Şimdi Ara

24 TAKSİTE NOTE 5 ALMAYA DEĞERMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu anda s3 kullanıyorum not serisine geçmeye karar verdim ama not 4 ve 5 arasında kaldım. Not4 alırsam 9 taksitle bir mağzada samsung garantili 1900 liraya alıcam ama not5 alırsam vodefoneden 24 taksitle alabilirim ne dersiniz benim yerim de olsanız hangisini dercih edersiniz. Not 5 24 aya değermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • serkant123 S kullanıcısına yanıt
    Hiçbir telefon 24 ay taksite değmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 alın derim. Note 5 ile arasında dağlar kadar fark yok hatta bazı ek özellikleri var değiştirilebilir pil sd card gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terddütümümün nedeni not 4 biraz eskidi gibi
    dogrusu gönlüm not 5 mantıgım not 4 diyor. ayrıca ilk kez not serisi kullanacagım pişman olurmuyum. not 4 kullananlar memnunmu almasaydım diyen varmı varsa nedenlerini ögrenebilirmiyim.
  • Vatan ya da benzeri teknoloji marketlerinden mikro kredi kullanarak pesin fiyatina note 5 alabilirsiniz taksitler note 4unkine gore bi 50 60 lira kadar fazla olacaktir. Hem de 9 veya 10 taksitle aklinizdaki telefonu almis olursunuz ben o sekilde yapmistim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strk92 -- 8 Şubat 2016; 18:01:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 taksitle almayın. 9'u geçmeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • strk92 S kullanıcısına yanıt
    ilginiz için hepinize teşekkür ederim. faiz ile almayı düşünmüyorum. sanırım not 4 alıp ileride belki not 6 ya geçerim.
  • Note 4 de is gorur taksitle o kadar para telefona vrilmez bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir faiz uygulaması yok. Teknoloji marketlerinin bankalarla anlaşması var ben note5 2700 lirayken 2500 lira ödemelerin toplamı aldım vatandan. Bence en iyisi kendiniz gidip mağazayla görüşüp karar verin. Eğer size uygun bir fırsat varsa kaçırmamış olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strk92

    Herhangi bir faiz uygulaması yok. Teknoloji marketlerinin bankalarla anlaşması var ben note5 2700 lirayken 2500 lira ödemelerin toplamı aldım vatandan. Bence en iyisi kendiniz gidip mağazayla görüşüp karar verin. Eğer size uygun bir fırsat varsa kaçırmamış olursunuz.

    Vatan Odeabank ile kredi kullandırmıyor mu? 2700'lük telefonu 2500 liraya nasıl aldınız?
  • Telefon eskidi kelimesi bana mantıklı gelmiyor
    Senin kullanım şekline hitap ediyorsa no problem
    Diğerlerinde olup da Note 4 de olmayan bir şey var mı?
    Note 4 mantıklı olandır
  • Manyak ısın kardeş keş paran varsa al kendini ne borca sokuyon. Telefon bu ekmek degil s3 le devam et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 haketen yavaş cihaz seni anlıyorum ama ben olsam s3 ü 300-350 ye satar üstüne 150-200 koyar s4 alırım. S4 s3 ten çok daha iyi yada üstüne 500 koyar 2. El lg tr garantili lg g3 alırım kaldık lg g3 çok iyi bir cihaz. Düşünsene telefon düştü ekranı kırıldı degermi okadar borca girmeye paran varsa en iyi telefonu al ama belliki senin maddi durumun yetersiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak ben hiç sıfır cihaz almadım s1 s2 s3 s4 lg g2 lg g3 hep 2. El kullandım hepside sorunsuz du. S3 yaklaşık 4 yıl oldu hala taş gibi çalışıyor 2. Yılında eşime verdim hala eşimde. en son şimdi lg g flex kullanıyorum. Lg gflex 950 ye aldım 7 ay garantisi var lg tr garantili sıfırı 1500 tl ne gerek var sıfıra. Paran varsa tabiki sıfır almalı. Ama kısıtlıyor bence 2. El al alınabilir telefondan anlamalısın 2. El Telefon alırken nelere dikkat etmeli diye googleye yaz.
    Yazık günah 2500 tl bir cihaza verilmez hele taksitle hiç verilmez sen 2500 lük telin taksidini bitirdiğin zaman 1000 liraya sat senin anlından öperim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 8 Şubat 2016; 22:28:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran varsa al yoksa taksite filan girme 24 ay 36 ay taksitle telefon almak akil kari degil.Sirkette arkadas 36 ay taksitle iphone 6s 16gb almis 5 bine yakin yazik gunah o taksit bitmeden cihaz zaten eskiyecek ayrica 16GB.

    Eger belli bi paran varsa 1000 1500 lira gibi onu verir kalanida taksitlendirirsin avea bu sekilde yapiyordu.Ama hic pesinatsiz aylarca taksit odemek mantik disi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok telefon aldım çok telefon sattım bikeresinde bende taksitle telefon aldım insana öyle bi koyuyorki taksitle alma nakit alınca koymuyor aldıktan 3 hafta sonra kafanı duvarlara vurursun aptal kafam dersin. Kendi kendine hay kafamı.... .... Lan bunun s3 ten pek farkı yok ben bukadar ay borçlandım sonrada piskolojim bozuluyor ve elindeki not 5 sana düşman gibi görünüyor her bakınca sövüyorsun. Artık dayanamıyor ve telefoncuya 3000 e aldığın cihazı götürüyorsun telefoncu diyor abi ben bunu 1500 e alırım orda bi apallıyorsun piskolojin yerlerde hemen satmalısın telefona baktıkça üzülüyorsun bir gün sonra gidiyorsun telefoncuya %50 zararla satıyorsun.
    Sağlam bir piskolojin varsa acele etmiyorsun. Sahibindende gerçek değeri 2500olan not5 i 2000 e satıyorsun ve 1000 tl zararla kurtuluyorsun akıllısın bankaya gidip bütün parayı yatırıp anaparadan düşünüyorsun yok değilsen o para bir hafta içinde piç oluyor ve pufff bitiyor. Ondan sonrada al başına belayı insanlar böyle intahar ediyor. İster inan ister inanma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 9 Şubat 2016; 7:27:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kadar uzun taksit isine iphoneda girmek mantikli. Zira musteri memnuniyeti,marka algisi ve guncelleme gibi seyler sonucunda telefonun degeri dusmuyor.

    Ha teknoloji bagimlisiysaniz ve surekli tel degistiriyorsabiz, o baska sey iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Gittiğimde haftasonuna özel odeabank kampanyası vardı.Peşin para almak istesem 2700 lira ödeyecektim. Hem taksitle almış oldum hem de daha uygun fiyata denk gelmiş oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devıl33 arkadaşa katılıyorum.

    Şuan hiçbir Samsung telefonu uygun fiyatlı değil. Bir de taksitle iyice fahiş fiyata gelecek.

    Diğer taraftan LG G3 şuan büyük bir fırsat. Hem yazılım, hem servis, hem kullanım kolaylığı, hem arttırılabilir hafıza hem de değiştirebilir batarya ile bence Samsung dan daha üstün bir cihaz. Son güncellemeyi de aldı.

    Üstelik iddia ediyorum alıp 1 sene LG kullanın. Sonra Samsung a dönmek istemeyeceksiniz. Arayüz ve kullanım kolaylığına alışınca gözünüz LG amiral gemilerinde olacak.

    Ben LG G Prolite gibi donanım fakiri bir telefondan Note 3 e geçtim. Ama LG nin arayüzünü hala özlüyorum. Fiyatı yüksek olmasa LG V10 alırdım mesela. İstesem taksitle alada bilirim. Ama telefon için taksite değmez kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta sonu not 4 alıcam. biraz düşününce gerçekten 24 taksit çok çok fazla. zaten tereddütümün nedenide buydu. lg tavsiyelerinden dolayı teşekür ederim ama ben geniş ekran telefon istiyorum. hepinizede alakannızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.