Şimdi Ara

25 BİN TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ ACİL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

    quote:

    Orjinalden alıntı: berkcanvardali

    usta sen dizel arabayı napcan ya boşver astra daha ağır araba al bi polo tour veya golf keyfine bak o kadar para verebiliosan yakıtı düşünmemen lazım(yaşına göre söyledm)



    arkadaş benzinliyle-dizelin arasında ki yakıt farkından dem vurmuş hala "yakıtı düşünmemek lazım" vs demenin manası kalmıyor değil mi berkcan?

    günümüzde benzinli araçlar sahiplerini çok üzmese de dizel kadar mutlu etmiyor. senede 10 bin km yi geçerim diyosan dizel corolla ve astrada olabilir ikiside başarılı ama şu bahsi geçen 1.3 cosmolar da baya donanımlı hani.


    ardy yalnız üni öğrencisiyim bana ne uygun olur demişsin de şimdi sende şımarıklık yapmışsın yani. corolla astra golf daha ne istiyorsun da bana uygun olan falan filan:)

    ben 2. sınıfta 10 ay şahinimle gittim geldim üni ye hiçte bişeyim eksilmedi. sonrasında 306 mızı aldık yine bişeyimiz ne eksildi ne arttı. pek tabi 306 daha yakıştı. ama yani senin arabalar şahin astra broadway değil. astra golf corolla 3 üde kral arabalar.


    yok abi şımarıklık değilde şimdi araba aldık mı birazda yatırım olsun diye düşünüyor bizim baba.o yuzden alırsa bunlardan birini alır yada hiç almaz.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardy


    aylık 200 tl benzine ayırabilirim.kaç km ye denk gelio ? istanbul da ve kuşadasında şehir içi kullanıcam.arada bir gelir gderim uzun yola o kdr.


    Dizel alırsan en az 1500 km şehir içi kullanabilirsin. Benzinli ile ( LPG siz) bunun yarısı kadar ancak yaparsın.Karar senin.
  • kesinlikle corolla bence çünkü özelikkleri benzin harcaması sorunsuzluğu
  • 25 BİN'e oPEL astra 1.3 Dizel varsa hemen alayım. 6 aydır araç arıyorum. 2007 yılında astralar 33-34 bin ken adam araba almış 50 bin km geçmiş üzerinden şimdi sanki sıfır araba satıyorlar 31-33 arasında fiyat istiyorlar neymiş sıfırı 40 Bin TL ymiş. Bence 2.El çok pahalı. Bildiğiniz 2007 model astra varsa 25 Bin'e verecekse hemen alayım
  • Aslında bahsettiğiniz fiyatlarda düşük km'li araç çok ama araştırmak lazım tabi. Mesela:

    http://www.sahibinden.com/16_000_de_2006_model_astra_1_3_enjoy_spor_paket-34WQQaXQQ7859223WQQpXQQdisplayitem
  • Benzin-dizel karşılaşmasına girmiyorum,çünkü kriterlerinizi belirtmemişsiniz.

    Benzinli alacaksanız,mümkünse Golf.Dizel istiyorsanız da,Astra veya Focus.

    Fazla km.yapmayacaksanız Golf alın derim.1.6 motor 8.5-9 lt/100 km. tüketim yapar sanıyorum,çok bunalırsanız LPG taktırırsınız.Ya da bütçenizi biraz daha arttırıp FSI motorlu alın.
  • kesinlikle astra 1.3 cdti diyorum, yakıt masrafı benzinli golfün yarısı, vergisi daha düşük, ayrıca dizele göre son deerce sesiz çalışıyor, soğukken çok ses çıkarma problemi yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

    25000'e kadar sıkı aranırsa acil satıcılarda Cosmo donanım 1.3 Astra bile bulunabilir ki full donanımdır kendisi.

    Muhteşem derecede yol tutuş, ekonomik tüketim, az vergi, zibil gibi parça. Çok aceleniz yoksa acil satıcılara bakmanızı öneririm. Düşeşe gelir birisi belki.

    Bende Astra öneririm,Denizli-İzmir Menderes hava alanına gidip geldik 70YTL ile.Otobanda 180km/h civarı seyrettik,duble yolda 120 civarı seyrettik.İçinde 20km şehiriçi de var.Yaklaşık 100km/h ile seyretseniz 60YTL ile rahat gidip gelirdiniz.Yeterince az yakıyor,yol tutuşuna hastayım,frenleri de yeterli...Fakat hb olanları biraz dar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardy

    peki acaba kalite olarak golf , astra dan cok mu ustundur. astra nın dizel motorlarının cok hantal oldugunu duydum. bayada bir arastırdım nerdeyse herkes astranın iç dizaynı,yakıt tuketımının,konforunun harika oldugunu soluyor.ama bunları soleynlerın hepsıde astra nın cdti motorunun hantal oldugunu,süspansıyon sıstemının cok sert oldugunu,sarsıntıları içeriye fazlaca hissettirdiğini sölüyor. görünüm olarak astrada golf te mukemmel tabiki. yani benim kafamdaki asıl soru şu.dizel astra mı ? benzinli golf mü ? daha iyi bir tercih olur.

    Kalkışlarda biraz ağır kalsa da sonuçta dizel araçla Drag yapmayacağınıza göre yeter de artar bile.Ara hızlanmaları yeterli,son hız da 180'e kadar çıkıyor sonra ıkına sıkına artırıyor ibreyi.Fakat az yakıyor,Golf ile o hızda fazla yakarsınız,dizelin avantajı bu işte.Sıkılmadan ekonomik yolculuk yapmış oluyorsunuz.Olmadı benzinli AStra tavsiye ediyorum,ben olsam FSI olmayan Golf'e o parayı vermezdim.Birde gencim diyorsun konforu ne yapacaksın,bence yeterli konforu var.




  • Vectra çok mu büyük gelir?
    25000YTL'ye, 2003-2004 Vectra 1.6 Elegance alınabilir.
  • cok sağolun tavsiyeleriniz için .ama şu an itibariyle arabamı aldım 2006 GOLF 1.6 FSI . yarında işlemleri yapılacak. hepinize tesekkur ederim.
  • çok iyi seçim ortalama 20 yaşında gence göre iiyi seçim ama lpg sanırım kolay takılmior die biliorum donanımı ne acaba midline mı ? bi de ne kadara aldınız acaba ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardy

    cok sağolun tavsiyeleriniz için .ama şu an itibariyle arabamı aldım 2006 GOLF 1.6 FSI . yarında işlemleri yapılacak. hepinize tesekkur ederim.

    Comfortline ise tadından yenmez,hayırlı olsun.
  • ÇOK SAOLUN.2006 MODEL GOLF MİDLİNE 1.6 FSİ
    40 BİN KM DE
    25 BİN TL YE ALDIK.
    KAZASI-DEĞİŞENİ YOK
    8 TANE AİRBAG,PARK SENSÖRÜ,RENKLİ CAM,ÇELİK JANT,PERFORMANS LASTİKLERİ VAR.
    ACİL İHTİYAÇTAN SATILIK TI.GÜZEL OLDU.TÜP TAKTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardy

    ÇOK SAOLUN.2006 MODEL GOLF MİDLİNE 1.6 FSİ
    40 BİN KM DE
    25 BİN TL YE ALDIK.
    KAZASI-DEĞİŞENİ YOK
    8 TANE AİRBAG,PARK SENSÖRÜ,RENKLİ CAM,ÇELİK JANT,PERFORMANS LASTİKLERİ VAR.
    ACİL İHTİYAÇTAN SATILIK TI.GÜZEL OLDU.TÜP TAKTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.


    çok iyi fiyata almşsınız hyırlı olsnu kazasız belasız sürün inş bi sorun çıkmaz akınca resimleri beklioruz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardy

    ÇOK SAOLUN.2006 MODEL GOLF MİDLİNE 1.6 FSİ
    40 BİN KM DE
    25 BİN TL YE ALDIK.
    KAZASI-DEĞİŞENİ YOK
    8 TANE AİRBAG,PARK SENSÖRÜ,RENKLİ CAM,ÇELİK JANT,PERFORMANS LASTİKLERİ VAR.
    ACİL İHTİYAÇTAN SATILIK TI.GÜZEL OLDU.TÜP TAKTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.


    değer kaybetmeyen vw 'e bakın , ilk sahibi 2 yılda 10-12 bin zarar etmiş .

    iyi fiyata almışsınız, hayırlı olsun, 3 yıl kullansanız 21 e satarsınız, bedava.
  • dogru diyorsunuz da bu kriz ortamında ne araba ne ev ne arazi gerçek değerinde alıcı bulamıyor. insanlar işlerini kaybederken arabalarını değerinin altında satmasına şaşırmamak lazım. benim şansım oldu bu biraz. herşeyi aynı başka satılık golf ilanlarına baktıgımız zaman 30-31 arası gitmiş gelmiş piyasa.
  • ben corolla derim çook güzel araç
  • bende corolla derim
  • kaça aldın hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.