Şimdi Ara

24 SAATTE KAZANDIRMAYA HAZIR E-TİCARET SİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 SAATTE KAZANDIRMAYA HAZIR E-TİCARET SİTESİ


    Gelişmiş Entegre Sanal Mağaza Sistemi ile girişimcilere düşük sermaye ile kendi işlerini kurma fırsatı sunuyor.

    İş bulmanın çok zor hale geldiği günümüz ve geleceğin Türkiye’sinde insanlara çok az sermaye ile kendi işini kurma imkanı tanıyarak istihdam ve gelir seviyesine olumlu katkıda bulunmakta. Ülke ekonomisine ve Türkiye Ticaret hayatına fayda sağlamaktır. Sizde kendi işinizi kurup yönetebilirsiniz.


    E-Ticaret Kiti
    E-Ticaret Kitinde de kazanmaya anında başlayabilmeniz için her şey var. Size on binlerce liraya kurabileceğiniz bir sistemi paket halinde sunuyor.


    Kolay ve Pratik
    Sitenizdeki her şeyi panelinizden kolayca yönetebilirsiniz. Tek tık ile istediğiniz ürünü satıştan kaldırabilir, fiyatını değiştirebilir, vitrine çıkarabilir, kampanya yapabilir, hediye kuponu oluşturabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

    GittiGidiyor'da Satın
    Ürünlerinizi sadece kendi sitenizde değil, GittiGidiyor.com gibi açık sitelerde de satabilirsiniz. Bütün ürünlerinizi veya seçtiklerinizi ekleyebilir, orada yapılan satışları kendi sanal mağazanızdan göndererek kazanabilirsiniz.
    Kendi ürününüz olmadan da başlayabilirsiniz.
    20'den fazla kategoride onbinlerce ürün sitenize eklenir. Hem depodaki ürünler hem de anlaşmalı tedarikçilerin ürünleri güncel olarak sitenizde yer alır.

    Şirketiniz olmadan da E-Ticaret yapabilirsiniz.
    ETicaret Kiti olmadan Eticaret yapabilmek için vergi mükellefi olmanız, yani şirket kurmanız gerekir. Fakat ETicaret Kiti sayesinde bütün mali sorumluluklar ortadan karkıyor. Hiçbir vergisel sorumluluğunuz olmadan hemen başlayabilirsiniz.

    Sitenizin ödeme sistemi hazırdır.
    Kredi kartlarına 12 taksit imkanı ve Kapıda Ödeme imkanı sunan SSL güvenlikli ödeme sayfanız sitenize entegre edilir.


    Siparişler Takibi
    Sipariş verildiğinde sisteme düşer, ödeme durumu kontrol edilir / kapıda ödeme seçildi ise müşteri ile telefonda görüşülür ve onaylanır. Onaylanan sipariş otomatik olarak depomuza iletilir ve kargoya verilir.



    İadeleri ve sorunları

    Müşteri evde bulunamadığında veya ürünü iade ettiğinde süreci takip ediliyo. Sizin bu sorunlardan haberiniz bile olmuyor.

    Yüksek yatırım yapmak zorunda kalmazsınız.
    E-Ticaret Kiti olmadan eticaret yapmak isteseydiniz; tedarik masraf ve iş yükü, depolama giderleri, çalışan giderleri, sanal pos giderleri, iade ve paketleme giderleri, personel giderleri, aşırı zaman, muhasebesel yükler gibi sayısız sorumluluğunuz olacaktı. Fakat E-Ticaret Kiti size bunların hepsini hazır olarak sunuyor.

    Alan adınız kendinize ait oluyor.
    Sitenizin adını kendiniz alırsınız. Böylece sitenizi markalaştırırsanız tüm yasal hakları size ait olur. (Site adı maliyeti yaklaşık 15 TL'dir.)

    Ürün fiyatlarını indirerek kampanyalar yapabilirsiniz.
    Seçtiğiniz herhangi 10 ürünün fiyatlarını artırıp azaltabilir, bu sayede kampanyalar yapabilirsiniz. (Not : Haksız rekabeti engellemek için 10 ürün ile sınırlandırılmıştır)






    1 – SANAL MAĞAZADAN SIPARIŞ VERILMESI
    Onbinlerce ürünün yer aldığı sanal mağazanıza gelen müşteri istediği ürün veya ürünleri sepetine atar, teslimat bilgilerini girer ve siparişini tamamlar. Bu aşamayı sizin takip etmenize gerek yoktur.




    2 – SIPARIŞ KONTROLÜ
    Siparişin kontrolü ekibimiz tarafından yapılır. Ödeme yöntemi olarak kapıda ödemeyi seçen müşteriler müşteri hizmetleri tarafından aranıp teyit alınır. Ödeme ve sipariş onayı verilir.


    3 – SIPARIŞIN DEPOYA İLETILMESI
    Onaylanan sipariş otomatik olarak depoya iletilir. Depo görevlilerimiz siparişte yer alan ürünleri usulüne uygun olarak koliye koyarken, bir taraftan da ürünlerin faturası tarafımızdan kesilir. Fatura ve ürünler son kez karşılaştırılır ve ürünlerin fotoğrafı da çekilip arşivlenir. Ürünler böylece gönderime hazır hale getirilir.


    4 – SIPARIŞIN KARGOYA VERILMESI
    Gönderime hazır hale gelen sipariş Depomuzun içinde bulunan MNG Kargonun uydu şubesine teslim edilir. MNG Kargo tarafından verilen sipariş takip numarası müşteri paneline girilir.



    5 – SIPARIŞIN TESLIM EDILMESI
    Kargo kendi ilkelerine uygun olarak siparişi müşteriye teslim eder. Müşteri üründen memnun olup kargodan siparişi teslim aldığında süreç tamamlanır.

    6 – KAZANCIN SITE SAHIBINE ÖDENMESI
    Bir ay içinde elde edeceğiniz kazancınız, takip eden ay içinde banka hesabınıza ödenir. Bunun sebebi iade sürelerinin dolması ve kazancın netleşmesidir. Bütün bu işlemler sizin haberiniz bile olmadan gerçekleştirilir. Tek yapmanız gereken siteniz ile müşterileri buluşturmaktır.




    "Eticaret yazılımları bile 2-3 bin liraya satılırken

    Eticaretkiti.com bütün angaryaları üstlenmiş, anahtar
    teslim site satıyor. Neredeyse 100 Bin Lira masraftan ve
    sorumluluktan kurtarıyor. Siz ne dersiniz?"




    Ürünler bizden, ödeme sistemi, kargo,
    müşteri desteği, fatura, vergi bizden.. Şirket bile olmanıza
    gerek yok. EticaretKiti sınırlı sayıda satılacaktır, bu fırsatı
    kaçırmayın..



    DETAYLAR BURADA







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.