Şimdi Ara

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.634
Cevap
17
Favori
36.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özgür Özel:


    "AJANDALARINDA MELİH GÖKÇEK ZİHNİYETİNİ GERİ GETİRMEK VAR"


    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Pir Sultan Abdal Cemevi’nin açılışında yaptığı konuşmada "Yapacakları iş ne sosyal donatı alanıdır, ne sosyal yardımdır, ne halkçı belediyeciliktir, ne başka bir şeydir.


    Ajandalarında şu var: Ankara’ya Ankara’yı parsel parsel satan, peşkeş çeken Melih Gökçek zihniyetini geri getirmek" dedi.


    Özgür Özel'den AKP'ye Melih Gökçek'li mesaj (sozcu.com.tr)





  • 'Artık AK Partili değilim' diyen dönerciyle Kurum arasında ilginç diyalog



    Murat Kurum - 22 yılda nerelerden nerelere geldik


    Dönerci - '' Ben 1996'da maaşımla 1 yılda bir ev aldım babama, şu anda oturuyorlar. Şu anda bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum ''


    'Artık AK Partili değilim' diyen dönerciyle Kurum arasında ilginç diyalog (birgun.net)




    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • Türkişiyaşam T kullanıcısına yanıt

    İstanbul seçiminin bir bilgisayar oyunu olduğunu farzetsek İmamoğlu için 0 levelle itemsiz başlıyor diyebiliriz. Kesmesi gereken çok yaratık var. Sonuç ne olur bilemiyorum tabi ama Türkiye siyasetinin geleceğinde İmamoğlu'nun (başına bir iş gelmezsa şayet) önemli bir isim olmaya devam edeceği belli.

  • DEM Parti'nin Ankara adayları Gültan Kışanak ve Öztürk Türkdoğan oldu


    DEM Parti, Ankara ve Bursa dahil büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıkladı. DEM Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Eş Başkan adayları Gültan Kışanak ve Öztürk Türkdoğan oldu. Doğan, İzmir ve Adana için yapılan görüşmelerin sürdüğünü söyledi.


    DEM Parti'nin Ankara adayları Gültan Kışanak ve Öztürk Türkdoğan oldu (birgun.net)





  • Ekrem İmamoğlu: "Devletin dini adalettir"


    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Şahkulu Sultan Dergahı ve Cemevi'indeki Hızır Lokması Paylaşımı'na katıldı.


    BELEDİYE BAŞKANI OLMAK KUTSAL BİR DURUM"

    Burası benim manevi olarak çok etkileyen bir nokta çok değerli bir dergahımız, çok değerli bir ibadethanemiz, cemevimiz... 


    "BİZ BU ŞEHİRDE HER İNANCIN BELEDİYE BAŞKANIYIZ"


    "DEVLETİN DİNİ ADALETTİR"


     Devletin dini adalettir. Konunun ne tarifi budur. Bizi layık Türkiye Cumhuriyeti'nin güzel memleketimizin ve Cumhuriyetin değerlerinin korunmasında adaletli bir şehrin var olması yolculuğunda yaradan bizi bu şehrin insanlarına ve bütün ülkemizin insanlarına mahcup etmesin. Tabi hizmetlerimiz sadece İstanbul'da değil ülkemizin her noktasında da özellikle Alevi inancına hizmet verdiğimiz yardımlarımız, desteklerimiz var oluyor olmaya devam edecek. 



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a;


    '' Üç yıldır dağıttığımız şeyi icraat olarak sunuyor"


    Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Elmadağ Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına katıldı. Yavaş, "Ben şimdi Başkent Kart'ı üç yıldır uyguluyorum değil mi? Fakat rakibim Başkent Kart verecekmiş, duymamış. Üç yıldır dağıttığımız şeyi icraat olarak sunuyor. Biz birer kilo et veriyoruz. 'Ben but veriyorum' diye övünüyor" dedi.


    Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a: "Üç yıldır dağıttığımız şeyi icraat olarak sunuyor" (birgun.net)



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • Murat Kurum, soluğu 'Cübbeli'yle bağlantılı dernekte aldı


    AKP'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Cübbeli Ahmet Hoca'yla bağlantılı olduğu bilinen ve Cübbeli'nin kanalı Lalegül TV'ye paralar akıttığı ortaya çıkan Uluslararası Vuslat Platformu'nun programına katıldı.


    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı AKP'li Murat Kurum, 'Cübbeli Ahmet Hoca' da denen Ahmet Mahmut Ünlü'yle bağlantılı Uluslararası Vuslat Platformu'nun "Ufuktaki Yeni Türkiye İstanbul Buluşmaları" programına katıldı.


    Bu derneğin 'İstanbul'daki tahribatı durduracağını' savunan Kurum, "Bugün burada bulunan sizlerin, Uluslararası Vuslat Platformu'nun entelektüel birikimiyle, irfanıyla, derin tecrübeleriyle bu şehirdeki tahribatı durduracak, İstanbul'umuzu gerçek kimliğine yeniden kavuşturacağız" dedi.





  • "VUSLAT DERNEĞİ-CÜBBELİ" İLİŞKİSİ


    Kurum'un ziyaret ettiği Vuslat Derneği Cübbeli'yle bağlantılı bir dernek. Söz konusu derneğin 2016'da Cübbeli'nin kanalı Lalegül TV'ye sponsorluk anlaşmaları ve reklam anlaşmaları yaptığı biliniyor. Bu anlaşmada derneğe o günün parasıyla aylık 40 bin lira aktarılmıştı. Dernek, bazı zamanlarda Cübbeli'nin 'sohbet'lerini de duyurmuştu. Vuslat Derneği'nin Facebook hesabından yapılan paylaşımlarda da bu görülüyor.


    AKP DÖNEMİNDE TARİKATLARA PARA AKIŞI


    AKP döneminde İBB kasasından İskenderpaşa Cemaati’ne ait Afiyet Hastanesi ile Menzil Cemaati’nin Emsey Hastanesi’ne yaklaşık 3 milyon TL ödendiği ortaya çıkmıştı.


    İBB, Cübbeli’nin damadına da 14 milyon ödemişti.


    AKP döneminde İBB’nin kasasından İskenderpaşa Cemaatine 2,81 milyon lira, Menzil Cemaati’ne 82 bin lira, Cübbeli’nin şirketine ise 14,37 milyon lira para girmişti.


    Murat Kurum, soluğu 'Cübbeli'yle bağlantılı dernekte aldı (birgun.net)



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 18 Şubat 2024; 13:26:42 >




  • ‘Hızlı’ AKP’li Nebi Hatipoğlu’nun ‘senaryosuna' Belediye Başkanı’ndan yalanlama


    Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, onu Şehir Hastanesi’nde gördüğünü ileri süren AKP’li Nebi Hatipoğlu’nu yalanladı. Kurt, verdiği yanıtta “Nebi Bey burada rüyasını anlatıyor olabilir” dedi.


    Eski İYİ Partili, yeni AKP’li Hatipoğlu, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde konuşurken şunları ileri sürdü: “Bugün Şehir Hastanesi’ne gittim; bakayım ne oluyor oralarda diye… Bir baktım karşıdan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt geliyor. Dedim ki, ‘Kazım abi, siz karşı çıkıyordunuz, ne oldu?’ ‘E rahatsızdım, geldim hastaneye.’ Dedim, ‘Bak, söylediğiniz yalanlar karşınıza çıktı.’”



    "RÜYASINI ANLATIYOR OLABİLİR"


    Buna yanıt veren Kurt, “Yalan budur. Ben Şehir Hastanesi’ne hiç gitmedi. Nebi beyle hiç karşılaşmadım. Nebi bey, bunu bana nasıl ispat eder, bilemiyorum. Ama bunun yalan olduğunu söyleyebilirim. Çünkü, böyle bir görüşme, böyle bir konuşma olmadı” dedi.

    Kurt, X hesabından paylaştığı bu videoya ise şu notu düştü: “Nebi Bey burada rüyasını anlatıyor olabilir. Aksi takdirde böyle bir yalana başvurmak için farklı hezeyanlar içinde olmak gerekir. Böyle bir olay asla yaşanmamıştır.”



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladıx (formerly twitter)
    Kazım KURT (@CHPKAZIMKURT) on X
    https://twitter.com/CHPKAZIMKURT/status/1759133163203265022?s=20




  • Murat Kurum: AK Parti belediyecilik anlayışıyla hiçbir şehri gürültüye, estetikten yoksunluğa, çirkinliğe ve çarpık yapılaşmaya terk etmedik


    Murat Kurum: İstanbullu kardeşlerimiz İstanbul'un fetret dönemini bitirecek (muhalif.com.tr)



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı


    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • https://twitter.com/yedi24yanki/status/1759164375808557380?s=46


    Bunu bir CHP’li aday yapsa lağım medyası ve muhalefete muhalefet eden boş insanlar ne yapardı acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/haberreport/status/1759237181229388225?s=46


    Bu akpliler iyice şuursuz olmuşlar. akp Rize il başkanı bile polise emir vermeye kalkıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7,5 yıl hapisle cezalandırılmıştı... Erzurum’dan HÜDA-PAR adayı oldu


    Diyarbakır’da Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ile 5 koruma polisinin şehit edildiği hain suikastın faillerinden olan ve İçişleri Bakanlığı'nın 10 milyon lira para ödüllü kırmızı kategorisinde aranan Necmettin Şanlı ile Veysi Şanlı’nın kardeşi Kerbela Şanlı, HÜDA-PAR’ın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.


    ÖRGÜT KARARGÂHINDA ÖZGEÇMİŞ RARORU ÇIKTI 7,5 YIL CEZA ALDI


    İstanbul Beykoz’da örgüt lideri Hüseyin Velioğlu’nun öldürüldüğü örgüt karargahındaki Hizbullah arşivinde terör örgütüne fotoğraflı özgeçmiş raporu verdiği ortaya çıkan Kerbela Şanlı, yargılandığı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 7,5 yıl hapisle cezalandırıldı. 


    FAALİYETLERİNİ ÖRGÜT LİDERİ ÖLENE KADAR SÜRDÜRDÜ


    Kerbela Şanlı’nın bu faaliyetlerini örgüt elebaşı Hüseyin Velioğlu’nun öldürüldüğü 2000 yılına kadar devam ettirdiği ifade edildi.

    7,5 yıl hapisle cezalandırılan Kerbela Şanlı’nın seçme ve seçilme hakkından da mahkum bırakıldığı ancak mahkumiyet kararının üzerinrden 17 yıl geçtiği için memnu haklarının iadesini alarak Erzurum’dan HÜDA-PAR’ın belediye başkan adayı olduğu öğrenildi. 

    Kerbela Şanlı son olarak geçmiş yıllarda Hizbullah yöneticilerinin bir araya gelerek oluşturduğu Alimler ve Medreseler Birliği (İttihat-ul Ulema) da faaliyet yürütüyordu.



    Halen firarda olan ağabeyi Necmettin Şanlı Gaffar Okkan suikastında bizzat saldırıda yer alıp silah kullanmaktan halen 10 milyon lira para ödüllü kırmızı listede aranıyor



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı


    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 19 Şubat 2024; 10:32:47 >




  • Özgür Özel'le görüşen Lütfü Savaş'tan ilk açıklama


    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le görüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "Yarın çok daha büyük bir mitingde açıklamalarımız olacak. Ne yapacağımızı Hatay halkıyla paylaşacağız" dedi.


    CHP Genel Merkezi'ndeki görüşmede, Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki de yer aldı.

    Savaş, yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından genel merkezden ayrıldı.


    CHP (birgun.net)





  • https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1759258343653150813?s=46


    Aynı gün farklı mekanlar farklı kareler İstediğiniz kadar tuşlara basın KA ZA NA MA YA CAK SI NIZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 19 Şubat 2024; 14:42:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öcalan'ı TRT'ye çıkaramayacakları için farklı seçenekleri değerlendirmeye başlamışlar 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

  • İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili Suat Sarı istifa etti


    Aralık ayında istifa eden İbrahim Özkan yerine göreve getirilen Suat Sarı, göreve başladıktan 2 ay sonra istifa etti.


    İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili Suat Sarı istifa etti (birgun.net)

  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP şaka gibi muhalefet yapmaya devam ediyor :D Yönetim kabilyeti ve siyasi hamle kabiliyeti resmen sıfır.


    Daha ortada kimsenin adayı yokken yangından mal kaçırır gibi 1.5-2 ay önce Lütfü Savaş'ı açıkladı CHP yönetimi ! ( Ne aceleniz vardı madem ! Düşünüp taşınsanıza )


    Sorduklarında anketlerde en iyi o çıkıyor adayımız odur kesinlikle dönmeyecez dediler. ( 2-3 anket yaptık hepsinde 1. çıktı dediler. Parti sözcüsü açıklama yaptı.)


    Sonra tepkiler yükselince bakacaz düşünecez dediler. Her hafta gündem olmaya başladı.


    Sonra Lütfü Savaş zaten bizim adayımız değildi mecburiyetten koyduk moduna girdiler 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

    Sonra depremin yıldönümünde protestolar gelince Lütfü Savaş kötüymüş demeye başladılar.


    Sonra CHP yönetiminden herkes açıklamalar yapmaya başladı Lütfü Savaş değişmeli zaten iyi değildi gibi söylemler. ( Kendi anketleri ile çelişen söylemelr başladı. )


    CHP'nin tanıtım toplantısı oldu Lütfü Savaş yok ! CHP'nin Reklam filmi oldu Lütfü Savaş yok. Adamı hiç bir yere çağırmadılar onurlandırmadılar. Resmen kötü adam kötü aday kaybedecek aday moduna soktular. ( 20 şubat günü. Yani adayların açıklanacağı son gün gene bizim adayımız Lütfü Savaş diyorlar :D ) Yaa madem neden Haluk Levent'e teklif götürdünüz ? Volkan Demirel'e bile teklif gitmiş.



    Yaa zaten 2 ay önce adaydı madem değiştirmeyecen neden yıprattın adamı bu kadar ! Neden itibarsızlaştırdın ! Neden 2-3 kişiye teklif götürdün milleti tartıştırdın ! Neden sürekli haa bugün haa yarın adaylıktan alacam gibi davrandın !!!


    Hatay için durum yüzde 50-50 idi son genel seçimde de. Bu hareketler bu hamleler ve CHP'nin süreci yönetememesi nedeniyle AKP'ye geçer yüzde 90 dedi dersiniz. ( Zaten Hatay'da yüzde 12 oyu olan TİP'te CHP'ye kızıp Gökhan Zan'ı aday yaptı oda en yaz yüzde 15 leri zorlayacaktır. DEM partide aday çıkaracaktır. )





  • Fatih Erbakan: “Bizim değerlendirmemiz; İstanbul’da Ekrem Bey’in daha şanslı olduğu, kazanabileceği yönünde. Özellikle Fatih, Üsküdar, Eyüp gibi ilçelerde sürpriz yapabilirler.

    Ankara’da ise Mansur Yavaş’ın rahat alabileceğini tahmin ediyorum.”

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.