Şimdi Ara

25.000 TL'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE NASIL DEĞERLENDİREİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba 25.000TL kadar birikmişe sahibim ve param şu anda vadesiz hesapta boş boş bekliyor. Ben bu paramı değerlendirmek istiyorum ama nasıl bir yatırım yapmalıyım bilemiyorum. Malumunuz ülke ekonomisi oldukça değişken bu durumda parayı dövize mi aytırmak daha mantıklı olur yoksa altın hesabı açmak mı? İşin içinden çıkamadım ekonomi bilgisi olan arkadaşlardan öneriler bekliyorum şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence ekonomi bu kadar dengesizken yapılacak en iyi şey net bi getiri olan bi yere bağlamak. Ben n kolaya geçtim. Faizim net banka net daha ne isterim düşüşlerdende etkilenmiyo, artarsada yüksek faizle devam edebiliyorum (daha artmadı tabi ama) paraya sıkısıncada bir kısmını bozup geri kalan aynı faizle kaybetmeden devam ettiriyorum daha ne isteyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar Amerika ile Türkiye arası gergin olduğu için dolar birazcık düştüğünde alıp yeni bir gerginlik anında dolar hemen yükseleceğinden bozdurup kara geçebilirsin bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı bankalar hosgeldin faizi falan veriyor, en yüksek faizi veren bankayı bul parayı yatır vadeliye her ay mis gibi gelsin hiç uğraşma başka işlerle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faizleri acayip düşürdüşer hocam şuan 12 seviyelerinde ama bankalar 12 hayatta vermez bankalarda 7 8 9 gibi rakamlar veriyor orda sana ayda 100 150 arası para demek gerçekten çok az bi miktar paran erir resmen altının düşmesini beklemelisin bence yaza her türlü artar uzun vadede ama şuan almak için yüksek diye düşünüyorum.
  • Altın hesabı bana da asla mantıklı gelmiyor çünkü paran çok fazla değil ama bizim gibi geliri çok yüksek olmayan kişiler için bu paralar önemli. Dolarda vadelide bonoda falan zarara düşenleri asla anlamam ama altın genelde değerini çok çabuk kaybediyor hatta ben her zaman bunlardan kazananları dinlioyrum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    -bir benim kendi bilgisayar oyunuma ortak olabilirsiniz.
    -iki 4000tl-5000tl yi çevirerek aylık ortalama 600tl rahat kazanabilirsiniz. Kurulumunu yapmak 10gün sürüyor sonrasında İki site kullanıyor günde sadece bir iki saatinizi alıyor.
    -Üçüncü fikrim daha güzel ama birinci fikri dinlemeniz gerekmekte devamı niteliğinde.

    ilgilenen yatırım yapabilcek ciddi kişiler msj atabilirler.
  • Dolar altin uzun vadede zarar ettirmez ama kisa vadede 25000 liraniz 20000 olabilir.Bence en uygunu para piyasasi fonu almak.Faizler düstugu icin bu fonun da getirisi dustu ama profesyonel olmayanlar icin risksiz en basit en temizi bu bence.Aylik 0.7 gibi bir kar getirir.Aylik 150 200tl artar paraniz.Vadesizde bekletmekten iyidir vadesizde hesap isletim ucreti keserler kafalarina gore.Paraniz giderek azalir.Sadece seçenek sundum yatirim tavsiyesi değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.