Şimdi Ara

2024 Renault Espace SUV'un yeni ipucu görselleri paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2024 Renault Espace SUV'un yeni ipucu görselleri paylaşıldı
    Yıllardır MPV segmentinde yer alan Renault Espace'ın altıncı nesilde SUV olarak karşımıza çıkacağını duyurmuştuk. Önümüzdeki bahar aylarında tanıtılması planlanan Renault Espace ile ilgili bugün yeni bilgiler ve ipucu görselleri paylaşıldı.



    2024 Renault Espace, bu yıl Türkiye'de satışa sunulması planlanan Austral'in uzun versiyonu olacak. Kardeşine göre daha ferah bir yaşam alanı ve üç sıra koltuk düzeniyle sunulacak model, tasarım olarak büyük oranda Austral'e benzeyecek. Bugün paylaşılan ipucu görselleri de bunu doğruluyor. Fark olarak üçüncü sıra koltuklara yer açmak adına arka bölümün uzadığı ve arka camın daha dik olduğu göze çarpıyor.



    Ayrıca Bkz.Hyundai'nin yeni SUV modeli ortaya çıktı: Hyundai Mufasa



    Yeni Espace, 4.72 metre uzunluğa sahip bir model olacak. Bu da onu, tasarımını paylaştığı Austral'den 21 cm daha uzun bir otomobil haline getiriyor. Selefine göre ise (Espace MPV) 14 cm kısalma söz konusu. Ancak Fransız üretici, gövdenin daha kompakt olmasına rağmen kabin uzunluğunun (2.48 m - üçüncü sıra koltuklar dahil) mevcut jenerasyona göre biraz daha fazla olduğunun altını çiziyor.



    2024 Renault Espace SUV'un yeni ipucu görselleri paylaşıldı
    SUV modelin iç mekânını henüz göremedik ancak 5 veya 7 koltuklu olarak satın alınabileceğini biliyoruz. Konsol bölümü büyük oranda mevcut Austral ile benzer olacaktır. Bu noktada 12.3 inç gösterge paneli, 12 inç multimedya ekranı ve 9.3 inç head-up display'den oluşan OpenR kokpite yer verilmesini bekleyebiliriz.



    2024 Renault Espace, ittifakın diğer üyeleri Nissan X-Trail ve Mitsubishi Outlander'ın da altyapısını oluşturan CMF-CD platformu üzerine inşa edilecek. Motor seçenekleri de büyük oranda Austral'den alınacaktır. Bu da kompakt SUV'daki gibi 200 beygire kadar güç üreten hafif hibrit ve hibrit motorlar kullanılacağı anlamına geliyor.









  • Koleos ile başarısız olunca Renault sonunda Espace'ı SUV olarak piyasaya sürme kararı oldu. Espace MPV olarak ne kadar tutuldu ki aynı araç SUV olunca ne kadar tutulacak. Örn: Zafira MPV'yi ticari araca döndürdüler yine tutulmadı öyle böyle de tutulmadı buda tutulmayacak

  • Bu Renault akıllanmaz adam olmaz

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    sen mi adam olursun ? Saçma salak yorumlar yapmayın adamlar gayet iyi yeterli araçlar çıkarıyorlar yukarda safın biri renault D segment yapmaz demiş dünyada D segment bitiyor passat bile bitti daha ne segmenti ? Megane 5 olsun austiral olsun renault elektrik olayınada gayet iyi ve yeterli geliyor dizeldeki DCi başarısından sonra elektrikli motorlardada başarı yakalayacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.