Şimdi Ara

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.634
Cevap
16
Favori
37.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özgür Özel


    "Birileri İzmir üzerinde planlar kuradursun, bıyıkları kessinler, yakalarındaki rozetleri çıkarsınlar, ampulü gizlesinler, Tayyip Erdoğan’ın resmini gizlesinler ama gerçek niyetlerini gizleyemezler. İzmir cumhuriyetin zaptedilemez bir kalesidir, o kaleyi Türgevciler'e, Tügvacılara, Ensarcılar'a teslim etmeyeceğiz. 


    Daha geçen gün Eskişehir’de adayları kameraları unuttu 'ah diyor şu Eskişehir’i bir alalım, bizim vakıflara, Türgev'e, Tügva'ya, Ensar'a bütün kaynakları aktaracağız' diyor.


    Nerede olursa olsun AKP gelirse, ki buradaki adayları Allah muhafaza Türgev'in de Tügva'nın da Ensar'ın da hem üyesi hem geçmişte yöneticisi...Vallahi Alsancak iskelesini birisine, Karşıyaka iskelesini Tügva'ya, asansörü Ensar vakfına, paraşüt kulesini Okçuluk Vakfına vermezlerse namerdim. Bu niyetle gelmeye çalışıyorlar.


    "AKP İzmir'de İçkili Mekanları Gezerek Gerçek Niyetlerini Gizleyemezler" (halktv.com.tr)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 30 Mart 2024; 21:48:54 >




  • Bu arada konuyla alakası yok ama CHP'nin Sarıyer'deki olayını herkes duymuştur sanırım. CHP 2009 yılında Sarıyer'i AKP'den almıştı. Son 3 dönemdir de CHP yönetiyordu orayı. Yeni CHP yönetimi bu seçimde Sarıyer'in gayet başarılı olan başkanını aday göstermeyip yerine başka birisini aday göstermiş, mevcut başkan da şimdiye kadar yaptığı ve yapacaklarının tehlikeye girdiğini düşünüp bağımsız adaylığını ilan etmişti. Bu adam Fatih Altaylı'nın youtube kanalına çıktı, yaşanan şeyleri anlattı ve ben de programı başından sonuna kadar izledim.


    ÖÖ yönetimi bazı şehirlerde ve İstanbul'un Sarıyer gibi ilçelerinde akıl ve mantıkla uyuşmayan problemli kararlar aldılar. Bağımsız aday Sarıyer'i tekrardan kazanıp CHP'ye tekrardan geçebileceğini söyledi ama tabii en baştan hiç gereği olmayan bu kavgaya gürültüye ne gerek vardı diye merak ediyor insan.


    Bu arada Fatih Altaylı'nın Youtube kanalı gerçekten çok güzel. Normalde Habertürk'ü hiç izlemezdim ama bu kanalda kaliteli içerikler var.



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıFatih Altaylıyoutube
    Türkiye'nin Kripto Para Borsası ICRYPEX! Kripto dünyasında hız ve güvenin adresi ICRYPEX’e üye ol; adımları tamamla, hemen 250 TL değerinde BTC kazan! ICRYPEX’e Hemen Üye Ol: https://bit.ly/3r6eGUQ Kriptoda Hız, Kriptoda Güven, Kriptoda Şeffaflık Zenginlik Budur. ICRYPEX #işbirliği - Teke Tek Bilim ▷ https://www.youtube.com/@TekeTekBilim 00:00 Giriş 01:58 Neden bağımsız aday oldu? 13:29 Aday olmamasını Ekrem İmamoğlu mu yoksa başka birileri mi istemedi? 19:48 Kendisi yüzünden AK Parti adayı kazanırsa ne olacak? 21:20 CHP'ye kızıp mı aday oldu? 23:59 CHP İstanbul ve Sarıyer'i kaybederse ne yapacak? 27:31 Kazanırsa tekrardan CHP'ye dönecek mi? 30:21 AK Parti kazanırsa kendisinin yaptığı projelere devam eder mi? 30:51 Projeleri? 40:05 Kapanış YouTube kanalına abone olmak için ▷ http://bit.ly/FatihAltayli Gazeteci - Yazar Fatih Altaylı, Youtube kanalına özel gündemi yorumluyor.
    https://www.youtube.com/watch?si=Rp6n6yoFsGQpdv1t&v=XX6wxA5rrzo&feature=youtu.be




  • "Türkiye cumhuriyeti şeyhler dervişler müritler ülkesi olamaz" diyen Cumhurbaşkanından ,seçim kazanmak için tarikatçıların ayağına giden cumhurbaşkanına

    Nerdeeeen nereye .

    Koltuk için atmayacakları takla yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 30 Mart 2024; 22:2:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Artık şuan itibariyle kötünün iyisi de kalmadı. Hepsi AYNI ! ...


    İmamoğlu yapamadı ... Yerel seçimler malum daha gerçekçi ele alınır. Genel Seçimlerde ise kemikleşme varsa kaymalar emanet oylar pek olmaz ama şuan Genel Seçim havasında olsa da neticede Belediyecilik seçimleri ...


    Belediyecilik Seçimlerinde İmamoğlu şansını kredibilitesini SIFIRLADI ... Tekrar başa gelse de birşey yapamaz çünkü İktidar ile zıtlaşıyor kaynak vs bulamıyor! Bana ne kendi aralarındaki sorunlardan! Ben sorunsuz bir yerel yönetimin devlet ile uyumlu olmasını beklerim ve bu en doğal hakkımdır. Birilerin haklı olması da anlamlı değildir. Bu haklılık ile neticede İstanbul başta olmak üzere CHP vs diğer partililer AKP Devlet inden desteğini de alamıyorlar. Bu düzen yıkılmalıdır ..


    İstanbul çok önemli malum milyarlarca dolarlık bir kaynak yönetimi var cukkalamaları da var ! ... Herşey kılıfına uygun! Referans adı altında yandaşçılık İmamoğlu da yapıyor ...


    İmamoğluna verenler pişman olacaktır AKP ile zıtlaşan bir CHP olan vatandaşa olacaktır eğer ki CHP kazanırsa !





  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    yorganında pire çıktı diye, yorganı komple yak sen, ama millete akıl verme . sana ancak yetiyor aklın. oportünizmini de al, akp ye gidiver. orda burda da, "vatanseverim, cumhuriyeti severim" falan diye gezme ,yalan , hoş bir şey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zafer partisinin de, herhangi bir adayının da, zerrre kazanma şansı yok. ama meral ak.. garabetliğinin ortaklığında, imamoğlu düşmanlığı özelinde, chp şeytanlaştırma yapanların % 100 ü akp ye çalışıyor.

    bu objektif bir doğrudur. kişisel görüş değildir. ampul yalamanın çeşitleri vardır. bunlar da hamasi yalayanlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 30 Mart 2024; 22:34:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Amma saçmalamışsın. Senin zihniyetine göre yerel seçimler kaldırılmalı, İktidarın emrindeki Valiler şehirleri yönetmeli. Ya da göstermelik seçimlerle sadece İktidarın gösterdiği adaylar yarışmalı (Rusya gibi).


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı23 DERECE (@yirmiucderece) on Xtwitter
    📍Süleymancılar İmamoğlu’nu destekliyor haberi operasyonmuş! Gazeteci İsmail Saymaz: "Aktroller Süleymancıların İmamoğlu’na destek açıklaması yaptığını iddia ediyor. Dayanak olarak 70 takipçili Süleymanlı Haber diye bir trol hesabı gösteriyor. Süleymancıların bir yayın…
    https://twitter.com/yirmiucderece/status/1774168502145863722

    Acaba bu kesimin bu kadar pis oynamadığı bir seçim olacak mı?

  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    iyi parti'yi kesseniz akp ile iş birliği yapma ihtimali olamaz zira iyi parti kurulduğundan bu yana sırf fetöcü emre uslu destekliyor diye iktidar tarafından fetö iltisaklı parti olarak halen lanse ediliyor... hem iktidar ve ortağı mhp-bbp ikilisi iyi partinin oylarını bölmek için zafer partisini piyasaya sürdü ve iktidar medyası tarafından da cilalayıp parlatılmaya devam ediliyor.


    bu seçim öncesi chp medyasının sırf ittifak yapmadı diye "akp'ye çalışıyor, ittifak yapacak" tarzı haberler ve bu haberlerden etkilenen ekrem-mansur ikilisinin akşener hakkında kötü konuşması meral akşener'i hayli kızdırdı. şayet chp medyası akşenerle uğraşmak yerine kendi işine baksa bu tarz sürtüşmeler yaşanmayacaktı bile...


    asıl dikkat edilmesi gereken zafer partisinin bu veya bir sonraki seçimdeki rolü ki ben bu veya bir sonraki seçimde "iyi parti fetöcülerle kol kola. akp ve mhp bunlarla yıllardır mücadele ediyor. zafer partisi olarak fetöye karşı yapılan mücadeleyi destekliyorum" bahanesini sürüp cumhur ittifakı saflarına geçer.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 31 Mart 2024; 0:17:10 >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Başından sonuna kadar pis oynadılar rezil oğlu reziller.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Karşınızda AKP gibi bir oluşum varken yerel ve merkezi yönetim olarak sağlıklı ilişki yürütemezsiniz. Bu dediğinizin olması için yerel yönetimlerin AKP’ye geçnesi gerekiyor. Yani seçimleri de iptal edelim olsun bitsin. Milyonlarca AKP muhalifinin demokratik hakkı ne olacak peki? Burası Kuzey Kore değil.


    AKP moğol ordusu gibi önünd çıkan herşeye el koymaya çalışan, karşısındaki düşman belleyen bir yapı. Cumhuriyet tarihimiz bunlar gibi kindar bir yapıyı şimdiye kadar görmüş değil. Devletin bütün alışkanlıklarını, teamüllerini, her türlü ahlak ve edep kuralını sırf kazanmak için çöpe atan bir yapı ile uğraşıyorsunuz. Muhaliflerin kazandığı belediyelerde, bilhassa İstanbul ve Ankara’da yöneticiler yine iyi dayandılar. İmamoğlu’nun kendisi söylüyor 16 milyon istanbullu için randevu talep ettim ama görüşemedim diye. Randevu talep ettiği adam sarayda demet akalı ve kocasıyla bile görüştü ama İstanbul BB’na randevu vermedi. Böyle bir zihniyeti taşıyan insanlarla nasıl uyum içerisinde çalışacaksınız? İmkansız. Ülkenin AKP zihniyetini parti, tüm yöneticileri ve sarayla birlikte çöpe atması gerekiyor. Başka yolu yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her türlü alavere dalavere var bunlarda.





    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladıİsmail Saymaz (@ismailsaymaz) on Xtwitter
    Şimdi de sahte ve tahrif edilmiş Selahattin Demirtaş mesajı yayınlıyorlar. Demirtaş’ın 13 Nisan 2023’te Adana’da HDP’li bir milletvekili adayına gönderdiği mesajı yarınki seçimde Meral Danış Beştaş’a destek için yazılmış gibi dolaşıma soktular.
    https://twitter.com/ismailsaymaz/status/1774181533051486550


  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Bu forumdakiler de aynı. Partizanlık yapıp sonra kaliteli muhalefet yok, algı deyip duran ya da akpli değilim ama diye üyelerin yazdıklarını herkes gördü.


    Sonuçta rte ve akpliler böyle yaparken tabi partizanlar da böyle yapacak. İmam-cemaat ilişkisi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 31 Mart 2024; 1:30:2 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    En komik olanları da “ AKP’li değilim ama…” diyenleri. Sanki AKP’li olanı dövüyorlar.

    Hele bir tanesi var ki koca bölümü kendi oyun parkına çevirmiş, kafasına göre bir şeylerin “ ANA KONU’sunu “ açıp duruyor. “ Bakın 6 ay önce Kılışdar için şunu demiştim diye bana AKP’li dediniz ühüü “ diye algı kasıyor bir de troll haha.

    Eleman AKP’li olduğunu inkar ediyor ama kendi kum havuzunda aylardır AKP lehine algı kasıyor. Bunun küçük - akıl fukarası akıl oyunlarını görüp yüzüne vuran oldu mu da tribe giriyor troll 😂

    Neyse ki şu başlığı açtık da kendi aramızda kendi fikirlerimizi, düşüncelerimizi ifade edebiliyoruz. Sanmam gerçi ama o troll de bu konuyu okuyorsa eğer (o kendini biliyor) bundan sonra herhangi bir seçimin bilmem ne Ana Konusunu “ NAH “ bırakırlar ona. Forum bu elemanları öğrensin, kim nedir bilsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

    Gece operasyonu başlatmış çakma Goebbels.


    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıAli Deniz Çakır (@alidenizcakir) on Xtwitter
    Varan 2
    https://twitter.com/alidenizcakir/status/1774202796964757860
  • Sakarya'da çok güçlü bir adayı ve potansiyeli olmasa da oy yüzdesi çoğalsın diyerek Zafer'e oy vereceğiz.

  • Herifler seçim sabahına kadar algılara devam ediyor. Şimdi de biracılar servise edilmiş.
    Murat Kurum,rende binasının yarısı kadar çalışmadı

    Şu Darth mıdır nedir koyu AKP 'li.
    İzmir'e laf edip sallamaya başladı, Konya -Yozgat-Karaman-Nigde-Erzurum ve tüm batı Karadeniz sahiline tek laf edemedi.

    İstediği konuyu açsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 31 Mart 2024; 3:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Neticesinde AKP neler yapacak belli ... Bunun zeminini hazırlayan kendini bile bile lades konumuna sokan CHP olacaktır . Akıl değil. Son Yerel / Belediye Seçimlerinde gördük CHP liler AKP devletinden destek alamadılar! Bunu inkar etmek İHANETTİR! ...


    İHANET üzerine güzellemeleriniz kurtarmaz da .. Pisi pisine oylar pratiksel olarak anlamsız olacaktır.



    Marifet mi İmamoğlu AKP den destek alamadan birşeyler yapması ?! İmamoğlu da seçim döneminde icraatlerini bitirmesi de zaten OY AMAÇLI olduğunu AKP in evrimleşmiş CHP kimliğine bürünmüşlüğüdür.


    Naçizane tavsiyem olacakları görebilmeniz. Genel Seçim ile Belediye Seçimleri anlamlı olacaktır. Oyların tekrardan sayılması vs herşey beklenir. Oldu da ...


    AKIL DURMASI nı yenilmeli ...



    Dumur detayları yakın tarihte gördük.


    İmamoğlu un AKP style seçim ayına yetiştirdiği icraatleri de AKP in lacivert i oluğu gerçeğini değiştirmez!



    İmamoğlu da ALGI ile kendini pazarlıyor. Aslında İmamoğlu ve ekibi diyelim ... CHP başındaki ÖÖ de kuklası emanetidir başa geçecek ...


    AKP düzeni şeklen değişmiş bir CHP ye devredilmesi ile beklentileriniz halleriniz ne kadar yoğun ve çoksa hayal kırıklıkları da o kadar yoğun ve çok olacaktır. Ben de böyle oldu ...


    Görünen köy kılavuz istemez!





  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.