Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (2. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil2 Android
5 sn
7.300
Cevap
508
Favori
517.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Rixos beldibi rezervasyon yaptım hocam. Emeğine sağlık. 3 gün hava değişikliği sömestr tatilinde iyi gelir diye düşünüyorum.
  • zepal Z kullanıcısına yanıt
    Keyifli güzel tatiller dilerim hocam. Isıtmalı kapalı havuz, kaliteli bir açık büfe ve isterseniz ücretsiz Land of Legends girişi. Fiyatı beğendim çok. Üstteki arkadaşımız da tavsiye etmiş.
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Bence tam f/p oldu hocam. Teşekkür ederim.
  • Titanic Belek Ocak Şubat 4 gece 20 bine geliyor çok iyi fiyat, 2022 Aralık ayında Voyage Belek 14 bin lira idi 4 gece,

    Daha önce Titanic Belek’te kış tatili yapmış biri varsa yorumlarını okumak çok faydalı olur, merak ettiğim bir tesis..
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

    Kış konsepti size uymaz bence. Rixoslar içinde yeme içme kalitesi en düşük olan otelidir. Yaz konseptinde bile bazı markaları bulamadığım oldu. Kışın gittigimde ise çok az çeşitlilik vardı. Fiyatı biraz da bunun için uygun. Daha önce kaliteli otellere giden birine gelmez açıkçası. Tercih edecekler de fiyatına göre hizmet alacağını bilerek tercih etmeli. Oldukça kompakt bir otel. Relax konsept olarak geçiyor. Etkinlik, show vb bir şey yok. Tam kafa dinlemek bir yer.

  • Seneye ortalama bir otel'in 40-50k fiyatlarda olacağı için muhtemelen airbnb tatili yapacağız 2024'te. :)


    Güzel bir konumda ev bulunur, gitmeden konumdaki uygun plajlar ve beachler seçilip planlama yapılır her gün bir plaja.


    2021'de patara'da pansiyon tarzı yerde 5 gün kalmıştık. Her gün bir plaja gittik çok güzeldi konum itibari ile zaten kaş çevresi plajlara gitmiştik bayram haftasıydı. Bayram'da gitmemek için söz vermiştim kendime harici aksilik yaşamadım.Bayramda asla tatile gitmeyeceğim.


    Bu arada 1-6 eylül 5 gece 6 gün ets'de bu oteller şu an rezerv açılmış 2024 için.2 yetişkin ve 5 yaş çocuk için baktım.

    2024 F/P Otel Fırsatları


    2024 F/P Otel Fırsatları
    2024 F/P Otel Fırsatları
    2024 F/P Otel Fırsatları
    2024 F/P Otel Fırsatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 1 Eylül 2023; 9:47:48 >




  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

    Bayramda tatil planlanıyorsa uhd dışında çok yorucu olur. Her yer kalabalık oluyor park yeri bile bulunmuyor. Biz bayramlarda otelden dışarı çıkmayacak şekilde planlama yapıyoruz. İyi otellerde bayram bile olsa yoğunluğu hissetmiyorsun.


    Seneye fiyatlar gerçekten çok uçuk fiyatlara çıkacak gibi duruyor. Alternatif için sharm el sheikh bakılabilir. Fiyatları bizim otellere göre yarı fiyatı hatta daha da uygun.

  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

    12 ay önce satış için bu fiyatlar nedir böyle2024 F/P Otel Fırsatları 

  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

    Fore resort 2 yetişkin 8 yaşında 2 çocuk fiyst vermiyor.

  • Mukarnas Resort Spa da 2024 erken rezervasyon fiyatını açıklamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 1 Eylül 2023; 22:33:5 >
  • Takip

  • 2023 de pek istediğim gibi bir tatil yapamadım.2024 de imkanlar müsade ederse Limak Kıbrıs ve Voyage Torba veya burda öne çıkan bir otel ile çifte tatil yapmayı düşünüyorum.Yerimizi alalım.

  • takip
  • Takip
  • brutal55 kullanıcısına yanıt

    Beldibi’ni bilmiyorum ama Sungate’e balayı için kış döneminde gitmiştim. İki kez yağmur aldığında dolayı king suite değiştirmiştik, her oda değişikliği veya başka ufak talebimizde ekibin bahşiş beklentisi oluyor ki ben keyfimden değiştirmiyorum odayı, bir de bahşiş konusunda yufka gönüllü biriyim.


    Yemekler üçüncü günden sonra bitse de gitsek tadında geliyor, ne yemek yeseniz tadı aynı ucuz, kalitesiz geliyor. Bu fiyata ben evde daha leziz yemekler yapıyorum zaten, premium kalite beklemezler hata mı ediyorum bilemedim. İçecek kalitesi çok çok iyi değil. Yani demem o ki sınıfında biri A+ veya A++ otel ise Rixos maksimum A veya B+ benim gözümde. Bu dediğim 8 sene öncesi, inş düzeltilmiştir.


    çok şeyden şikayetçi olan biri değilim veya otel odası ayırdık diye otel ortağı gibi davranmam ama bazı şeyler mide bulandırıyor. Mesela ekibin genel olarak ilgisi güzel ama atıyorum barmen samimi olmak için anlamsız muhabbette giriyor veya resepsiyon sürekli ilgili alaka göstermek için anlamsız bir çaba içinde, yapma bunu işte, istanbul’daki alalade pahalı kebapçı kafasına girme, ben buyur canım abim muhabbetini sevmiyorum, mesafeli ol, cool ol canımı ye.





  • Takip
  • Tatilin en güzel zamanı başlıyor okullar ne zaman açılır ertesi hafta Bodrum,Marmaris,Fethiye miss gibi olur ki bu Eylülde temmuzdan farksız çok sıcak geçicekmiş ki deniz suyununda en sıcak olduğu dönemdeyiz.

    NOT: İzdihamdan uzak şezlong kapma derdi çarşıda rahat gezilecek trafiksiz dönem.(almancılarda köyüne dönmüş olur)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 3 Eylül 2023; 14:9:8 >
  • Oo hocam hayırlı olsun. Bu sene de burada vakit geçireceğiz anlaşılan. Buradan tekrar tekrar yazayım Kirmanlar aldığı parayı kesinlikle haketmiyor.
  • SonyFun S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sadece kıyaslama açısından fiyatlar var ama ben de çok olumsuz yorum duydum hiç tavsiye eden memnun kalan olmadı sanırım bu yaz.
  • Elinize saglık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.