Şimdi Ara

2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    ben istatistiklere degil yasadigima bakiyorum hocam. en son yilbasinda gitmistim turkiyeye ve gozlemim o yondeydi.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    İyice sacmaladin farkında mısın ! Hem hayat standardının Amerika da daha fazla olduğunu söylüyorsun hemde Amerika daha pahalı diyorsun . Bu ne tezatlik ne lahana turşusu !


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    ekonomiden anlamazsan öyle konuşursun. daha pahalı bir ülkede kazancın göreceli olarak daha çoksa daha iyi hayat standardı vardır. Gayrısafi milli hasıla, Big Mac endeksi vs.. işte bunlarla karşılaştırırsın. karışık gelirse de saçmalamakla suçlarsın insanları.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    bahsettiğim istatistikler satış rakamları. gözlemim derken? rakamlar ortada, koka kola anavatanında bile daha pahalı abd'deki 2 lt kola türkiye'deki 2,5 lt kolanın tam iki katı. gelişmiş bir ülkede fiyatlar hiçbir zaman daha ucuz olmaz. daha ucuz olsa insanlar açlıktan ölür fakir veya gelişmekte olan ülkelerde. tamam, otomobil elektronik daha ucuz. et, süt, yumurta da daha ucuz olabiliyor bazı durumlarda ama diğer fiyatlarda mümkün değil.



    https://www.harristeeter.com/p/coca-cola-soda-bottle/0004900005010?searchType=suggestions







  • Giderek en doğru tercihi yapmışsınız. Ülke Araplara teslim edilmiş durumda. Umarım mutlu mesut yaşarsınız orada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    neyi nereden nasil karsilastirdiginiz onemli. kola orneginden yola cikalim burada bir kutu kolanin bana maliyeti 20.11TL turkiyede 20.83 tl. gozlem dedigimde bu.


    et kiyma balik vs. gida daha ucuza geliyor genel olarak yani.

  • Nickini görünce geldim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güzel makina. Güle güle kullan, hayatını yaşa👍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araba iş görür de bu yorumlar ne alaka onu anlamadım.

  • Tamamini okumadigimi belirteyim ancak Amerika’da 0 araç almak gereksiz , uygun ödeme şartlari da sunsalar garantisi devam eden yari fiyatina ayni kasa motor 2.el almak daha mantikli, bir arkadasim da Kanada da yasiyor , xc60 recharge aldilar yaklasik 70k dolara , dedim niye böyle almadiniz , değer kaybi çok daha fazla oluyor diye , napalim ev fiyatlari da yüksek deyip gecistirdiydi :) sevgilerle

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kanadaya yerlesip halen donanım haberde vakit gecirecek kadar ayak uyduramamıssınız oraya

    Bence memleketinize (yozgata) geri dönün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 12 Nisan 2024; 12:20:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aracınız hayırlı olsun, keyiflii sürüşler dilerim.


    Açıkçası bu kasa ilk çıktığı dönemdeki iç tasarımı daha güzeldi bence.


    Merak ettiğimse aracın sürüş dinamikleri, deneme fırsatım olmadı diyorsunuz ancak şunu sormak isterim, direksiyon mesela, süspansiyonun hissettirdikleri Avrupalı Ford'larla benzerliği var mı?

  • joliva kullanıcısına yanıt

    siz de catlamaya devam edin.

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    bu kasa ilk ciktigi donem derken? bu kasa zaten bu sene cikti (2023 uretimler var ancak fabrika yili 2024)


    konu altinda daha once de yazdim, s550nin tasariminda ford avrupa cok ciddi rol aldi, zaten avrupada da resmi olarak satildi s550. s650de s550 uzerine gelistirildi zaten.

    s650 kullanmadim ancak s550 avrupa forduna yakin. amerikan odunlugu ile alakasi yok. tabii ki ayni diyemem, focus kadar iyi yol tutuyor da diyemem ancak benim bekledigimin uzerinde. bende 255 40 19 lastik var o yuzden biraz tangir tungur ancak yol tutusu standart lastiklerine gore oldukca iyi.

  • Arkadaşlar herkese tekrar selam, kusuruma bakmayın forumla ilgilenecek vaktim olmadı uzun süre, ancak şimdi cevap verebiliyorum.


    Maalesef konu amacından sapmış, herkesin hayata bakışı, beklentisi farklı, ben Kanada'ya göç etmek istedim ve ettim, herkesin tercihi, düşüncesi farklıdır tabi saygılıyım ancak bu konuyu otomobil bölümüne açtım, hani yok niye gittin, yok ayak uyduramamışsın falan gereksiz tartışmalar, demek ki belirli bir geçmişim ve birikimim var ki buraya gelip bir hayat kurabildim, bunu tartışmak için burada değilim.


    Araç için sorular olmuş, Avrupa Ford'a benzerlik var mı diye mesela ama dediğim gibi daha önce hiç Ford kullanmamıştım, bu ilk oldu, ve dediğim gibi daha önce Alman araçları kullandım, onlara göre malzeme kalitesi oldukça kötü ancak bu aracın felsefesi bambaşka, uygun fiyata spor araç. Her yer SUV dolmuş durumda, burada da aynı ve ben daha çocukluktan gelen bir otomobil sevdalısıyım, SUV gibi araçlar hiç bir zaman bana uymadı, yarın öbür gün bu fikrim değişebilir tabi ki ancak şu an imkanım varken coupe araç tercih ettim diyelim.


    Araç bu arada geri çağırıldı, yakıt sisteminde sorun varmış.2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu 

    2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu


    Müsait bir zamanımda aracı götüreceğim servise, hem geri çağırma için, hem de ufak tefek bir kaç sorunu var (silecekler kötü durumda ve kaput bozuk yoldayken haddinden fazla titreme yapıyor.)


    Araçtan şu an için gayet memnunum, değer kaybı konusu geçmiş yukarıda mesela ancak ben bu aracı alırken biraz da ona dikkat ettim, bu araç burada yerli sayılıyor ve atıyorum bir BMW 3 serisine göre çok daha az bir değer kaybı var, Türkiye'deki gibi değil tabi ki, çok özel bir araç almıyorsanız (GT3 RS mesela) burada değer kaybı kaçınılmaz, en az değer kaybeden araçlar Toyota ve Honda'lar, ama Ford özellikle Mustang'ler aşırı değer kaybına uğramıyorlar, gençler arasında hala çok popülerler. Daha aracı yeni almış olmama rağmen bayii gidip de GT almam için resmen baskı yapıyor, gelin 5.0 kullanın bakın vs. diye2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu  Burada galeriler ve bayiler araç satmak için gerçekten çok uğraşıyorlar, Türkiye'deki gibi tok gözlü zorla araç satmaya çalışan tipler gibi değiller, hava biraz daha uygun olunca yakındaki bir piste girip en azından aracın limitlerini test etmek istiyorum, daha önce dediğim gibi burada İstanbul-İzmir otobanına çıkıp da performans denemesi yapmayı gözüm yemiyor açıkçası, cezalar çok ağır çünkü, ehliyetimi komple elimden alıp hapise atabilirler, ama Türkiye'ye göre dediğim gibi avantajı bir çok uygun pist ve drag pisti olması, aracın kendisinde de performans kaydedici sistemler mevcut, aracı denediğimde burada yine paylaşmak isterim sizinle.


    Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.





  • FFFaust F kullanıcısına yanıt

    Selamlar, aslında daha önceden Amerikan meraklısı olmayan biri olarak ilk ilgimi çeken araç Challenger'dı, hala dış tasarımını çok iyi buluyorum ancak fiyatı ve fiyatına göre verdiği iç mekanını sevmediğim için Mustang'e yöneldim, benim aracı aldığım fiyata baz model sıfır Challenger bile gelmiyordu, dolayısıyla elemek durumunda kaldım, satın almasam bile yarın öbür gün bir SRT, Hellcat denemek istiyorum :) Bu arada kiraladığım araçlardan birinde baz Challenger motoru mevcuttu, yanlış hatırlamıyorsam 3.5 Litre 6 silindir pentastar'dı galiba motoru. Türkiyeden gelince bir minivanın bile motor sesi çok etkilemişti beni :)

    2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu




  • derfgt D kullanıcısına yanıt

    Valla hocam, normalde konuyu farklı yere çekmek istemem ancak burada Türk kimle tanışsam herkes geri dönme peşinde, özellikle eşim de aynı şekilde dönelim diyor bana ancak henüz daha burada çok yeniyiz, en azından 2-3 sene burayı deneyimlemek istiyorum ben, eğer istediklerimizi vermezse geri döneriz zaten, buraya iltica ile gelmedik, şansımızı deneyelim ve görelim, umarım her şey çok daha iyiye gider canım ülkemizde de bize de dönmek için bahane olur. :)


    Hanıma burada kullanması için araç bakıyorum, Türkiyede hiç tecrübesi yok ama burada araç kullanmayı öğrenmesi lazım, en fazla yiyeceği bir kaç korna :) Ona araç bakıyorum mesela ama bakarken bir çok Miata var, hatta bizim otoparkta bir tane Miata var her seferinde uzun uzun inceliyorum aracı, kodunu bilmiyorum ancak sanırım 91-92 model açılır farlı ve beyaz, o kadar güzel geliyor ki gözüme, keşke hanım ikna olsa da öyle bir araç alsak ona. 2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu 


    Türkiye'deyken evet ortalama trafiğe göre hızlı araçlar kullandım ama mesela makas veya diğer sürücüleri hiç taciz etmedim, etik bulmuyorum, en fazla yaptığım şey uzun yolda sol şeritte araç çekilmezse orta şerit müsaitken selektör atmak, eğer görmez/anlamaz ise sağından geçmek oldu. Burada da trafik mükemmel değil ama en azından kurallara riayet var.





  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Doğru aslında, ne zaman mesela Mustang forumlarına girsem Ecoboost ile dalga geçiyorlar, adam mesela yazmış EcoBoost Mustang aldım ufak bütçeyle işte ECU tuning mi yapsam hava filtresi mi alsam diye, yazılan cevapların %99'u sat 5.0 al şeklinde :)


    Bu arada dipnot, burada satılan Civic'ler 2.0 atmosferik 160 HP CVT şeklinde eğer ki en pahalı donanımı veya SI almıyorsanız. Türkiye'ye göre (Elegance) oldukça boş şekilde satılıyor, galeride baktığım orta seviye Civic Türkiye'ye göre oldukça boştu. En yüksek donanımlı Civic de sanırım 1.5 Turbo CVT 200 HP idi, yanlış hatırlıyor olabilirim tabi ki, ilgilenen olursa detaylıca bakarım özelliklerine.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.