Şimdi Ara

24'Asus mu, yoksa 24'Samsung mu??? Yardımlarınıza ıhtıyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar uzun arastırmalar sonucunda su ıkı monıtorden bırını almaya karar verdım ama hangısını alacagım konusunda kararsızlık yasıyorum.

    Asus VK246H 24":http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=erP006LelxWnWNBn

    Samsung T240:http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24TWHSUV/ZA

    Arkadaslar sımdı benı dusunduren konu su oldu. Acıkcası en cok celıskıye dustugum yer surası:

    Samsung monıtorun cozunurlugu: 1920x1200 asusunkı ıse 1920x1080. bunun yanında samsungun tepkıme suresı 5MS ıken asusunkı 2MS. ayrıca sıtesınden baktım ve asusta Full HD ıbaresı varken ve boyle lanse edılırken, samsungun sıtesınde boyle bır ıbare yok. Bırde asusun 2 artısı var bunlar da web cam ve 2 dahılı hoparlor. ama bunların benım ıcın pek bır onemı yok. asıl onemlı olanlar: full HD olayı ve tepkı surelerı.,

    Lutfen yardımcı olun cunku cok celıskıdeyım ve bu cumaya kadar alacagım. herkese sımdıden cok tesekkurler....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardadem -- 25 Mart 2009; 0:08:53 >







  • asus u dene derim.bende 2 si arasında kalmıstım ama asus ozellikleriyle samsung dan daha iyi.bu arada asus daki tepkime suresi 20000:1 ken samsung da 10000:1 bunu gozden kacırmıssın.hoporlor ve web cam onemli degil deme.hoporloru cok guzel ve gayet yeterince ses veriyor.web cam de buyuk bir +.sana solemek istedigim sey.kimsesinin sozune inanma.yok adı buyuk yok yok t serisi daha iyi.git vatana 2 monitoude test ettir.goruntusunu gor ole al.ben ole yaptim farkı gorceksin.
  • Samsung T240 Türkiye'de bulamazsın. Hiç bir distribütörde bulunmuyor dolayısıyla mağazalarda da bulunmuyor.

    Benim sana önerim Asus VK246H olur. Tepkime süresi 2MS Kontrast oranı 20000:1 Full HD yani 1080p desteği var. Çözünürlük neden Samsung'tan düşük diye merak ediyosun: çünkü VK246H 16:9 formatında T240 ise 16:10 formatında. 1200 olmuş 1080 olmuş hiç fark etmez. Full HD zaten biraz önce de belirttiğim gibi 1080p desteklemektir. Artı olarak kazancın ise 1,3MP güzel bir kamera ve 3x2w stereo speaker olur.

    Sanırım Ankara'dasın. Ankara Söğütözü Vatan Bilgisayar'dan Asus VK246H modelini temin edebilirsin. Zaten bu özellikte bir monitör alıcaksan ölü piksel garantisi veren bir yerden alman daha mantıklı ki bu garantiyi bilindiği üzere Vatan Bilgisayar veriyor.

    OEM reyonunda Emre Bey var selamımı iletirsen artı olarak ilgilenicektir seninle:).

    Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinoda -- 26 Mart 2009; 3:58:11 >




  • bencede ASUS VK246H biraz çözünürlükten eleştiri alıyor
  • onerılerınız ıcın cok tesekkurler. samsung t240 ı ankarada bulabıldım. nova bılgısayar ve mediamarkt larda var. ısın degısık yanı ıse su: buldugum fıyat cok ucuz. benı almaya yonelten taraf da o oldu zaten. soyle kı bu gun ıtıbarıyle baktım be 630 TL ye samsung t240 alabılıyorum ve ellerınde var. gecen gun magazaya gıderek de teyıt ettırdım. asusun fıyatı ıse 700 lerdeydı. yanı 720 cıvarı falan olması lazım. ama eger asus hakkında bu kadar net konusuyorsanız asusu alırım aradakı fıyat farkı cok da onemlı degıl benım ıcın. sımdıden cok tesekkurler herkese....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardadem

    onerılerınız ıcın cok tesekkurler. samsung t240 ı ankarada bulabıldım. nova bılgısayar ve mediamarkt larda var. ısın degısık yanı ıse su: buldugum fıyat cok ucuz. benı almaya yonelten taraf da o oldu zaten. soyle kı bu gun ıtıbarıyle baktım be 630 TL ye samsung t240 alabılıyorum ve ellerınde var. gecen gun magazaya gıderek de teyıt ettırdım. asusun fıyatı ıse 700 lerdeydı. yanı 720 cıvarı falan olması lazım. ama eger asus hakkında bu kadar net konusuyorsanız asusu alırım aradakı fıyat farkı cok da onemlı degıl benım ıcın. sımdıden cok tesekkurler herkese....


    dostum eger para sıkıntısı cekiyorsan ve bu daha uygun diyorsan samsung u al.ama sana cok acık soluyorum.246vk modeli samsung dan daha iyi.
  • hasangencer isimli üyede banada demişti samsung konusunda uyarmıştı o yüzden zaten ben LG ye kaydım T190 na baktım ama iyi ve güzel diyorduma ama mesala T serisine benzer monitörü inceledim ondan sonra aklıma başıma geldi karanlık ve mat bir ekrandı monitör.
    incelediğim monitör 2233 serisi.
    d.k:15000:1 nor.k:1000:1 di..
    ama LG w2284F-PF yi görmem lazım bir gün ama inşallah görücem.
  • Arkadaslar bu gun tekrardan ınceledım. monıtorlerın parlaklık oranları aynı 20000:1 ve 1000:1 ikiside full hd. Asus 16:9 oranlı oldugu ıcın 1920 ye 1080 samsung ıse bıraz daha buyuk o yuzden 1920 ye 1200. benı dusunduren ıs 2ms ve 5ms tepkıme suresı. farkına varırmıyım onu dusunuyorum. malum, kartla alınca 100YTL daha fazla verıcem. o dusunduruyo benı. o kadar kararsız kalıyorum kı anlatamam. asusun artıları cok fazla ama bakıyorum donanımhaberde de yorumlarda herkes t240 ın ıyılıgınden bahsetmıs. walla sonunda delırıcem sanırım :(((((
  • Arda bence forumdan falan yardım almaya çalışma Ankara'dasın git Vatan'a Mavi'ye ordaki arkadaşlar daha fazla yardımcı olurlar sana. Sisteminide monitörünüde görerek deneyerek al. Dediğim gibi Söğütözü Vatan OEM reyonunda Emre bey sana yardımcı olacaktır...
  • hocam bende aynı senin gibi bu site aracılıyla samsung a karar vermistim.ama monitoru gozumle gordukden sonra begenmedim.ne yalan soleyim.atladım otobuse gittim ankara vatana .hem ordaki arkadasim hemde chip dergisindeki 24 inc hd monitorin celemesindee hemde kendi gozumle gordugum kadarıyla samsung dan cok daha ustun monitorlerin oldugunu gordum.tabiki kimse yogurdum eski demez.
    ben simdi samsung kullanan adam i getirsem oda kendi monitorunu ower.ama almadan once diger arkadaslarında dedigi gibi git ve cıplak gozle hem samsug u hemde asus u gor derim.
  • tamamdır o zaman hepınıze onerılerınden dolayı cok tesekkurler. dedıgınızı yapıcam ve vatana gıdıp ıkısını de gorucem. ozellıklerını ıyı arastırıp oyle alıcam. zaten oyle gorunuyorkı secımım asus olucak. herkese cok tesekkurler :)))
  • kücümsemeyin ya t240 ı güzeldir ben kullanıyorum bi falsosunu görmedim :))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hsngencer

    hocam bende aynı senin gibi bu site aracılıyla samsung a karar vermistim.ama monitoru gozumle gordukden sonra begenmedim.ne yalan soleyim.atladım otobuse gittim ankara vatana .hem ordaki arkadasim hemde chip dergisindeki 24 inc hd monitorin celemesindee hemde kendi gozumle gordugum kadarıyla samsung dan cok daha ustun monitorlerin oldugunu gordum.tabiki kimse yogurdum eski demez.
    ben simdi samsung kullanan adam i getirsem oda kendi monitorunu ower.ama almadan once diger arkadaslarında dedigi gibi git ve cıplak gozle hem samsug u hemde asus u gor derim.


    Bende bunlara katılıyorum yanlız herkes kullandığı monitör iyi der ve onu sürekli önerir ama dediğimiz gibi hangi monitörü beğendiyseniz onu gidin çıplak gözle görün derim hem kendi adına hem bütçene uygun olarak karar vermiş olursun.. forumdakilerin önerisi ile almayın derim ya samsung ise o zaman hangi serisini istiyorsan onu al olmadı asus,lg vs onlarada bakabilirisiniz ama bu size kalmış.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.