Şimdi Ara

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.634
Cevap
16
Favori
37.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Son dönemde en iyi muhalefeti ("BENCE") yapmış partidir YRP.

    Tamam aynı şeyin laciverti hatta daha koyu olanı ama adamlar en azından net ,tek çizgide hareket ediyorlar.

    .

    AKP yayın hayatına liberal sağ olarak başladı, açılım süreciyle ile bu liberal sola evrimleşti. (Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldıkları dönem).


    Açılım süreci sonrası milliyetçi parti olmaya kalktı,hatta bu dönem Devlet Bahçeli ile "en çok biz milliyetçiyiz" diye kavgaya tutuştu 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 


    15 Temmuz'dan sonra MHP ile birleşince Devlet Bahçeli kafa kola aldı MHP ideolojisini zerk etti ve muhafazakar milliyetçi parti kimliğine göründü,son dönemde de ümmet milliyetçisi oldu.


    23 yıllık siyasi hayatında AKP 'nin kılıfını geçirmediği ideoloji kalmadı, bukalemun bu kadar renk değiştirmedi. Bu nedenle ben YRP daha az tehlikeli buluyorum


    YRP hiç olmazsa basından beri net . Küskün AKP seçmenini ve hatta Saadet 'in tabanını komple kendine çekiyor. RTE o nedenle çok tepkili bunlara , YRP tabanını tamamen küstürmemek için soft gidiyor ama seçimde İstanbul, Ankara gider, Doğu 'da birkaç ili AKP'den alırsa tutumlarını çok sertleştirler.


    Benim için soslu fıstık hazırlamama vesile olacak tek parti YRP. Zira bu seçimden bir beklentim yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Mart 2024; 5:42:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

    Bence de iyi muhalefet yaptı.


    Daha doğrusu muhalefetten ziyade belirli bir grubun önemsediği '' İsrail, Filistinliler, mazlum Müslümanlar '' konusu üzerine iyi oynadı.


    AKP'lilerin mitinglerinde açılan '' İsrail'le ticaret '' pankartları, pankart açanların gözaltına alınmaları vs. falan da artı puan oldu tabi. Bence bu grubun (dindar) içinde hatrı sayılır bir kesim AKP'ye istemeye istemeye oy veriyordu, onlar için iyi bir alternatif çıktı ortaya. Babasının %22'lik oy potanesiyeli vardı.


    Zaten RTE de bu yüzden çıldırıyor ya..her mitinginde YRP'yi anması bu yüzden. 30 senede partide mutlak iktidarını kurmak için neler neler yaptı, partiyi kuran arkadaşlarını, abi dediği insanları bile harcadı, bir anda kel alaka adamın biri çıkıp pastadan bir dilim almaya çalışıyor.


    Ben genel olarak siyasal islama güvenmiyorum, siyaset tarzlarını beğenmiyorum ama sizin de dediğiniz gibi YRP AKP kadar değişken, omurgasız, güne göre pozisyon alabilen çıkarcı bir parti değil. En azından ne istedikleri ne istemediklerini açık açık söylüyorlar. Genel seçimde AKP ile yaptıkları 30 maddelik anlaşmanın hiçbiri yerine getirilmemiş mesela. Bu yüzden AKP'ye tavır koyabilen bir parti. Başka parti olsa AKP'den ya para alır, ya başka bir şey alır yine onları desteklerdi. Bu yüzden belki tebrik bile edilebilirler (normali bu aslında ama ülke ve siyaset o kadar ahlaksızlaştı ki normali tebrik ediyoruz artık)





  • MDV isimli arkadaşın da dediği gibi Erdoğan'ın Murat Kurum'un geleceği hakkında herhangi bir endişesi olduğunu sanmıyorum. Zaten Murat Kurum'un da böyle bir endişesi yok bence. Sonuç olarak o bir piyon, hizmetçi. Miting öncesi gazetecilerle konuşurken bile soru alıp almayağını partisinin il başkanına soran bir zavallı. Kendisi kazara başkan olsa bile İstanbul'un asıl başkanı RTE olacak. Sırf bunun için bile RTE'nin kazanmaması gerekiyor.


    Kurum seçim kaybettikten sonra Binali Yıldırım gibi siyasetten tam olarak silinir mi bilmiyorum ama ağır yara alacağı kesin. Belki de bürokratlık yapmaya devam eder. Fazla göz önünde tutmazlar...AKP'nin genel stratejisi o. Seçim kaybetmiş, gözden düşmüş elemanlarını piyasayadan çekiyorlar. Başka bir yerde ballı maaş vererek devam ettirirler belki. Zaten AKP bünyesinde çalışan herkesin tek derdi zengin olmak. Bunların hiçbirisinin gelecek, kariyer derdi olduğunu sanmıyorum. Olanları da partiden ayrıldı ya da kovuldular zaten.





  • AKP iktidarında toplam 12 MİLYAR DOLAR akıttığımız TRT'nin 24 saatin 6.5 saatini AKP'ye, CHP'ye ise 67 saniye ayırdığı ortaya çıktı.


    AKP’ye 6.5 saat CHP’ye 67 saniye


    85 milyonun vergileriyle yayın yapan TRT Haber, 24 saatin dörtte birini Erdoğan ve AKP adaylarına ayırıyor. Muhalefeti ise yok sayıyor. 


    AKP’ye 6.5 saat CHP’ye 67 saniye - Sözcü (sozcu.com.tr)

  • Oyuncu Reha Özcan:


    "Hayatımda 17 kişiden dayak yiyen hiç kimseyi yalnız bırakmadım. Oy kullanmayacaktım ama şimdi şartlar değişti.


    Doğru söylemiş ama az söylemiş. 17 Bakan + 1 aday + 1 Cumhurbaşkanı.



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Taban kaymasını şöyle izah edeyim. Mesela forumun ülke ve dünya gündemi 60'lık yobazların atış poligonu. Ensonhaber.com'dan , kapanan Wow turkey'den falan gelenler, kahveye gitmeyip burada ahkam kesen koyu yobaz topluluğu var.

    Bunların birçoğu bende engelli değil. Çünkü bunların yazıdklarından yola çıkarak bazı tespitler yapabiliyoruz.


    İki ay önce yine laikliğe sallayan şu gazoz nickli şahıs " Erdoğan'dan sonra, Erbakan'ı başa getireceğiz " gibi birşeyler geveledi(tabi toynaklarıyla yazdığı için unuttum).


    Şimdi özellikle ileriki önemde muhafazakar çevrede bölünme demek. 90'lardaki yenilikçiler ve gelenekçiler gibi


    Bir grup "Erdoğan'ın partisine sahip çıkalım " diyecek, diğer grup tıpkı şu gazoz nickli gibi " Erbakan'a destek verelim" diyecek. Burda birbirlerini 94 seçimi solun yaptığı gibi aşağı çekmek demek


    31 Mart'a bana soslu fıstık hazırlatacak durumda tam da burda başlıyor. Birbirlerini aşağı çekip normalde muhalefetin asla alamayacağı AKP'nin ete kemiğe bürünmüş illerde bile değişime neden olabilir.


    Tabi bu da değil, sosyolojik tabanı daha ortada olan Adana'da mesela Zeydan Karalar'ın aradan sıyrılıp tekrar almasına neden olabilir.

    Bunun birde İyi Parti ayağı var. Yerden yere vurulan bu parti bir iki şehiri kendisine katarsa küllerinden tekrar doğabilir.


    Yani Sağ cenahta bir sürü bilinmezlikle girilen seçim. YRP'yi radara almamın sebebi bu yoksa oy vereceğimden falan değil. Tabi birde Zafer Partisi var , onu da takip etmek gerekecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Mart 2024; 11:22:32 >




  • Dün buraya CHP Fatih Adayı Mahir Polat: 'Fatih'te 4 kişiden biri kaçak göçmen dediği Cumhuriyet röportajını paylaşmıştım. Rusya'daki terör hadisesinde teröristlerden birinin İstanbul'da gezip tozduğu, Fatih'e gittiği ortaya çıktı. Ben her ne kadar o saldırının failinin Putin olduğunu düşünsem de şu bir gerçek ki, İstanbul'da gerçekten halihazırda kaç tane dinci terörist, terör potansiyeline sahip başı bozuk var bilmek mümkün değil.


    Moskova'da 137 kişiyi katleden teröristlerden birinin İstanbul'da turist gibi gezdiği, camileri gezip serpme kahvaltı yaptığı fotoğrafları ortaya çıktı.



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • AKP'liler birbirlerini HAİNLİKLE suçlamaya başladılar.


    İstanbul mitingi AKP'yi karıştırdı: ‘Hainsiniz’


    AKP döneminde İspark Şefi olan Metin Külünk’e yakın isimlerden birisi Hüseyin Hacıoğlu, dün düzenlenen AKP’nin Yeniden Büyük İstanbul mitinginde AKP İstanbul İl Başkanı Nuri Kabaktepe’ye sert eleştirilerde bulundu.


    ”Büyük İstanbul mitingine geldik. Ramazan ayı dolayısıyla da olabilir; az kişi vardı. Reis’imizde söyledi ‘Şu anda karşımda 650 bin kişi var. Biz bu meydanda 1,5 milyona alıştık, bugün ise 650 bin kişi…’. Nuri Kabaktepe, bu senin eserin. İnsanları soğuttun ya, eski AKP kurucularını, İstanbul İl Teşkilatında olan isimleri senin hasmın gibi gördün ya; eski milletvekillerini sahaya çağırmıyorsun ya… Bu partinin sahibi sen misin oğlum? Sen hain misin? Niye il de yapılan toplantılara çağırmıyorsun eski abilerini? Aday tanıtım toplantısına bile çağırmadınız. Hainsiniz siz, hain. 



    İstanbul mitingi AKP'yi karıştırdı: ‘Hainsiniz’... Hüseyin Hacıoğu kimdir? Hüseyin Hacıoğlu Metin Külünk'e yakın mı? (odatv.com)





  • AKP Kumpas çalışmalarını hızlandırdı. TCK'ya göre suç olan sahte ve korsan bildiri ve broşür dağıtmaya devam ediyorlar.


    İstanbul Sancaktepe’de, CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik sahte bildiri ve gazeteler dağıtıldı. Bildirileri bir grup gencin bin 500 TL karşılığında dağıttığı öğrenildi.







  • imamoğlu, sen nasıl büyük bir adamsın ya. bütün devlet imkanlarını sınırsız kullanan bir iktidar partisini tek başına yendin. yine yenecek gibisin. maşallah sana. helal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YRP'den AKP'ye hodri meydan: Şanlıurfa'yı alacağız


    31 Mart seçimleri öncesi AKP'yle ters düşen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ağır eleştirilerine maruz kalan YRP lideri Fatih Erbakan, SÖZCÜ TV'ye konuştu. İddialı söylemlerde bulunan Erbakan, Şanlıurfa'yı AKP'nin elinden alacaklarını belirtti.



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladıdailymotion
    YRP'den AKP'ye hodri meydan: Şanlıurfa'yı alacağız - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x8vm11e
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı


    Çünkü 8 Mayıs 2028’de bunun gerçekleşmesinden korkuyorlar. İstedikleri imkanı kullansınlar. Bu manzaradan kaçamayacaklar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun yağmur yağışı altında Şile’de miting yaptı.


    "Bunlar isterse Ankara'dan 17 değil, 27 bakanla gelsin. Bir de yetmedi aday var. E bir de yetmedi üstüne, seçilmiş herkesin cumhurbaşkanı olması gereken cumhurbaşkanı var.


    “ANKARA’DAKİ 8 ADIM AT DERSE ATAR”


     “Bizim için birkaç şey çok önemli. İnsana saygı, şehre özen, doğaya özen, toprağa özen… Bakın bunların anlayışı ne biliyor musunuz? Ankara'daki sus derse hepsi susar. Ankara'daki konuş derse hepsi konuşur. Yürü derse yürür, 8 adım at derse 8 adım atar. 9’u atmaz. 


    “BİR KİŞİ DEĞİL ŞİLELİ KAZANACAK”


    Hep birlikte başaracağız. Hep birlikte kazanacağız. Bir kişi değil, bir avuç insan değil Şileli kazanacak



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladıdailymotion
    Ekrem İmamoğlu meydan okudu: 17 değil 27 bakanla gelin - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x8vmbio




    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • RTE, Tokat mitinginde İstanbul ve Murat Kurum için oy istedi.


    RTE:


    "İstanbul'da Tokat nüfusu yüksektir"


    "İstanbul'daki tüm tanıdıklarınızı aramanızı istiyorum"


    Bu ara çıkardılar bir şey. Emeklinin maaşına zam yapılsın. Biz Yüzde 50’ye varan artışlar yaptık. Bayram ikramiyelerinin oranını artırdık.



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı

    Erdoğan'ın aklı İstanbul ve Ankara'da: Tokatlı seçmene çağrı yaptı! (birgun.net)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 25 Mart 2024; 17:40:54 >




  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Cumhurbaşkanı koşa koşa her ilde belediye için miting düzenliyor abi gerçekten şaka gibisiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladıviral videos (@ViralVideoss1) on Xtwitter
    viral videos (@ViralVideoss1) on X
    https://twitter.com/ViralVideoss1/status/1772271072714400013

    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Bu korkunçmuş be abi,düşünün bu adam dün yanından geçip gitti belki.Birkaç gün sonra onlarca kişiyi öldürdü rusyada.Vay arkadaş ya.

  • İmamoğlu Sözcü TV’ye Kurum’la birlikte çıkması için davet edilmişti ama Kurum korktu tabi ki, ya da AKP İstanbul İl Başkanından izin alamadı. O yüzden Ekrem İnamoğlu tek başına çıktı programa.

    Programda söylediği bazı şeyler:

    HAKKINDAKİ SORUŞTURMALARA NE DİYOR?

    Sonuçta biz bir kamu kurumuyuz tabii ki denetlenmeliyiz. Ama denetlenmelerin gerekçeleri olmalı. Ben bunların hepsi gerekçesiz demiyorum ama bazen bakan bir açıklama yapıyor ertesi gün bir bakıyorsunuz müfettişler geliyor. Ya da Cumhurbaşkanı bir açıklama yapıyor hadi bakalım bir ekip daha geliyor.

    "5 yılın sonunda ben bahtiyarım. Kimse Ekrem İmamoğlu soruşturamadık diyemez. Vallahi Cumhuriyet tarihinin en büyük soruşturmasını geçirdik"


    İSTANBUL EMİRGAN'DA 50 MİLYON DOLARLIK 3 VİLLA İDDİASI

    Paravan şirket dedikleri İmamoğlu İnşaat. Bu şirket neredeyse 3 nesildir ticaretle uğraşan bir aile şirketi. Bu şirketin tarihinde de güzel anektodlar var. Trabzon'da başlayan İstanbul Beylikdüzü'nde devam eden, vergi rekortmenliği sıralamalarına girmiş bir kuruluş.

    İSTANBUL SEÇİMİNDE SON DURUMU AÇIKLADI

    Biz meclis çoğunluğunu alacağız. 14 ilçemizde sorun yaşamıyoruz. Artı 14 ilçede çok iddialıyız. Daha ötesini konuşursam nazar… Nazara inanıyorum birazcık. Nazar değer diye burada susmak istiyorum. Beni zorlasanız da ne bir ilçenin ismini veririm… Çünkü bütün ilçe adaylarımız iddialı çalışıyor.

    BAKANLARIN AKP ADAYINA OY İSTEMESİ

    2019 seçimlerinde de aynı yorumu yapabiliriz. Şimdi de aynı şeyleri yaşatıyor. Sayın Cumhurbaşkanı keşke ülkemizi bu duruma sokmasa. Bakanlar sokaka sokak gezmeze, kendisi ülkemizi bu duruma düşürmese çünkü bir şehrin belediye başkanı seçilir. İşte kendisi Cumhurbaşkanı seçildi. Görevinizi yapın.

    AK PARTİLİLER BİR DERS VERECEK"

    *Dolayısıyla ben diyorum ki; herkesin oyuna layık olabilirim. Bu tabiki halkımızın takdiri. Ben AK Parti'nin oyunu da alacağım, bütün partilerin oyunu alacağım.

    SANDIK GÜVENLİĞİ

    *Pazar günü sandıklar güvencede ama biz bir kişi daha fazla olsun istiyoruz. İnsanlar İstanbul gönüllülerine üye olabilir. Oraya üye olmasalar da destek olabilir. Partimizin bütün kanalları açık, CHP'yi arayabilirler, sandıklarda görev alabilirler.

    *Pazar günü, bir demokrasi şölenine dönsün, millet derin bir nefes alsın. İstanbul iyileşiyor, güzelleşiyor, kendine geliyor. Daha da gelecek. İstanbul dünyanın en güzel şehri, daha da güzel bir hale getireceğiz. İstanbul'un demokrasisi Orta Doğu'ya iyi gecekek, Balkanlara, Avrupa'ya iyi gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 25 Mart 2024; 23:51:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha önce de paylaşmıştım. İmamoğlu 14 ilçeden emin, 14 ilçe içinse yardırıyor. Hedefleri en az 20,23 ilçe ve Mecliste çoğunluk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.