Şimdi Ara

25 Mbps hız veriliyor fakat hız ölçümünde 18 Mps geçmiyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hat zaten 20 mbps de oturmus. Testlerde 18 almasi normal. Dsmarttaki musteri temsilcisi hattin 20 de oturdugunu gorebilir ama adsl uzerinden oldugunu goremez. Sadece abonelik bilgilerine bakarak vdsl der. Isin zor dostum El aleme fiber diye xdsl lerden birini iteliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bağlı bulunduğun saha dolabında vdsl kartı kalmayabiliyor. TTnet abonesi olsan turk telekom çalışanları aboneliğin başladığı gün gelip o kartı takabiliyorlar. Operasyon haritasında senin bağlı bulunduğun saha dolabında vdsl kartı sistemde görüntülendiği için dsmart sana bu hizmeti satıyor. ( turk telekomdan teğit almadan) boşta vdsl portu olmadığından adsl portuna aktarıyorlar. Turk telekomun halen sürekli ihale ile vdsl kartı satın almakata. Fakat adsl kartına göre bi kaynakta okumuştum maliyeti 6 katı. Burda top bağlı bulunduğun Turk Telekom ilçe santralinde. Burdan yönlendirilecek saha ekibi gelip bağlı bulunduğun saha dolabına kartı takacak ve senin hattını buraya alacaklar.
  • Türk Telekom ilk ADSL satışına başladığında port ücreti alırdı. Sonra bunun adı bağlantı ücreti oldu.
    Emin ol o aldıkları bağlantı ücreti birkaç port satın almaya yeter. 6 katı pahalı olayınıda kim yazdıysa sağlam sallamış...
    Ayrıca abonelik iptallerinde boşa çıkan portların defalarca başkalarına satıldığınıda söylemeye gerek yok...
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Alcatel marka eski adsl portlarına göre yeni tip Huawei marka vdsl portlarının maliyet farkının 6 kat olduğunu, yine bu sitede paylaşılan bir video da dinlemiştim (Telkoder de yapılan bir tanıtımdı sanırım). Onun dışında kazandıkları para ( ki her sene muthiş yılsonu karları açıklıyorlar) ile her apartmana swicth koyup cat6-router hizmeti sağlaması lazım.
    İşte hep söylerim; kar payı ortağının %33 kısmı hazine müsteşarlığı olan bir işletmenin ne kadar yatırım yapmasını bekliyorsunuz ki?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.