Şimdi Ara

2024-2025 Süper Lig yayın ihalesini hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Boşuna kimse umutlanmasın gene Araplara peşkeş çekecekler
  • ihale iptal.



    www.ntv.com.tr
    TFF'den yayın ihalesi açıklaması: İptali yönünde tavsiye kararı alınmıştır
    https://www.ntv.com.tr/sporskor/tffden-yayin-ihalesi-aciklamasi-iptali-yonunde-tavsiye-karari-alinmistir,4juL1bwLHUOcTQwUk5e71w
  • SARAN HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA


    Kamuoyunun yakından takip ettiği TFF Süper Lig ve 1. Lig Yayın Hakları İhalesi’nin sonucunu büyük bir üzüntü ve şaşkınlık ile karşılamış bulunuyoruz.


    Adaletli, rekabete ve kamu vicdanına uygun bir yayın hakları ihalesi, tıpkı iki sene önce olduğu gibi maalesef yine gerçekleştirilememiştir.


    Öncelikle belirtmek isteriz ki, TFF İhale Komisyonu ile gerçekleşen yüz yüze toplantıda, tarafımıza mevcut yayıncı kuruluşun ihaleden diskalifiye edildiği net olarak beyan edilmiştir. Dolayısıyla bugün gerçekleşen “iptal” daha önce de olduğu gibi, Türk futbolunu esir almış olan mevcut yayıncı ile devam etmenin kılıfıdır.


    TFF tarafından yapılan açıklamadan anlaşılmaktadır ki, şartnameye uygun teklif vermemeyi alışkanlık haline getirmiş bir yayıncıyla devam etme arzusu, sayın TFF yönetimi ve kulüplerimiz için de bir alışkanlık haline gelmiştir.


    Saygıdeğer kamuoyunu, rekabete baştan aşağı aykırı ilerleyen süreçler nedeniyle, üç yıl sonraki ihaleye yerli ve yabancı hiçbir yayıncı ilgi göstermediğinde, Türk Futbolunun değerinin bugün alınan bu hukuktan uzak, TFF’nin kendi talimatlarıyla uyumsuz kararla nasıl etkileneceğinin takipçisi olmaya davet edeceğiz.


    Öte yandan, Saran Holding 30’dan fazla ülkede olduğu gibi Türkiye’de uluslararası spor organizasyonlarına ve liglerine yatırıma; sporseverlerin hak ettiği yayın anlayışını sürdürmeye devam edecektir.


    Ancak kamuoyu şunu da kesin olarak bilmelidir ki, grubumuz oynanan bu ihale tiyatrosunun dekoru olmayı daha fazla kabul etmeyecektir. İhale şartnamesine yegâne uygun ve üstelik içinde bulunduğumuz sezonun yaklaşık 60 milyon Euro üzerinde, açık ara en yüksek teklifi veren Saran Holding’in bu ihaleyi kazanmış olması gerekirdi. Zira, ihalenin mantığı, şartları sağlayan ve en yüksek bedeli veren şirket ile anlaşılmasıdır. Bir kez daha yaşanan bu hukuksuzluğu, son derece nezaketsizce sosyal medya üzerinden takip etmek durumunda kalmış bulunmaktayız.


    Hatırlatmak isteriz ki, TFF kamu adına Türk futbolunu yönetmekle görevlendirilmiş bir kurumdur. Bu vazifeyi yerine getirirken sadece Türk futbol camiasının haklarını korumayı hedeflemelidir. Bu ilkelere açık aykırılık içeren bu ihale sürecinin iptaliyle ilgili, tarafımızdan tüm hukuki yollara başvurulacaktır.


    Saygılarımızla





    https://www.aksam.com.tr/spor/saran-holdingden-yayin-ihalesi-aciklamasi/haber-1453369




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 29 Şubat 2024; 22:58:36 >




  • derya78 kullanıcısına yanıt

    saygı deger üye senin paylaştığın bu haber emin ol arapları koparmak için paralı haber şu an itibari ile yaklaşık 1 saat öncesine yayıncı kuruluş bein olacak diye haberler yayılmaya başlandı ve komik bir haber daha söyliyeyim size saran en yüksek teklifi vermiş miş yok ihale iptali için gerekli yerlere barvuracakmış mış bende istemiyordum lakin son dönemde yayın kalitesi arttı artı yayıncı değişirse daha pahalıya izleriz saranın yayınlarınıda gördük ilk çıktığı gibi deil saygılar

  • Son söylentilere göre tekrar bein ile anlaşılmış..
  • Şaşırmadım
  • Yayin ihalesi beinde şahsen çok iyi oldu saranin bu işin altından kalkamiyacagini zaten hepimiz biliyorduk..Exxen rezaletinden sonra bence olması iyi oldu artık Avrupa maçları TRT de olunca gelecek sene tek dekoder ile devam edicez..En azından yükten kurtulduk
  • Merhaba


    Hayırlı olsun şimdiden, beIN Media Group ile anlaşılmıştır.

  • Bein 150 Milyon dolar barajina cikmis, Son imzaya kalmis..
  • 218 Milyon dolara Anlasildi..Hayirli olsun..
  • İhale Digiturk'ün.Hayırlı olsun


    Saygılar
  • Saran alır diye umutluydum.
    3 sene daha leş görüntü ile maç izlenmez.
  • john mclane kullanıcısına yanıt

    Asıl saran leş gibi yayın yapıyor iyiki saran almadı.. Altyapısı yoktu internet altyapısıyla bu iş olmazdı zaten..Sene başındaki maçlarda devamında exxenide gördük rezil ettiler..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 2 Mart 2024; 22:46:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.