Şimdi Ara

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.634
Cevap
17
Favori
36.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başarılar Ekrem İmamoglu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıTele1 TV (@tele1comtr) on Xtwitter
    AKP’li başkan ‘Sana oy vermeyeceğim’ diyen 70 yaşındaki emekliyi yumrukladı
    https://twitter.com/tele1comtr/status/1773350951165804829

    Bunu chpli biri yapsa rte her mitingde ekrandan gösterirdi, buradakiler linç etmek için bir sürü konu açardı.

  • Erbakan, 'İstanbul adayımızı çekmeye hazırız' diyerek şartlarını sıraladı

    Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, hiçbir partiye kazandırmak ya da kaybettirmek için seçime girmediklerini belirterek, "Ey troller, bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail’le ticareti sonlandırdığını ilan etsin, İsrail’e ihracatı kestiğini ilan etsin, Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü’nü kapattığını ilan etsin ve emekli maaşını 20 bin TL’ye çıkardığını ilan etsin, biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız" dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandaş araştırma şirketi Asal Araştırma:

    Mansur Yavaş önde..

    Bu kadar fark olmaz diye tekrar kontrollerimizi yapıyoruz

    Şirketin direktörü Adem Belede, İstanbul ve Ankara anketlerinde 'ilginç' sonuçlar elde ettiklerini, Ankara'daki açık fark nedeniyle ikinci kez kontrol yaptıklarını açıkladı.

    Ankara araştırmamızın kontrollerini yapıyoruz. Mansur Yavaş önde.." ve "İstanbul araştırmamızda kontroller yapılıyor.. Çünkü ilginç sonuçlar geliyor.

    Ankara araştırmamızda Mansur Yavaş açık ara farkla önde.. 1.kontrollerimizi yaptık. Bu kadar fark olmaz diye tekrar kontrollerimizi yapıyoruz.." (Kısa Dalga)



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Antalya’nın Serik ilçesinde 2019 yılında AKP’den belediye başkanı olan ve Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Enver Aputkan, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen Muhammet Büyükkaya’ya yumruk attı.


    https://tele1.com.tr/bbpli-baskan-sana-oy-vermeyecegim-diyen-70-yasindaki-emekliyi-yumrukladi-1036220/


    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turgut Altınok kardeşinin mallarını bile üstüne geçirmiş! Murat Ağırel anlattı

    ÇIKSIN BUNA DA YALAN DESİN”

    Turgut Altınok’un kardeşinin bile mallarını üzerine geçirdiğini söyleyen Ağırel ” Bir de kız kardeşi var, Yıldız Altınok diyor ki babamdan mal kaldı beni en iyi kim temsil eder abimler temsil eder, vekalet çıkarıyor, mal paylaşımı yapılacak, bir bakıyor kadıncağız, üstüne kalması gereken bütün malları , Tugut Altınok, Hacı Altınok kendi üzerlerinde geçirmişler, üzerine bir şey bırakmışlar ama çok az, bunun üzerine dava açıyor, verdiğim vekaleti kötüye kullandı bunlar diyor.

    Buna da çıksın yalan desin diyebilir mi?


    https://tele1.com.tr/turgut-altinok-kardesinin-mallarini-bile-ustune-gecirmis-murat-agirel-anlatti-1036067/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 28 Mart 2024; 23:0:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum, 1 yılda 100 kreş açacaklarını söyledi

    Not: AKP tipi belediyecilik 1994-2019 arasında İstanbul’da toplamda “ 0 “ adet kreş açtı.

    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/25-yilda-tek-bir-tane-acmamislardi-murat-kurumdan-sasirtan-kres-2190810

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, devletin bakanlarının seçim çalışmalarına katılmasını gizleme ihtiyacı duymadı, "Destekleyecekler sonuçta Cumhur İttifakı'nın bakanları" diye savundu.

    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/murat-kurum-gizleme-ihtiyaci-duymadi-destekleyecekler-sonucta-cumhur-2190947

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP güzellenecek diye bir konuda bu kadar fazla yalan yanlış çarpıtma ALGI bilgi nasıl verilir hayret yani. Bu nedir ya :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Mart 2024; 2:9:40 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Bak özkan bunlara yalan, algı demiş. Ona göre ne rte ne de bakanlar seçimler için çalışmıyor herhalde. 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Düşün işte Özkan bile murant’ın bu kadar düşeceğine, bu kadar sakil bir şekilde “ destekliyorlar ne var bunda “ diyeceğini düşünmemiş, ihtimal vermemiş. Bizim adayımızın başkasının itelemesine ihtiyacı yok, algı yapıyorsunuz demiş.

    Binali’ye düşük profil diyorduk bunun yanında o Obama kalır harbi diyorum

    Bu arada Özkan bende bloklu olduğu için ne yazmış görmüyorum ama kurum’un itirafından sonra hala algı yapıyorsunuz dememiştir umarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 29 Mart 2024; 2:50:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı üstünde AKP'li BAKANLAR veya AKP genel başkanı Recek Tayyip Erdoğan neden yerel seçimlerde AKP için çalışmasın ? Gerçekten neyi neden eleştirdiğinden bir haber insanlar siyasi yorum yazıyor şuralarda.


    Partisini seven herkes seçimlerde PARTİSİ İÇİN ÇALIŞIR burada garip olan nedir ? KK gibi ne yapsınlar partisini mi kötülesinler ? Veya Eski CHP kadroları gibi Anti CHP propagandası mı yapsınlar partileri kaybetsin diye kendilerini mi paralasınlar muhalif kanallara mı çıksınlar ! tabii ki kendi belediye başkanının yanında olacaklar. Ne değişik insanlarsınız yaa :D


    Çok değil şurda 6-7 ay önce İmamoğlu ne için kim için il il geziyordu ? Babasının ayrına mı veya Mansur Yavaş neden onlarca ilde miting yaptı babasının hayrına sanki :D Şaka gibi muhalifler var gereçkten.



    Not: Benim yalan yanlış ALGI bilgi dediğim BBP li birisi vatandaş yumruklamış ama koşunn AKP li isim adam dövdü gibi sunuyorsunuz :D Neymiş Adam 2019'da AKP'den aday adayı olmuş ! Yıl 2024 adam BBP adayı ama olsun YALAN İLE AKP'ye bağlayalım nede olsa okumayan bir kitle var inanır sanıyorlar.





  • https://twitter.com/sosdemcilik/status/1773448701979087101?s=46

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında AKP seçmenine çağrı: 'Ders vermeleri lazım!'


    İBB Başkanı İmamoğlu, bütün bakanların İstanbul'da Murat Kurum için seçim kampanyası yürütmesini eleştirerek YSK'ye tepki gösterdi


    "YSK izliyor, bunların YSK'yi ilgilendiren hakları var


    TRT'YE TEPKİ


    TRT'de 5 yılda Ekrem İmamoğlu için arşiv araştırması yapın. Kötüleyici, karalayıcı olmayan haber bulamazlar. Bu nasıl yayıncılık


    "Bu seçim farklı seçim çünkü İstanbul'u malları olarak görüyorlar. Bakanlık her metroyu sahipleniyor. Herhalde Sayın Kurum'u oraya güvenlik şefi olarak atayacaklar"


    MURAT KURUM'A KÖFTECİ YANITI


    Murat Kurum'un 'Ancak köfteci olur' sözlerini tekrar gündeme taşıyan İmamoğlu, şöyle konuştu:


    "Hamallık da yaptım, köfte de sattım, kasada da durdum. Trabzon'a gidip Akçaabat köftesi yapmayı öğrendim. 'Azıcık esnaf ol' derler. Keşke İstanbul'da esnaflığın ne kadar önemli olduğunu öğrense. 21 yaşında İstanbul'un ilk Akçaabat köftecisini açtım. Esnaflık bazen öğretmenlik, bilim insanı kadar önemlidir. Abidir, abladır.



    "Milletin AK Parti'ye ve Erdoğan'a oy vermesine rağmen onlara sorumluluklarını hatırlatacağını düşünüyorum. AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor. Bu yüzden AK Partili dostlarımızın da İstanbul'da AK Parti'ye oy vermemesi lazım."



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • 'Seçmen bize ders verecek diyen AKP'liler var


    Gazeteci Nuray Babacan, seçime sayılı saatler kala iktidarın masasındaki anket sonuçlarına değindi


    'MURAT KURUM ZORLANDI'


    İktidarın var gücüyle yüklendiği İstanbul’da, adayları Murat Kurum’la ilgili sempati yaratma sorunu yaşandığı belirtiliyor. Bakanlık geçmişi ve deprem çalışmalarındaki deneyiminin avantaj olacağı hesabı, tam tersine o dönem yapılmayan işlerin veya yanlış verilen kararların ondan sorulmasına dönüştü


    Her ne kadar Kurum, 'yapacaklarıyla' gündeme gelmeye çalıştıysa da 2009’da Emlak Konut yöneticiliğiyle başlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla devam eden 15 yıllık kariyeri boyunca alt yapı ve depremle ilgili sorumluluklarından kaçamadı. Kurum’un İstanbul’daki ibresi, tüm hükümetin desteğine rağmen yükselmedi.


    -


    'TURGUT ALTINOK SORUNU'


    Ankara başka bir hikaye. Zaten AKP adayı Turgut Altınok’un kazanma şansı olmadığı, partide ilk günlerden satın alındı. Ancak Altınok’un tartışmalı kişiliği partiye sadece Ankara’da değil, Türkiye genelinde zarar verdi.


    Altınok’un 'Mülk Allah’ın' sözünün ardından ortaya çıkan serveti, tüm AKP’li adaylarla ilgili imaj oluşturdu. Siyasi kulislerde, 'Mülk Allah’ın değil, AKP’lilerinmiş' göndermelerine neden oldu.


    Bu süreçten sonra AKP yönetiminin CHP adayı Mansur Yavaş’la olan farkı kapatma düşleri de suya düştü


    Anadolu illerinin durumu da her sohbetin konusu. Tekrar tekrar iller masaya yatırılıyor. AKP’nin alması banko görülen Anadolu illerinde bile oy kaybının yaşanacağı kabul ediliyor. Anadolu’daki oy kayıplarının AKP’nin oylarını yüzde 30-32 bandına çekeceğini iddia edenler var. 'Seçmen bize ders verecek' değerlendirmesi yapan AKP’liler bulunuyor."


    Yerel seçime 2 gün kala kulisler hareketlendi: 'Seçmen bize ders verecek diyen AKP'liler var' - Son Dakika Siyaset Haberleri | Cumhuriyet





  • Sancaktepe'nin 15 yıl sonra CHP tarafından kazanılabileceği değerlendirmeleri yapılırken, AKP'li Belediye Başkanı Şeyma Döğücü seçim rüşvetine sarıldı


     AKP'li belediye, emeklilere 2 bin TL'lik alışveriş kartı dağıtımı için sokakta isim topladı. Ancak emeklilere alışveriş kartının seçimin kazanılması halinde dağıtılacağı öğrenildi.


    Görüntülerde uzun kuyrukların oluştuğu görülürken, emeklilere alışveriş kartının seçimin kazanılması halinde dağıtılacağı öğrenildi.


    Sancaktepe'de rezalet: AKP'li belediye başkanı seçim rüşvetine sarıldı (birgun.net)

    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı


    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı


    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladıdailymotion
    Sancaktepe'de rezalet: AKP'li belediye başkanı seçim rüşvetine sarıldı - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x8vzbq2




  • Vatandaştan İmamoğlu'na:

    “81 tane valisi, 17 tane bakan, 1 tane Cumhurbaşkanı tek başına hepsinin hakkından geliyorsun


    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise vatandaşa “Bizim yanımızda siz varsınız yeter” diyerek yanıt verdi.



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladıdailymotion
    Namaz çıkışı İmamoğlu'nun yanına gelen vatandaş: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkında geliyorsun - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x8vz4dw
  • AKP'li başkanın vatandaşa yumruk attığı olayın arkasındaki REZİLLİKLER bitmiyor.


    Seçmene yumruk atan başkan: Kızı 994 gün işe gelmedi, kovmadık


    994 gün işe gelmeyen kişiyi KOVMAMIŞLAR!


    Antalya'nın Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Enver Aputkan, kızını haksız yere işten çıkardığını öne sürüp oy vermeyeceğini söyleyen Muhammet Büyükkaya'yı tartaklayıp, yumruk attığı olaya ilişkin açıklama yaptı. Aputkan, "Söz konusu vatandaşın kızı 994 gün belediyeye gelmemiş, buna rağmen biz o personeli işten çıkarmadık" dedi.


    Seçmene yumruk atan başkan: Kızı 994 gün işe gelmedi, kovmadık - Sözcü (sozcu.com.tr)





  • İsmail Saymaz:

    AK Parti’nin İstanbul’da yaptırdığı son ankete göre İmamoğlu, 5.3 puan önde. 🔥🔥🔥🔥🔥


    https://twitter.com/ismailsaymaz/status/1773635843162292340?s=46



    Asla rehavet yok. Sonuna kadar mücadele edeceğiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.