyordu. Ayrıca yemek çeşidi çok olmasına karşın kalite o kadar da iyi değildi. bunun yanında oteli tercih eden yabancı turist sayısı fazla ve genellikle Ortadoğu ülkeleri ağırlıklı. bağırarak konuşulması ve yemek sıralarında araya kaynak yapmaları bizi acayip rahatsız etti. özellikle barmenler yabancılara çok daha ilgili davranıyor (duygusal sanırım). denize ise uzak servisle ulaşım sağlanıyordu. havuzlar o kadar büyük ve yeterliydi ki biz denize girme ihtiyacı duymadık. Aile olarak sakinliği ve dinginliği sevdiğinizden bu tarz bir otelin bize uygun olmadığına karar verdik ve bir daha tercih etmeyi düşünmüyoruz. Bu yılki hedefimiz ege taraflarında sakin bir otel bulmak.tabiki 4 yaşındaki kızımın eğlenebileceği çocuk dostu bir otel olmak koşuluyla. buradaki yardımlaşmayla kendimize uygun bir yer bulacağımıza inanıyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Valla bende senin gibi bekliyorum. Umarım bu sene herkesin gönlüne göre olur.

  • Bu seneyi 5 gece Trendy Lara otelde kapattık gayet memnun kaldım çocuk şimdiden seneye tekrar gidelim demeye başladı ilk önceliğim olacak aklımda birkaç otel daha var kasım ayı gelince şekillenmeye başlar sanırım fiyatlar ona göre bakıcaz takipte kalalım belki selectum luxury alanlar gibi bir fırsat yakalarız

  • Hydros club Kemer ide tavsiye ederim...tam bir fiyat performans oteli..bu sene konsept aile oteli olmuş..seneye değişebilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurfatih -- 17 Eylül 2022; 16:39:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal seneye (2023) önce Kirman Arycanda sonra Rubi Platinium Sign de rezervasyon yapacağım. Arycanda da zaten bu yaz çok iyi tatil yaptım, Rubinin de geri dönüşleri çok iyi kaçırmak istemem. Hayırlısı artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese esenlikler dilerim. 2023 rezervasyonları ne zaman başlar, otel veya tur firmasına göre değişiyor mu? ETS Tur ile Selectum Family Resort'a gitmiştik ve çok memnun kalmıştık, yine aynı otel için bekliyorum ben.

  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Normalde kasımın 2. Haftası açıklanır bu sene ekimin 20 sinden açıklandı çoğu tesis selectum family ise Kasım son haftası açıklanmıştı sanırım turdan ziyade oteller planlamasına göre açıklıyor fiyatlari

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kronik02 K kullanıcısına yanıt

    Anladım, çok teşekkür ederim  

  • Yaz dönemi için uçak kampanyası olur mu acaba hangi aylarda oluyor genelde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar aquası güzel olan denize sıfır ve kum ayrıca yemekleri iyi olan. deneyimlediğiniz otel öneriniz var mı ? onları takip edelim . fakat ultra lux yada içki kalitesi yüksek olmasın biz alkol almıyoruz zaten orta ayarda olması yeterli bizim için .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 20 Eylül 2022; 12:12:10 >
  • Aa başlık açılmış yeni görüyorum2 senedir otel tatili yapmadım. Artık kısmetse bu sene acısını çıkaracağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.