Şimdi Ara

250-270.000 TL arasında araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Şuanda 2011 model Peugeot 5008 sahibiyiz. Aracın km'si ve yaşı geldiği için ve biraz da farklı araçlar denemek istediğim için yeni bir araç arayışına geçtim. Bütçem başlıkta da yazdığı gibi o aralıkta. Aracı da kredi ile alacağım için bir yaş kriteri devreye giriyor. Yeni bir şoför sayılırım ve 5008'de hiç zorlanmadım ve çok keyif alıyorum kullanmaktan. Eski aracımı aratmayacak yeni bir araç önerileriniz var mı? VW'de T-Roc ve Tiguan'lara baktım ve gerçekten çok güzel araçlar. Ancak DSG beni hep korkutuyor. Yorumlarınız nelerdir. Şimdiden girip okuyan, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.




  • Az önce ford puma tanıtımı izliyordum. İzlemişken önereyim.

  • T-roc o fiyat aralığında bulmak zor.300 bandına çıkmak lazım.Ayrıca 5008 den sonra t-roc hacim olarak küçük gelir.Donanım olarak tatmin edebilir.


    2016-17 1.4 tsi comfortline tiguan (belki cam tavanlı) bulabilirsiniz.Ama kmler 100 bine yaklaşmış olur.Dsg konusunda kullandığım 1.4 150 hp 6 ileri dsgydi.7 ye göre daha sorunsuz.Ama yakıt olarak 9-10 litrelerde geziyordum.

  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Yanıt için teşekkür ederim. Belki 300 bandına bile çıkabilirim. Şuan yazıyorum ama sene sonunu bulacağım gibi alırken :) 300 bandını da ekleyebiliriz aslında.

  • berkay_53 kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkür ederim. Daha önce hiç etrafımda ford kullanan olmadı. Biraz araştırayım o halde.

  • Bütçenizi Biraz daha artırabilirseniz 1,6 crdi tuscon güzel bir seçenek olur. Benzinlisi de çok iyi ama iyi yakar. Bi örnek ilan vereyim 2020 1,6crdi otomatik N line 7900 km’de 351000tl

    ......28.NİSAN.ÇARSAMBA GÜNÜ AKŞAMA KADAR BU FİYATLA......... İlan No: 921557528https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-28.nisan.carsamba-gunu-aksama-kadar-bu-fiyatla-921557528/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbülü29 -- 28 Nisan 2021; 3:22:22 >
  • Merhabalar ben şuan Reno Kadjar 1.5 dci kullanıyorum.


    Araçtan memnunum.


    5008 kadar buyuk hacmi olmasa da T-Roc'dan büyük bir araç.


    Ancak dizelleri artık getirmiyorlar diye duydum bu araç için.


    Yakıtı uygun parçası ucuz sorun çıkarmayan bir araç.

  • kimbülü29 K kullanıcısına yanıt

    Aslında tusconlara da baktım ancak bu fiyat bandı maalesef bütçemi çok aşıyor :( Bu bütçelere ilk aşamada çıkmam gerçekten zor. Yıl olarak düşüldüğünde de örn 2018-2019 yine bu fiyatlarda mı bu araçlar ? Bilginiz var mı?

  • Merhabalar. Öneriniz için teşekkür ederim. Aslında bu seçeneği bizimkilere ben de sundum ve dışarıdan gerçekten güzel görünüyor kadjar. Ancak renault tarafından yalnızca talisman modeline sıcak baktılar :D Yakıt konusunda ise iyi bir araç alıyorsam yakıt pek sorun edilmemeli bence. Mevcutta kullanmış olduğum aracın parçaları gerçekten pahalı (ya da başka araçların parça fiyatlarından haberdar olmadığım için öyle geliyor) bu sebeple parça fiyatları bir nebze uygun bir araç güzel olacaktır :)

  • mugenn1422293 M kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlardan biraz düşükte olsa hatasız boyasız az km yapmış 300bin civarlarında anca bulunabilir diye düşünüyorum. Kafanızda bir kaç model belirleyin ve bu sıra sürekli o modellerin araçlarını takip edin. Fiyatlar çok yüksek olsa da arada mantıklı seçenekler olabiliyor onlarda kısa süre de satılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mugenn1422293

    Merhabalar. Öneriniz için teşekkür ederim. Aslında bu seçeneği bizimkilere ben de sundum ve dışarıdan gerçekten güzel görünüyor kadjar. Ancak renault tarafından yalnızca talisman modeline sıcak baktılar :D Yakıt konusunda ise iyi bir araç alıyorsam yakıt pek sorun edilmemeli bence. Mevcutta kullanmış olduğum aracın parçaları gerçekten pahalı (ya da başka araçların parça fiyatlarından haberdar olmadığım için öyle geliyor) bu sebeple parça fiyatları bir nebze uygun bir araç güzel olacaktır :)

    İlacıniz insignia

    Geniş kaliteli tam otomatik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 - 2019 temiz sportage / tuscon bulunabilir dediğiniz aralıkta

    Özellikle 1.6 tgdi olanlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: en1gma

    İlacıniz insignia

    Geniş kaliteli tam otomatik



    Alıntıları Göster

    Merhabalar. Teşekkür ederim öneriniz için. Bu bütçelere denk gelen yıl ve donanım paketi olarak öneriniz nedir ? Daha önce Insignia hiç aklıma gelmemişti açıkçası :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akasha_Ether

    2018 - 2019 temiz sportage / tuscon bulunabilir dediğiniz aralıkta

    Özellikle 1.6 tgdi olanlar

    Merhabalar. Teşekkürler önerileriniz için. T-GDI motor tipinde önerebileceğiniz donanım paketleri nedir acaba onları bir süre takip edeyim :)

  • mugenn1422293 M kullanıcısına yanıt
    Bulduğunu 😅

    Tabi ne kadar üst paket olursa o kadar iyi
    1.6 TGDI olanlarda paketler arasında devasa farklar yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mugenn1422293

    Merhabalar. Teşekkür ederim öneriniz için. Bu bütçelere denk gelen yıl ve donanım paketi olarak öneriniz nedir ? Daha önce Insignia hiç aklıma gelmemişti açıkçası :)



    Alıntıları Göster

    2018 enjoy donanım düşer,17 de daha dolusu düşebilir

    Geniş araba sorunsuz dizel otomatik yol tutuşu efsane tasarım güzel daha nolcak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sportage

  • Qashqai 1.33TCe 160hp - 7 ileri otomatik DCT (Tekna paket)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qashqai 1.3 motor visia paket sarı sitede geçen ay 270.000 e kadar sıfır km var idi. 300fiyata sıfır km visia veya biraz kullanılmış tekna paket alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.