Şimdi Ara

24 saat çalışır asla kopma olmaz dediğiniz MODEM hangisi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
5.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

24 saat çalışır asla kopma olmaz dediğiniz MODEM hangisi?


(En Son Oy Tarihi: 9.6.2014)
Giriş
Mesaj
  • Bi cümle diyesim geldide uyarı almak istemiyorum . Modem Airties RT-111
     24 saat çalışır asla kopma olmaz dediğiniz MODEM hangisi?
  • ASUS derim başka bir şey demem. Eskiden Asus AAM-bilmemkaç modelini kullanıyordum. Değil bir gün elektrikler gitmezse bir hafta-iki hafta bile açık kalıyordu. 0 kopma, 0 şişme.
  • eğer 24 saat çalışacaksa yani kapanmayacaksa ve elektrik kesintisi olmayacaksa kesinlikle airties. ama kapatıp açmalar ve elektrik kesintisi bu aletlerin baş düşmanı.
  • zyxel modem kullanıyorumda 7senedir hiç kapatmadım. Arada ttnettten dolayı gidiyo oda çok ama çok nadir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SıkçaSorulanSorular

     24 saat çalışır asla kopma olmaz dediğiniz MODEM hangisi?


    50 - 60 dk da bir kopuyor.
    Promosyon diye alırsanız uğraşırsınız benim gibi



    Valla güvenilmez benim eski modem USrobotics di, çok memnundum şimdi o kampanya fln dediler (Zyxel P-600) aldık ettik her gün belirli bir saatte ama hiç kaçırmıyor 0:40 oldumu kopuyor. Anlamadım gitti bende...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 5 Aralık 2010; 22:36:35 >




  • Airties RT-205 kullanıyorum . Hiç kopmuyor. Smileadsl kullanıcısıyım.
  • TP LINK !!!! WR340G

    kopma isinma yok

     24 saat çalışır asla kopma olmaz dediğiniz MODEM hangisi?
  • 24 saat kesintisiz kopmadan çalışan modemimiz olsa nolur arkadaşar. bırakın 24 saati 10 saat kesintisiz kopmadan internet hizmeti veren servis sağlayıcısı yok. modem kopsa da giderim reset atarım düzelir ama servis sağlayıcıdan kaynaklanan arızalarda 24 saat telefonla konuştuktan sonra bile sonuç alamıyoruz. sorun modem değil dünyanın en pahalı internetini bu kadar kötü bir hizmetle sunabilen servis sağlayıcıları. interneti düzgün sağlasınlar biz forumdakiler toplanıp 10 yıl kesintisiz çalışan modem yaparız.
  • USRobotics var bendede taş gibi. Sürekli açık modem hiçbir sorun yok.
  • Herkes abartmış bence. kopmayan modem olmaz . wlan baglantıları da bence dogal bseydır. onemlı olan ne kadar az olmasıdır. kopma ıstemıyorsan kablolu modem kulllancaksın . ben dıgerlerı sıkkını ısaretledım. cunku kulladııgm modem 30 lıralık ve 300 mbıt cekım gucunde cok az kopuyor. huawei hg521
  • Kopmanın sebebi vardır.Modem kaynaklı olabilir,hat kaynaklı olabilir,usb wifi adaptör sebebiyle olabilir.Bunların hepsi tamamsa kopma olmaz.

    Datron rt1030w kullandım uzun süre 7/27 kullandım.Bir ay önce sapıttı.İlk bir,birbuçuk sene hiç kopma yapmıyordu.Daha sonra tarife değiştirdim kopmalar başladı.Daha sonra düzeldi,bozuluncaya kadarda herhangibir sorun yaşatmadı.Hatta bozulunca bile sorunsuz çalışıyordu.Yanlız elektrikler açılıp kapanınca veya modemi aç-kapa yapınca modem gelinceye kadar en az yarım saat geçiyordu.Sanırım kapasitörler ayvayı yedi.Emektar modem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 8 Nisan 2013; 16:32:37 >
  • Netmaster kullaniyorum. Uydunet ISP. 700 bilmemne serisi tam hatırlamıyorum simdi. Aylardir acik kullanıyorum koptuguna pek rastlamadim daha. Ama bazen sebekede problem oluyo. Eskiden daha çok yasiyordum bu problemi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airties 5340 kablosuzu gayet iyi ve 1 ay açık kaldığı halde hiç kopma olmadı ama artık hergün kapatıyorum 3 senedir problem yok.Arayüzü kullanışlı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.