Şimdi Ara

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.538
Cevap
29
Favori
114.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ali papacan sürekli mesaj atıyor canım sıkılmaya başladı bu işe, bana siyasi parti mesajı gelmez belediye mesajı gelmez bu ne iş anlamadım, bizim gibi idealist sorumluluk sahibi insanları yok edenler birde şöyle telefonlara falan dadanınca kan beyne sıçrıyor be🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 

  • - YRP Kurucular Kurulu Üyesi Mahmut Altunsoy:


    "Parti'nin kasasına haram para girdi rotayı şaşırdılar. YRP Milli Görüşün Partisi olmaktan çıkmıştır."


    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Bekir Tiryakii 🇹🇷 (@BekirTiryakii) on Xtwitter
    YRP Kurucular Kurulu Üyesi Mahmut Altunsoy: -"Parti'nin kasasına haram para girdi rotayı şaşırdılar. YRP Milli Görüşün Partisi olmaktan çıkmıştır."
    https://twitter.com/i/status/1773423146009305437
  • - Eski HDP’li Altan Tan:


    “DEM Parti seçmeninin bir kısmı İmamoğlu’na, bir kısmı da DEM Parti adayına oy verecek. Bunların dışında bir kısmı da sandığa gitmeyecek. %15-20 kadarı sandığa gitmez, geri kalanlarda yarı yarıya İmamoğlu ve DEM partiye oy verir.”


    "DEM partinin eş başkanı Hatimoğulları seçimde İmamoğlu'na oy istedi, kendi çıkardığı adaya oy istemedi.. Böyle trajikomik bir durum var.."



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]23 DERECE (@yirmiucderece) on Xtwitter
    📌 Eski HDP’li Altan Tan’dan çarpıcı açıklamalar: “DEM Parti seçmeninin bir kısmı İmamoğlu’na, bir kısmı da DEM Parti adayına oy verecek. Bunların dışında bir kısmı da sandığa gitmeyecek.”
    https://twitter.com/i/status/1773463388560949253
  • Hocam senin konuya ne zaman göz atsam kendimi a hbr izliyomusum gibi hissediyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

    İmamoğlu ve Yavaş'a haindir diyen sütü bozuktur.Asıl vatan hainleri namuslu,kariyerli devleti ve halkı düşünen hırsızlığı,yalancılığı engelleyen devletin her kuruşuna namusu gibi sahip çıkana hain diyenler PKK ile işbirliği yapanlar fakat yalan söyleyerek CHP'yi teroristler ile yan yana gösterenler vatan hainidir.Vatana ihanetin mazereti olmaz.Er ya da geç hesap günü gelir.

  • Önce Alper gezeravcı şimdi de Selçuk bayraktar, ne kadar 'siyaset üstü' diye görülen kişi varsa bir bir akp adaylarına destek açıklaması yapıyor

    Akpnin yaptığı her iş sadece siyasidir, herkes yeri gelir o propagandaya dahil olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda şimdiden yerimizi alalım.

    Pazar günü özellikle İstanbul çoğu kişinin takibinde olacak. Yüzde 4-5 üzeri farkla biten anket firmaları son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İstanbul’a baksın. İttifaklar daha belirgen olduğunda bile fark çok az. (İlk tur seçimi baz aldım)

    Ekrem İmamoğlu lehine yüzde +5 fark demek geçen ittifak oylarını tekrar alacak üzerine birde akp-mhp bloğundan oy alması gerekiyor. Bana çok gerçekçi gelmiyor.

    İstanbul için ilginç bir seçim bekliyorum büyük ihtimalle her 2 kanat yine erkenden kazanıyoruz diyecekler. Bakalım gerçekte kim kazanacak…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 29 Mart 2024; 11:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - İBB başkanı İmamoğlu:


    "Beraber görev yaptığımız bir arkadaşımız, Sarıyer'de aday olamadı diye bağımsız aday oldu. Kendisini konuşmamda "abi" olarak nitelendirdim, bana masaya yumruğunu vurdu diye cevap verdi. Ne yumruğundan bahsediyorsunuz? 15 yıl görev yaptınız, görev süreniz bitti, makamın sahibi mi sanıyorsunuz kendinizi?"



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Yankı Haber (@yedi24yanki) on Xtwitter
    Ekrem İmamoğlu: "Beraber görev yaptığımız bir arkadaşımız, Sarıyer'de aday olamadı diye bağımsız aday oldu. Kendisini konuşmamda "abi" olarak nitelendirdim, bana masaya yumruğunu vurdu diye cevap verdi. Ne yumruğundan bahsediyorsunuz? 15 yıl görev yaptınız, görev süreniz…
    https://twitter.com/i/status/1773622685169262741


    NOT: CHP'li Hasan Akgün 30 yıldır Büyükçekmece'de başkan olarak görev alıyor ve yeniden aday gösterildi..

  • - İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu:


    “AK Parti’ye oy vermiş vatandaşlarımızın ders verme amaçlı onlara oy vermemeleri lazım. Oylarına talibim."


    "Bu seçim diğerlerinden farklı."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 29 Mart 2024; 13:40:7 >
  • 17 bakan, 1 astronot, 1 damat. Eskiden üç bakan istifa ederdi seçim öncesi, şimdi hepsi istifa etmiş. İleri demokrasimizi (!) kutlarım.

    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Selçuk Bayraktar (@Selcuk) on Xtwitter
    Bugün proje insanı, mühendis Murat abimiz bizleri ziyaret etti. Kendisiyle iftar öncesi mini bir söyleşi gerçekleştirdik. Baykar’da ve iftar soframızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.
    https://twitter.com/Selcuk/status/1773437738311664045?t=hfGmD-VsAMOFbsbVrsDBxg&s=19
  • - İBB başkanı İmamoğlu dün gece Alevi Federasyonları yöneticileri de dahil çok sayıda Alevi dedesi ve kanaat önderiyle bir araya geldi.


    Basın açıklaması yapılmadan sona eren toplantıda iddialara göre aleviler İmamoğlu'na kurultay döneminde Kılıçdaroğlu'na yaptıklarından ötürü eleştirdi. İmamoğlu ise "Siz olsanız da olmasanız da ben Ekrem İmamoğlu'yum, kazanıyorum." anlamında bir konuşma yaptı. Gergin geçen toplantı sonrasında Aleviler İmamoğlu'nun bu tavrı karşısında pazar günü sandıkları boykot etmeyi tartışmaya başladığı konuşuluyor.

  • - ORC araştırma, İstanbul seçimleri için final anketini yayınladı. İmamoğlu ile Kurum arasında %1 fark olduğunu açıkladı.



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
  • - Muhalif gazeteci Can Ataklı:


    "Bu seçimde CHP'yi cezalandırmak büyük alçaklıktır, vatana ihanettir..."

  • - Son günlerde YRP içinde yaşanan siyasi bazı çekişmeler sonrasında YRP'nin Konya mitingine olan katılımın az olması dikkat çekti.



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 29 Mart 2024; 15:12:30 >
  • - Aksoy araştırma, 27-28 Mart 2024 tarihleri arasında %2 hata payı ile 2.400 kişi üzerinden yaptığı ankette İmamoğlu'nun Kurum'a %14 farkla İBB'yi kazanacağını iddia etti..



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Ay canım benim ihanet tabi kazanıyoruz da diyelim mi.?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - CHP lideri Özel:


    "Marmarise sesim gitmiş, ayaklaklarım bitmiş, hasta yatağımdan kalkıp geldim..Sadece CHP kazanmayacak, İyi partide kazanacak burada. Oyların bölünmesi riskinden kurtulmamız lazım."

  • - Cumhurbaşkanı Erdoğan:


    "Lazım olduklarında, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya Cumhurbaşkanı Yardımcılığı peşinde ya da büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. İstanbul'un yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak bir iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez. Bu şehir kimsenin şahsi ihtiraslarının aracı, atlama basamağı haline getirilemez."


    "Ya sen değilmisin bizim Sancaktepe'de açtığımız metroyu harifyatlarla kapatan? Hani neresi bunun "tam yol ileri"si? Tam yol geri sizin yaptığınız..Bu halk bunları unutmayacak sandıkda.."

  • - Gazeteci Cüneyt Özdemir:


    "Anketlere baksaydık şu anda Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı'ydı.."




    - 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri anketlerinde Kılıçdaroğlu'nu %49 bulan, son İBB seçimleri anketinde İmamoğlu'nu 10 puan farkla kazanacağını iddia eden Metropoll Araştırma sahibi Özer Sencar:


    "Kemal Kılıçdaroğlu, kaybedeceği %100 belli olduğu seçimde Cumhurbaşkanı adayı oldu.."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 29 Mart 2024; 16:0:7 >
  • Genel seçimlerde doları 19 da tutmak için halkın cebindeki parayı yakan bir Ak Partinin sempatizanları bu gerçeği bildiği halde İmamoğlu'nu soyguncu ilan ediyor. Sizin omurganız yok mu kardeşim? Görüntülerde bir sıkıntı varsa, hesaplarda görülecektir. Bu para sürekli nakit olarak toplanmadı ya. Bir yerden bankadan çekildi. İktidar böyle bir gerçek olsa bunu koz olarak kullanmaz mı? Takip etmek çok kolay. İşin ucunda bir şey yok ki sadece oy koparmak için göstermelik soruşturma açılıyor. Kısacası 2023 seçimlerinde bütün hepimizin parası bir seçim uğruna yakıldı. Bu hırsızlığın boyutunu kavrayın artık.

  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.