Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yasindeg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.506
Cevap
553
Favori
607.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gsolgun01

    Ben balayına Rixos beldibine gitmiştim. Kesinlikle çok güzel bir otel, tavsiye ederim. Denizi çok güzel değil ama havuzu otelin konumu çok güzel. Odaları temiz. Yiyecek içecek kaliteli. Aktivite çok yok. Dinlenme tatil için güzel bir otel. Alkol konusunda cam şişede geliyor. Rakı istemiştik, açılmamış 70'lik getirdiler.Biralar yine cam şişede.

    Teşekkürler bilgi için
  • 5 gündür kimeros park holiday village ta konaklamaktayız.Genel anlamda memnun kaldığım bir tesis oldu.Erken rezervasyonda çok uygun fiyata denk getirmiştik.Tesis çok geniş alana yayıldığı için kalabalık kendini hissettirmiyor.Tam bir tatil köyü havasında,yeşillikler arasında geniş yürüme alanları mevcut.Odalar ve ortak kullanım alanları yakın zamanda yenilendiği için temiz bir görünüm mevcut.Bahçe club odaları tavsiye ederim daha izole ve ortak alanlara daha yakın,kimeros odalar biraz iç içe yapılmış.Denizine bayıldık ince çakıl taşları oldugu için çok berrak ve temiz,fakat hemen derinleşiyor.Hizmet olarak orta diyebilirim,eleman eksikliği kendini bazı alanlarda hissettiriyor fakat personel çok saygılı ve yardımcı her konuda.Açık büfe çok başarılı değil biraz daha çeşitli olabilirdi ama lezzetli bize yeterli geldi.Snack ve gece büfesi a la carte şeklinde ve gayet yeterli.Alkollü içecekler beklentimin üzerindeydi,cin olarak beefeather,beefeather pink,gordons,viski olarak chivas 12,jack ve aromalı jackler,the glenlivet,double black label,tekila olarak olmeca ve olmeca gold,bira olarak efes,tuborg,becks,carlsberg,rakı olarak beylerbeyi göbek mavi,efe göbek,yeni rakı ustaların karışımı,ala gözüme takılanlar.Meşrubatlar ve biralar şişe olarak veriliyor..Akşam eğlenceleri fena değil çeşitli gösteriler ve canlı müzikler oluyor.Müşteri profilini beğendim aile ortamı için gayet uygun bir tesis.Gs başkanının oteli olduğu için kötü olamaz dedim ve bir denemek istedim,uygun fiyata bulunabilirse tatmin edici bir tesis bence.

    2024 F/P Otel Fırsatları

    2024 F/P Otel Fırsatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless81 -- 20 Eylül 2023; 15:19:25 >




  • Kasım'daki sömestre tatilinde 4-5 günlük bir otel ayarlamak istiyorum. Maksat 5 yaşındaki kızımız biraz eğlensin, biz de iznimizi dinlenerek geçirelim. Concorde De Luxe günlük 6.000 civarına geliyor, yaz sezonuna kıyasla uygun gibi geldi bana. Tavsiye eder misiniz?

    Concorde normalde gerçekten çok zengin ve yüksek standartlı bir konsepte sahip, kış sezonunda konseptte çok fark olur mu?

  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

    ETS dahil olan diğer Crystal otellerde fiyat açıklamış.

  • Nirvana Otelleri Jolly’de 2024 fiyatlarını açıklamış..
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Açmaz olsalarmış ,,,!bu rakamlar nedir arkadaş 6 gece tatil 8 asgarî ücret, alacak imkanım olmasına rağmen bu soygunun parçası olmayacağım fiyatlar normale dönmeden de tatile Türkiye'de gitmeyeceğim
  • Burada yazılan yorumlardan sonra Nirvana Mediterranena çok yükselmiştim ama 2024 yazı için fiyat çok yüksek geldi.

  • Nirvana Cosmopolitan oda kahvaltı ve yarım pansiyon da satmaya başlamış, sadece uhd değil.
  • eylül için 60.000 den aşağı fiyat yok 1 sene öncesi için çok çok yüksek bu fiyatlar2024 F/P Otel Fırsatları 

  • Her şey yarından daha ucuz: )
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

    HD alan yiyip içecek, OK veya YP alan uzaktan bakacak, vay be.

  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Bazı oteller bu sisteme geçtiğini bende gördüm farklı renkte bileklikler veriliyormuş
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

    4 gece için 60 k fiyat veriyor. otel nasıldır bilmem ama çok pahalıymis.

  • Crystal  otelleri 2024 için bu fiyatlara ayırtılır mı sizce bir de siz gidecek olsanız hangisini tercih ederdiniz

  • İst-Marmaris arası otobüs bileti 1200 tl olmuş 4 kişi binsen 4.800 tl paraya bak uçakta heralde 3 bin vardır
  • Güzel bir hotelde 5-6 gece konaklayıp minimum 2500 euro ödeyeceğime arabaya benzin koyar Avrupa turu yaparım. Aynı hesaba gelir belki de daha karlı cıkarım. Fiyatlar arşa çıkmış ,kafayı yemişler.
  • Memur maaşları son kez iyi bir artış görecek. O artışı öngörüp otel fiyatlarına eklemişler. Ayrıca aşağıdaki durum da var,

    OVP projeksiyonlarına göre dolar kurunun ortalama olarak 2023'te 23,9, 2024'te 36,8, 2025'te 43,9, 2026'da 47,8 olması bekleniyor
  • Bu konuyu yeni gördüm takibe aldım :) Nirvana güzel fiyat açıklasa değerlendirmek istiyordum ama çok iyi bir fırsat gibi gelmedi bana. Mevcut Lara Barut rezervasyonum devam ediyor, Akra Kemer olarak değişiklik yapabilirim.

  • cLk kullanıcısına yanıt
    Dolar Kuru ne olursa olsun benden şu anda alacak bu parayı ve 10 ay sonra hizmet verecek,benden aldığı parayı dolar mı yapar tüketeği ürünün anlaşmasınımı yapar o Kendi bileceği iş, şu anda VPN ile örnek delphin oteller girin bakın yabancıya Euro ile kaç paraya veriyor oteli,bize iki katına verecekler ee nasıl oluyor oradan gelen insana kurtarıyor yerliye gelince ver mehteri,akla mantığa ayrı rakamlar bunlar, yıllardır pahalı dediğimiz Yunanistan bizden ucuza gelmişse bu işte bir politika var,yerli ye yazın az kontenjan ve pahalı fiyat verki mecburiyetten kafa dinlemek için dahi olsa ölü sezonda gelsinler.işin özü ben bugünkü şartlara bakarım çünkü erken rezervasyon adından anlaşıldığı gibi parayı şu anda ödüyorum,madem öyleyse parayı Euro yapıp ödeyelim gelecek kur farkından zarar görmesin koysun kasasına beklesin ben tatile gidince çıkarsın
  • Şu anda kenara Euro Dolar alıp koymak, otele girişlerde bu şekilde ödeme kabul eden otel varsa en mantıklı seçimlerden biri bana göre..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.