Şimdi Ara

25 000 Bütçe İle En İyi Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25.000 TL Bütçem var. Bu bütçeyle kafamdan geçen VW Golf 1.6 FSI Midline 2004 modeli. Daha önce Accent Admire 2006 kullandım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Şuan da sahibinde de istediğim kriterlerde şu araçlar var;
    http://www.sahibinden.com/volkswagen-golf-1.6-fsi-midline/benzin-lpg?a5_min=2004&a5_max=2004

    yorumlarınızı alabilir miyim?



  • Golf-V guzel aractir, donemine gore kalitelidir, konforludur, yalitimi iyidir, fren mesafesi, yol tutusu ve direksiyon tepkileri gayet iyidir ayrica arkada bagimsiz suspansiyona sahiptir ancak bakindiginiz FSI motorun ortalama fabrika verisi yakit tuketimi 6.4 tur (sehir ici 8.5) ve LPG uygulanamamaktadir, 115hp ve 155nm ureten motorun performansi fena degildir (duz vites icin)

    10.8sn 0-100kms hizlamma verisi
    192km/s son hiz

    Motora LPG uygulanamadigi icin Turk piyasasinda fazla tutulmamistir, ayrica cikardigi ses de cok igrenctir (ozellikle kisin) , Ankara'da ayni motorla sehir ici sakin kullanimda 8 - 8.5 tuketenler var, ama Istanbul'da kisin 11 rahat yakar bunlar.

    Eger yillik yaptiginiz km 10.000 altindaysa ve uygun fiyata arac bulursaniz alin derim.

    Benzin fiyatlarinin da onumuzdeki donemlerde iyice artacagini da unutmayin ama




  • aslında LPG takılıyormuş. sahibinden de farklı kişiler söylediğine göre 150 KR ila 200 KR (şehir dışı) yakıt tüketimi olduğu söyleniyor.
  • Sanırım lpgli düşünüyorsunuz ama bu motor lpg uyumlu değil. Takılmasına takılıyor ama sorun çıkarma ihtimali var. Birde ikinci el alıyorsunuz sorun çıkarma ihtimali dahada yükseliyor. Bence başka bir model düşünün lpg şart ise.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksandar Kolarov -- 8 Eylül 2013; 19:29:32 >
  • @lgnazzio bu şekilde sorun yaşanlar var mı acaba?

    benim kafama takılan diğer bir sorun şuan bu araçların KM bakımında almış başını yürümüş olmaları bu konuda ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olmez

    @lgnazzio bu şekilde sorun yaşanlar var mı acaba?

    benim kafama takılan diğer bir sorun şuan bu araçların KM bakımında almış başını yürümüş olmaları bu konuda ne dersiniz?

    Sizde söylüyorsunuz zaten, almış başını yürümüş. Yerinizde olsam daha düşük km li ve lpgsiz bir araç bakardım. Lpg olacaksada kendim taktırırım, daha önce takan kişinin nerde, nasıl bir ustaya taktırdığını bilemezsiniz size sorun çıkartabilir eğer kötü ellerde yapıldıysa uygulama.
    Sorun yaşayan var mı bilemiyorum ama bu motorun lpgye uyumlu olmadığını defalarca okudum. Daha detaylı bilgili için lpg dönüşümü bölümünden bilgi alabilirsiniz. Orada daha tatmin edici cevaplar alacaksınızdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.