Şimdi Ara

23 Yıllık araçta kaza sayısı önemli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6 7 bin tl piyasası olan bir araç alıcağım. Arabadan da hiç anlamam. Okula götürüp getirsin yetecek. Gittik gördük her şeyi çok güzel motoru içi boyası çok temiz. Oradayken 5665 aklıma geldi fakat telefon çekmiyordu. Sonrasında baktığımda 7 tane kazası olduğu yazdı. Ayrıntıyı sordurdum, ayrıntıda yok sadece ekspertiz raporu bulunamadı diyor.

    Sizde 20-25 yıllık bir araçta bu sayıda kaza olması normal mi?



  • Sifir alinan arabada bile hata cikiyor. Tabi normal kusursuz olacak degil ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 7 bin liraya araba bulmus da kazasızını istiyor...
  • O yaşta ki arabanın sadece çürüğüne çarığına,boyasına (boyanmış olması daha iyi) bakılır.
  • Yih yanı 1992 model arabada neye bakiyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arac ne?🍉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölmüş eşeğe bineceğine o paraya 2. el motor al onla gidip gel okula.
  • Motoruna bakın yerinde duruyorsa binin
  • motorsiklet almanız daha sağlıklı olacaktır mesela honda cbr 125 yamaha ybr 125
  • Arkadaşlar piyasada yeterince baş belası çakal motorcu var bir kişi daha eklenmesin bu kötülüğü yapmayın konu sahibine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013de 91 model broadway sattım abartısız söylüyorum arabanın çamurluğu değişmiş ve bi kapısı boyanmış diye en az 5-6 kişi hmm biz bi düşünelim diyip çekti gitti Adam gelip park halindeki arabaya vurmuş çamurluğu dağıtmış kapıyı çizmiş,alıcılar pertmiş gibi muamele çekiyor.Para kolay kazanılmıyor herkes ister sıfır gibi 2.el almayı ama araç 22 sene boyunca trafikte gezmiş be abi,müsade et ufak tefek boya falan olsun sağında solunda.Motoru sağlamsa şase yamulmamış araç yengeç gibi yan yan gitmiyosa alınır.

    Karşı komşumuz geçen aylarda b8 passat aldı binanın önüne koydu aradan 2 saat geçti araca bakalım hayırlı olsun diyelim dedik bi baktım biri manevra yaparken tamponu çizmış Bayiden çıktığı gün rötuş yaptırmaya geri gittiler.Geçen hafta passatcı abinmizin bi akrabası sıfır aldığı golfle geri geri gelip çamurluğuma vurdu oda daha 2-3 günlük araç..oda hooop doğru rötuş yaptırmaya gitti Yani sıfır araçta bile neler oluyo fazla takılmayın motoru yürürü iyiyse zaten aldığınız paralara satarsınız tekrar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adam haklı olarak bir soru sormuş ve millet dalga geçiyor.
    Tabiki önemli, neden önemli olmasın. O fiyata temiz samara bulunur mesela. Elimizdeki paraya en mantıklı seçeneği bulmak zorundayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız aslında bana da sorsalar bende normal abi derim düşünmem bile ama iş almaya gelince insan bi tereddüt ediyor. Araç favorit, kaputu kaldırınca da gerçekten temiz duruyor. Birde benim ne düşündüğüm kadar millettin ne düşündüğü de önemli. Demek istediğim bu işin alımı kadar satımı da var. Yani bu kadar kazalı bir aracı satarken millet hemen cayacak mı yoksa 25 yıl geçmiş olur canım mı diyecek. Yukarıda ki yorumlarınız işte bunun oranı. :P

    Motor işine gelince aslında chooper bir motor alacaktım ama karda kışta zorluk çekeceğim dedim. Yeleğini kaskını da yanımda taşıyacağım, hep dert. Araba yakın yerlere de topluca gitmeye iyi olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail4444

    Arkadaşlar piyasada yeterince baş belası çakal motorcu var bir kişi daha eklenmesin bu kötülüğü yapmayın konu sahibine.

    Hocam her altına motor alan çakal,apaçi olmaz. Neden hemen bu yakıştırmayı yapıyorsunuz ki? Araç kullanıp da apaçilik yapan yok mu? Hem bir öğrenci için bence eğer toplu taşıma istemiyorsa motosiklet idealdir. Hatta bizim burada ben hesapladım motosikletle daha ucuza geliyor.( Pulsar 200NS'e göre hesap yaptım.) Tabii ki arkadaş bu fiyata 1-2 daha ekleyip ekipman da almalı kesinlikle. Ya da ekleyemiyorsa 5 bin TL lik motosiklet alıp geri kalanıyla ekipman almalı.
  • Sayisindan ziyade nerden hasar alip nasil tamir edildigi onemli.Bakimlari degisim zamani gelen parcalarin zamaninda degisip degismedigi onemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favoritin parça sorunu yok mu üstad?
    Ne bileyim o model o paralara broadway falan al varsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu boya kazalı araç olayını çok abartıyoruz. Nedenide eskiden kalan kötü tamir edilmiş arabalar. Şu an için kasko olayının yerleşmesi ile tamiratlar çok daha iyi yapılmakta. Sonuç itibari ile araba haşat olmamış ise tamiratı duzgun yapılmışsa araç elbet bi miktar değer kaybeder ama alınır. Eğer kaza yapıldığı 5 duyu organı ile anlaşılmıyorsa sorun yoktur bence.
    Son olarak ufak bir anımı anlatayım, araba pazarında kulak misafiri olduğum bir dialog. Konuya mevzu araç en az 20 yasinda bir sahin
    A:abi aracta boya varmıydı sordun mu?
    B:sormadım ama umarim boya vardır. Yoksa her yeri çürümüştür bunun. Elimizde kalir valla kapısı 2 gün sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailker1 -- 27 Eylül 2015; 18:52:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet normal
  • o araba 10 bin harcatırsana demedi deme.
  • İçinde can taşıyacaksanız önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.