Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fujigef , fujigef Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.315
Cevap
545
Favori
596.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

    Doğru hocam haklısınız. Vize işlemleri gözümde büyüyor. Bir de bu denli hizmet olmayacak elbette.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limak Lara'ya yorum yazmak da yasaklanmış Tripadvisor tarafından.Adamların elinin uzanmadığı yer yok. 2024 F/P Otel Fırsatları

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt

    Ver hocam nası bi bilgiyse merak ettim valla.

  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

    Daha açılmadı ki kim nası yorum yazmış merak ettim. Rezervasyonu iptal olanlar mı? Bi bakayım.

  • Şimdi okudum yorumları @Senior.Planner Hocam.


    Haklı oldukları çok bariz ama yorumlarda türkler şöyle türkler böyle demeleri canımı sıktı.

  • Yurt dışından rezervasyon yaptı diye fark alan otel cezalandırılması iyi emsal olur umarım.
    Yabanciya ucuz yerliye itele. Ne diyor Mehmet Şimşek "yerli halk" kabileyiz ya biz...incir yaprağı mızrak yaptılar milleti.
    Geçen senelerde otele gidemeeyn ben gezmeyi seviyorum diyenler bu sene onuda yapamayacak
    İlk defa bu sene tatile gitmeyeceğim . 100 k verip tatile gitmek cidden benim için pahalı bir zevk olur senede 3 otele gittiğimiz günlerden nerelere geldi memleket.
    Şükür ileriyi düşünüp yazlık gibi bir alternatif ekledik haneyede gideriz demleniriz.
    4-5 gün gideceğim koştur koştur tatil yapacağım diye 100 bine tatil kalsın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 2 Mayıs 2024; 23:42:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt

    hocam detayları özelden atabilir misiniz.


    Yer neresi kaç oda salon

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Ben de Google yorumları okudum. Otel Verde oteli ve alanlarını kiralamış gibi duruyor. Google yorumlarına baktım Verde Hotel’in ve resimlerine. Umarım Ets bu otelin tüm alanlarını yenileyerek hizmete açar, aksi takdirde Selectum tarafındaki odalar ve Verde tarafındaki Bungalow odalar arasında ciddi bir kalite farkı olacak.
    ETS’deki yeni yapılıyor gözüken havuz ve yine yeni gözüken restoran da Verde’nin eski havuzu ve restoranı. Tasarımı aynı, muhtemelen/umarım baştan yapacaklar. Umarım kullanışlı ve güzel olur. Bizler için bahis gibi oldu, umuyorum ki kazanan bizler oluruz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 3 Mayıs 2024; 10:0:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Attık bi zar bekliyoruz. Yan tarafı aldılarsa restore ettiklerinde herşey çok iyi olur. Zira havuzu ve sahilide genişletmiş olacaklar. Hadi hayırlısı :)

    İçimin rahat olması bizden önce gidenlerin olması. Adam gibi güncel foto yorum görücez en azından. Eylüle kadar tüm soru işaretleri ortadan kalkar. En kötü iptal eder başka bi yere bakarım. Nasip kısmet.

    Bi aklımda mutlaka pişman olcaz diyor. Çünkü verde bayağı yukarda. Sahilin yarısı samara otele ait. Doora için sahil iyiyken verde + doora için asla yeterli olmaz. Biran önce açılsada yorumları fotoğrafları görüp karar versek. Alternatif otelde bakıyorum bi yandan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.BJK -- 3 Mayıs 2024; 2:50:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Öyle deme bazı arkadaşlar paran yoksa burada zaten işin olmamalı diyor ama şunu unutuyorlar biz bu formun en eskilerindeniz yılda en az 2 kez tatil yapardık biz paramız yok demedik çok şükür kazancımız iyi ama 80-100k 5 gece için verilmez dedik .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kompocyo kullanıcısına yanıt
    Daha önce yazdığım mesajdan gerçekten bunu mu anladınız yoksa konuyu manipüle etmeye mı çalışıyorsunuz?Paran yoksa burda işin olmamalı demedim,parası olmayan kişi bu foruma bakmaz bile dedim.Ayrıca tatil her vatandaşın hakkı parası olsun ya da olmasın.
    80-100 k 5 gece için verilmez diye kesin hüküm veriyorsunuz ama olan verir niye vermesin? Bencede durumu olan birisi için orman kampına verilmez 5.000 lira ama herkes saygı duyar,kimse de birşey diyemez.Umarım ifade edebilmişimdir kendimi,yoksa amacım sizinle tartışmak ya da ikna etmek değil,herkesin fikirlerine saygı duymak gerektiğine inanıyorum.Saygılar,iyi günler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    İyi tatiller.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, selectum family resort belek ten gelmiş biri olarak bilgi amaçlı gidecek yada gitmeyi düşünen kişiler için tripadvisor yorumumu paylaşmak istedim.

    ekstra merak ettikleriniz varsa özelden yada buradan sorabilirsiniz.


    Tesis mükemmel, bir yerde oturup sıkılsanız başka bir güzel bir yere geçip orda sıkılayım bari deseniz keyfiniz yerine gelir o derece güzel :) Benim 1 puan kırma sebebim giriş günü ben standart oda istememe rağmen bana nature oda vermeleri ve standart odada yer olmadığı için ekstra 1 saat daha beklemem gerekmesi,odaya geçtiğimde minibarın boş olması ( odalarda çocuklar için basamak ve lazımlık bulunmuyor ama istenirse veriliyor mu bilmiyorum) diğer puan kırma sebebim 4 gece otelde konakladım bir kahvaltı da dahi börek yiyemedim üst segment bir otelse eğer sabah kahvaltı da bari sigara böreği olsun, benim için kahvaltıda 2 şey önemlidir biri börek biri kaymak ikiside yoktu, sıkma portakal suyu da bittiği olmuştu, yemekler orta ve üst lezzette, kırmızı et olarak etli yemekler haricinde sadece köfte çıktığı günde olmuştu ama benim için puan kırıcı nokta 4 gece kaldığım süre içerisinde bir kere bile fıstıklı tatlı çıkmaması oldu, son gün öğle yemeğinde fıstık içeren bir tatlı vardı sadece ama o da baklava vs değildi. havuz snack hiç kullanmadım ama sadece tavuk döner gördüm ancak sahil snack te pide çok güzelti tavsiye ederim. 7/24 restortant çok güzel düşünülmüş.Alkol konusunda çoğu kişiyi tatmin edecektir. Tekirdağ efe gold rakı, Chivas jack viski, bira olarak efes malt,tuborg gold ve bomonti filtresiz bir barda şişe ile gerisinde ekstra becks ile beraber fıçıdan. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st1989 -- 3 Mayıs 2024; 10:39:42 >




  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Tartışma yaratmak Adına değil ama Tam tersi olmasın bence Parası olmayan az kazanan yada yeteri kadar yüksek meblağ lar kazanmayan kişi buraya bakar yüksek meblağlar kazanan kişi zaten alır geçer bakan kişi adına mantıksızlık bir kere üst segment oteller bellidir zaten araştırmaya bile gerek yoktur şu kadar güne su verilmez denmeside yanlıştır Varki veriyor kimse kimsenin tatil anlayışına karışması Anlamsız geçen yıla kadar burada tartışma yaratan tartışmaya meyilli kaos ortamını yaratan kişiler vardı ha bu arada kendi gittiği oteli en iyi sanan kisilerde vardı kimisi küstü 😊 kimisi uzaklaştırıldı o ortamın tekrar gelmesine Zemin hazırlamamak adına kullanılan özellikle yanlış anlamaya meyilli kelimelerden uzak durmaya dikkat edilmesi gerektiği kanaatindeyim 🤔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik02 -- 3 Mayıs 2024; 13:13:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Nihat özdemirin oteli normal bu tarz şeyler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Balayı için Temmuz’da Door’a memnun kalır mıyız acaba inşaat vs olursa sakat, max 75k için önerilerinizi alabilirsem sevinirim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Onu kaldırlar şimdi baktım da 1 yaşında bebek ekleyince saçma salak 8 bin tl üstüne koyuyor sistemleri


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Oteller ilk açılmaya başladığında kurban Bayramı için belli başlı oteller fiyatları ne kadardan açmaya başladı; not alan üyemiz varsa rica etsem paylaşabilir mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Esasında büyütülcek bi şey yok destek hizmeti aldıktan sonra çok kolay

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğim bir konu var, şu anda böyle bir olay açığa çıkınca otele ceza yazıldı ve kişiden alınan ücret geri ödendi.peki şu anda VPN ile girip satın alsak örnek teşkil eder mi yoksa milliyet farkı veya başka bir tanımla fiyat farkı isterlermi, bugün birkaç otel inceledim çok iyi fiyat avantajı olan oteller var, alıp gitmek var fakat ailenle rezil olmakta var işin içinde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.